Спирала за мигли - тема №20

• 55 892
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Аз от началото на годината съм купила една единствена пълноразмерна спирала - през февруари. Още не и е дошло ред да я отворя.... дали се развалят Thinking
Цяла година карам на минита, подарявани с покупки..... и неотворени имам още 7-8 на ЕЛ, Кларанс, YSL, Bobby Brown, Герлен, ... Започнах да ги предпочитам дори - по-малко време за разработване, по-лесни за нанасяне и за носене в чанта. Под веждите се мажа с всичко, ако не гледам надолу до изсъхване. Всички ми правят и лек панда ефект, ако не оправя 2-3 пъти дневно.
Любими засега ми остават златната на Кларанс и Мулти ефект на ЕЛ. От снощи извадих и голяма опаковка Ревиталаш. С много червени очи съм днес. Не знам дали да не се откажа от него.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 01:02 от Light Beam

# 106
  • някъде под слънцето...
След домашния арест , задължително сме с маски извън къщи.
Работя с маска, така, че ми остава да нося само спирала и молив.
Понакупих, но за тази на Нарс четох, че не оцветява клепача.
Имам червената, която не е лоша.
Ред за проба чакат  две на Кларинс ,  една на Анастасия и новата на Живанши.
За фаворит е трудно да се каже.
Веднъж ми харесва една, друг път деуга.
Шантава работа.

# 107
Спирала, молив и леки сенки и аз слагам ежедневно, ако по график не съм хоум офис. Но, не слагам много и едно мини ми стига за 2-3 месеца. Толкова ползвам и пълноразмерните. Продуктът не свършва, но съхнат след третия месец.

# 108
  • някъде под слънцето...
И аз така, за това предпочитам минита.

# 109
NiaV, много хубави мигли и очи! На поддържани дълги мигли с почти всяка спирала се постига добър ефект.
С какво ги подхранваш и колко често?
В момента почти рева от тоя Ревиталаш. Пролетта като да не ми дразнене толкова...

# 110
  • Бургас
А някой скоро да е ползвал Нанолаш и ако да,има ли някакъв ефект?Питам за скорошно плзване,понеже често им променят състава.Исках да пробвам Рапидлаш,който похвалихте,но в БГ онлайн никъде не го намирам.Ревиталаш пък ми идва доста скъпичък.

# 111
  • някъде под слънцето...
Рапидлаш беше хубав, но не съм го ползвала поне от 5+  години

Още ме е яд, че реформулира онзи   Ревиталаш от  преди 10+  години

После имаше някакъв по нов Рапидлаш също не ми хареса.

Новия , Ревиталаш който последно ползвах преси три години за мен  беше пълен провал.
От тогава съм го отписала.С Бони лаш също не се сработихме.
Последно четох някакви класации с обяснеия кой Лаш главно за какво е насочен, дължина, плънтост, дебелина на косъма.
На времето , когато започнах да ползвам лашове споделих във форума.
Голям хейт беше.Нямало логика да растат миглите.Ослепявало се, ириса ставал на петна.

Да растат, но всеки се движи в границите на генетичните си заложби, няма как да надскочиш гените си.
По въпроса с ослепяването, не съм ослепяла още, нито ириса ми се е обезцветил
Миглите достигат доопределена за всеки индивид дължина.Колкото и да се грижиш за тях не растат до безкрайност.
Аз и да тичам срещу NiaV пак няма да я настигна Heart

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 14:00 от sl

# 112
  • Бургас
За НАНОЛАШ по-специално ми беше въпроса...Иначе да, така е, всичко е до ген в крайна сметка Sad

# 113
  • някъде под слънцето...
За НАНОЛАШ по-специално ми беше въпроса...Иначе да, така е, всичко е до ген в крайна сметка Sad
Най лесния и бърз отговор за качествата на  Нанолаш
Питаш Гугъл за отзиви.

# 114
Забравих да споделя, че пт спиралата на Chanel revolution ми се накъсаха миглите брутално...
Вече се е пооправиха, но няма да повторя.

# 115
  • някъде под слънцето...
Отдавна съм отписала спиралите и изобщо козметиката ма марки, като Диор и Шанел.
Не са моите.

# 116
Непрекъснато подновявам Нанолаш, държи се чудесно.

# 117
Препоръчайте спирала за ефект изкуствени мигли 😜😀??

# 118
Maybelline lash lift
Скрит текст:

# 119
Препоръчайте спирала за ефект изкуствени мигли 😜😀??
Ами, мисля, че ефекта на изкуствените мигли може да се постигне с почти всяка спирала, ако се нанесе прецизно и ако самите мигли са в добро състояние.
NiaV с колкото и спирали да ни се покаже, аз съм убедена, че миглите и все ще са си дълги.
Анастасия, много хубави очи Flowers Hibiscus
Мен в спиралите най-много ме дразнят тези, които слепват и напластяват прекомерно. И къси, и дълги мигли изглеждат красиво, когато са добре подредени и не са дебели като крака на космат паяк Neutral Face
Sl, Диор и аз отбягвам, защото те са точно от лесно напластяващите. За да се нанесе добре, трябва да се слага малко количество и при необходимост миглите допълнително да се разделят една от друга.
Миглите ми се пречупват най-много от такива, които правят косъмчетата твърди като пластмасови.
Лола, аз последно с Хипноуз драмата на Ланком пречупвах моите тази пролет. Не ми се струваше толкова втърдяваща, но след няколкоседмична употреба, буквално проскубана бях станала.
Оправих положението с Ревиталаш тогава. От него по едно време миглите ми станаха твърде дълги и се преплитаха, защото иначе пък косъмчетата ми са тънки като структура. Тогава го спрях. Сега са нещо средно и изглеждат прилично, но реших да ги подхраня малко и отворих голяма опаковка от серума преди два дни. Нещо едва го изтърпявам този път. Страхотно зачервяване и дразнене ми предизвиква. Ще сведа количеството до минимум и ще ползвам през няколко дни засега.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 16:25 от Light Beam

Общи условия

Активация на акаунт