Спирала за мигли - тема №20

• 56 446
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Аз имам слабост към светли очи. И при мъже, и при жени ги намирам за красиви и интересни.

Моите очи също се водят пъстри, въпреки че никой нюанс в тях не е светъл и на по-слаба светлина си изглеждат кафяви.

# 556
Sl, помниш ли по едно време бяха нашумяли едни камъчета на обици, висулки и подобни, които бяха с прозрачен кристал със тюркоазено синя сърцевина. На този цвят ми напомнят очите ти, на дъното на море като го огрее слънцето. И не си падам по жени, обещавам 😂
Обаче сме се разбрали- в следващия ми живот ми ги даваш!

# 557
  • някъде под слънцето...
NIaV Heart
Твои са.
Знаеш мннието ми за цвета им.

# 558
Аз с радост влизам да кажа, че за момента приключих с търсенето на спирала и съм щастлива. Това е причината. Много се харесваме един друг и с нетърпение чакаме всяка делнична сутрин, за да се съберем Joy

# 559
Аз с радост влизам да кажа, че за момента приключих с търсенето на спирала и съм щастлива. Това е причината. Много се харесваме един друг и с нетърпение чакаме всяка делнична сутрин, за да се съберем Joy

Може ли малко повече информация- какви стават миглите ,извити ,подредени или ?

# 560
Преди 3 седмици пуснах въпрос и снимка на миглите ми без и със спиралата. Бях я забравила в шкафа. Момичетата ме харесаха, а и я износвах седмица две на работа и ми държеше. Взех нова опаковка, заради одавнашното отваряне на забравената, само че в по-черен цвят. Разрови се няколко страници назад и ще ме видиш. Миглите ми стават каквито искам-дебели, подредени, отворени, извивката е средна, но определено има. Виж ми миглите естествени и ще разбереш за какво говоря.
П. С. Мнение номер 443 виж

# 561
А аз отворих Path McGrath, купувана някъде по Коледа. Първите 2 пъти по навиk я сложих над праймър, после се усетих да я пробвам "натюр". Харесва ми - обем, малко драма, подрежда, извива, но няколко часа по-късно почва да "изчезва" от миглите ми - не се рони, а просто изчезва ефекта!

# 562
  • Street of Dreams
Не те обича, Агентче, затова. Друго си е да те обича спиралата ти, като на Планински кристал. Heart

# 563
От Дъглас ми пратиха с поръчка подарък мини Nars Climax Mascara. Направи ми миглите като паешки крака и веднага почна да ми щипе на очите. Не разбрах как се държи след часове, защото набързо я изтрих. Много удължава, извива, обемът не е най- големият който съм виждала, но крайчетата на миглите стоят като пречупуни в различни посоки. Предполагам, че е с някакви частички.

# 564
  • някъде под слънцето...
Черната или  червената опаковка?

# 565
Tц, не е с частички:

# 566
  • София
Момичета, много ви благодаря за помощта с търсенето на зелена спирала! В крайна сметка поръчах това
Защото аз повече от 10 лв за спирала не давам Grinning Моите мигли са страхотни и каквата и марка да сложа ми стои супер, от години ползвам една на Голдър роуз за 4лв 😁
Като ми пристигне зелената ще по стана снимка, ако някоя мацка проявява интерес към цвета, да види как стои. Вероятно значение има и изходния цвят, разбира се, моите мигли са доста черни, на русипки сигурно цветната спирала ще е доста по - осезаема.

# 567
Черната или  червената опаковка?

Червената.

Гледах я със силно увеличитено огледало и или е с частички, или тушът има "фибри", които много бързо се начупват.

# 568
  • някъде под слънцето...
Пирах, защото съм нимала  червената и не съм забелязала частички.

# 569
Бях казала, че ще там мнение за спиралата на ейвън euphoric, та ето го. Ами изобщо не ми харесва. Спластява ми ги страшно много, стават дълги, но са ужасно сплескани. Може би ще и дам още шансове докато  се разбработи макар, че не е толкова мокра като други спирали. Мисля, че имах някаква снимка ще я сложа но на живо е просто оъвратително. Абсурд да изляза с такива мигли. До тук май се разбирам само с мейбълин чудя се коя да е следващата. (Може и предложения)
Това беше първото слагане. На живо е много по-зле просто....

Общи условия

Активация на акаунт