Спирала за мигли - тема №20

• 58 179
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
sl, реформулиране и нови партиди имах предвид и аз.

# 376
  • някъде под слънцето...
Да в тези случаи има разлики.
Колкото харесвах стария Ревиталаш(открих го като продукт през 2008.), толкова новия(последно го ползвах преди две години) ми се видя   неефективен.

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 07:29 от sl

# 377
Момичета, тези от вас , които имат или са имали спиралата Unlimited на Лореал имат ли спомен дали е била опакована със защитно фолио?
Аз я получих днес , но ми се струва една идея по-суха от нова спирала. И беше без никакви предпазни лепенки, фолиа или каквото и да било.

# 378
Как със заащитно фолио? Тя нали идва капсулована върху картонче. Ако е разкъсана от там е ясно. Друго найлонче няма.

# 379
В момента съм с най-обикновените на Golden rose. Слагам от серума на Евелин като база. За мен е горе-долу задоволяващ ефекта.

# 380
  • някъде под слънцето...
В наше село си се продават без картонче.
 Нямам идея, как се продава Лореал ,  но днес заедно с праймъра на Есте  от физически магазин си взех новата на Майбелин(заради прекрасната снимка на Тайга) и  беше олепена със защитно фолио.

# 381
Аз за ей такова картонче говоря, но не можах да обесня.

# 382
  • някъде под слънцето...
Разбрах те.
При нас така се продават евентуално в някои супермаркети на  щандовете  за дрогерия.
В парфюмерите са  без картонче.Само с защитно фолио по средата, за да не ги отварят любопитните.

# 383
Ти ме ошашка. Аз мислех че всички спирали така се продават. Но като се замисля май само дрогерийните са така. По-скъпите са насипно така да е каже или в кутийка.

# 384
  • 2860 км северно от Екватора
Стига с тази теория конспирацията.
Може да са  били две разлучни партиди на Шанел.
За селективната и високия клас  козметика не би трябвало да има разлика.
Нали не си предствяте по една поточна линия за спитали за всяка държава.
За марки кати Лореал които разчитат на регионални за всяка страна фабрика може и да има разлика..., но за Шанел, Диор, Герлен и подобни силно се съмнявам.
Искате да кажете че например спирала на Шанел в Бг е 1:1 като качество с тази в Америка например ?
Не са идентични.
Мога да кажа за лореал и диор,  че в тези 2 държави има разлика в качеството,  в полза на щатски продукт.
Да не говорим че цените там са малко по ниски.

# 385
  • някъде под слънцето...
Шанел не е Лореал.
Лореал залагат на фабрики по райони, там зависи кой с какви суровини работи и доколко спазва технологията.
Така,  както сме тръгнали, ще излезе , че ексклузивите на Шанел са с различен аромат и трайност  в бутиците им  в различните страни.
За протокола преди години редовно  пазарувах козметика  от американски сайтове.
В селективната козметика не съм намирала разлики с  купувана от испански магазини.

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 15:17 от sl

# 386
Моята Лореал я поръчах от Мейкъп.
Нямаше защитно фолио, нито опаковка... дойде точно така както си е готова за ползване.

# 387
  • Варна
си взех новата на Майбелин и  беше олепена със защитно фолио.

Аз я купих без фолио и без картонче.

sl, ти нали преди време хвалеше един праймър на Мейбълин (ако не бъркам). Харесваш ли го още?

# 388
  • някъде под слънцето...
Никога не съм хвалила праймър на Мейбелин.
Иначе съм супер хипер доволна от нощтната маска и серума за мигли.
Заоасила съм се с двата защото предполагам, че когато  спечелят клиенти, ще променят формулата.

# 389
Никога не съм хвалила праймър на Мейбелин.
Иначе съм супер хипер доволна от нощтната маска и серума за мигли.
Заоасила съм се с двата защото предполагам, че когато  спечелят клиенти, ще променят формулата.
Може ли снимка на серума за мигли?
Това ли е?
https://images.app.goo.gl/AoCd3t6dGNSXB81d8

Общи условия

Активация на акаунт