Спирала за мигли - тема №20

• 55 927
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Непрекъснато подновявам Нанолаш, държи се чудесно.
Благодаря много! Simple Smile Flowers Hibiscus

# 121
Аз с Hypnose Drama, както и Dior се разбирам идеално.
За толкова години досега само с 2 спирали са ми са се накъсвали миглите - Snapscara Maybelline и тази на Chanel.

# 122
Моля, препоръчайте хубава основа.  Използвах до сега на Евелин 5 в 1 SOS lash booster с арган, но свърши. Останах доволна,  пък и е доста икономичен.

# 123
Hypnose Drama - някой знае ли къде ще я пуснат с намаление за Черен петък?

# 124
Ами, в Нотино в момента е намалена с 32% и е 43 лв., в Дъглас - днес 10% онлайн или 15% след 17 часа във физически магазин. На сайта им в момента виждам Noir Hypnotic от 4 мл. за 29 лв. без отстъпката.
Поразгледай, на много места ще я намериш намалена.

# 125
NiaV, много хубави мигли и очи! На поддържани дълги мигли с почти всяка спирала се постига добър ефект.
С какво ги подхранваш и колко често?
В момента почти рева от тоя Ревиталаш. Пролетта като да не ми дразнене толкова...
Не знам защо съм ти изпуснала въпроса, извинявай!
Винаги съм имала абсолютно нормални мигленца, докато не открих Нанолаш. При мен Ревиталаш работеше добре, после спря. Ползвах 3 опаковки Нанолаш преди време, след като родих и косъм по мен не бе останал, една след друга без почивка. От тогава съм постоянна в непостоянната употреба на серуми- когато се сетя, но не по-малко от 2 пъти седмично. В момента привършвам бонилаш, който не е лош, но фаворит ми остава Нанолаш. Кофтито на дългите мигли е, че почти няма спирала, която да не ги разроши и/или да се отпечатва навсякъде, вчера пак бях с Нарс, но този път си имах яки точки под веждите.

# 126
Ами, в Нотино в момента е намалена с 32% и е 43 лв., в Дъглас - днес 10% онлайн или 15% след 17 часа във физически магазин. На сайта им в момента виждам Noir Hypnotic от 4 мл. за 29 лв. без отстъпката.
Поразгледай, на много места ще я намериш намалена.
Благодаря, поръчах от Нотино Simple Smile

# 127
Получих Hypnose Drama и снощи я пробвах. Мнението ми е, че е прехвалена. Попадала съм на много по - добри спирали като обем и оформяне. Надявам се да се 'разработи" и да спечели доверието ми Simple Smile

# 128
Да, аз съм на същото мнение за нея. Но, всичко е до мигли все пак и човек няма как да е сигурен без да е пробвал.

# 129
  • някъде под слънцето...
Oнзи ден се сдпбих със спирала на Пат след моного положителни отзиви
Обаче със сигурност не съм взела правилната, но само  нея успях да открия в Сефора

Не, че е лоша, но  не се разбрахме  в комбинация с основата на Живанши.
Днес ще и да възможност за соло изпълнение.
Очната линия също не е лоша.
За мен е по добра от  тази на КVD, но фаворит по трайност и наситеност за мен си остава  тази на Huda.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 12:22 от sl

# 130
Другата спирала на Пат е много по-добра и в момента е 11 евро в сайта и плюс безплатен подарък Simple Smile

# 131
  • някъде под слънцето...
NiaV Heart,
Знаех си аз, че не съм улучила правилната Simple Smile .
Благодаря за инфото.
Отивам да я търся в сайта

# 132
  • варна
Здравейте,
Някой ползвал ли е основата за мигли на Буржоа? Отзиви?

# 133
NiaV Heart,
Знаех си аз, че не съм улучила правилната Simple Smile .
Благодаря за инфото.
Отивам да я търся в сайта
Видях те в похожденията, дай отзив после, надявам се да ти хареса ❤.
За мен е много естествено красива, хем не е спирала без спирала, хем не са крака на космат паяк върху клепачи.

# 134
  • някъде под слънцето...
О разбира се Heart
От лакомия поръчах 3 Joy
Скрит текст:

Луд умора няма Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 13:50 от sl

Общи условия

Активация на акаунт