КГБ = Клуб на Готините Баби - 202.

• 54 157
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
  • София
ЯЖКЕ, миличка, споко! Вече двама мои познати изкараха тая пущинья. Млади хора - единият мина само със загуба на обоняние, а другия - пълна картина - липса на обоняние, вкус и Т около 38*. Ами мина им за седмица. В семействата им никой друг не го изкара. А за канала, добре че момчето ти е тук. Ще сложи едно рамо. Дано да е малкия дявол, да минеш леко.
БОРЯНЧИЦЕ, баш си те представих как скачаш под смокинята, като младо момиче. И после... викаш Господ на помощ. Хубаво, че си намерила урудката. Ей така днес аз си търсих поне 10 мин. телефона. Шантава работа...Така ще е оттук натам. Stuck Out Tongue Winking Eye
КЛЕЧИЦЕ, ами и аз се разсмях. То не че е смешно, ама ти така си го представила. И един съвет от мен. Когато тръгвам да излизам на вратата спирам и си пари, телефон, ключове, очила, а в скоро време ще добавям и зъби. Joy
ХУЛИ, ние с теб да не се смеем на другарката КЛЕЧКА, че да не ни се случи и на нас. Simple Smile Застраховала съм се, като съм оставила ключове от кабинета в съседите по офис. От дома не съм давала ключове на съседи.
АЙША, твоя гостенин малко е разхвърлял щом толкова бързо си привела къщата в ред. Сега ще ти липсва. Днес говорих с всичките си внучета - по вайбър. Поговорих по скайп и с руснаците. То затова още не съм си оправила дома.
ГРЕТИ, ЯНЕ, чета ви къде сте се развявали по света и си припомних и моите пътешествия. СССР и Русия, Украйна, Румъния, Сърбия, Македония, Италия, Испания, Франция, Австрия, Чехия, Дания, Судан и Египет. Южните ни съседки не съм посещавала, но защо ли нямам желание???
Ей, приятно ми стана.
Хайде, че наближава времето за спане. Отивам да ми се образува Мелатонина. Simple Smile Лека нощ и приятни сънчета.

# 136
В моето си в къщи съм вече, не ме мислете.  Ядене- йок,  изборът ми беше между вода, чай и кафе- избрах първото и най важното - блаженно си се отпуснах на собствената ми тоалетна- голям кеф Simple Smile. Вече съм в леглото, в чисти чаршафи и слушам кварталната шумотевица от вън, отвикнала съм.

Поговирих с Яжка, милата тя, много е притеснена.
Сега ще поговоря с вас и да заспивам, че дълъг ден беше...

Борянка,  пази се бе жена.  Което можеш върши, което не ти е по силите го зарязвай, работа ще има и след нас, само да има, кой да я върши. Относно климатика , аз не го обичам, но и печка на дърва и въглища не обичам, та климатика е по-малкото зло. Това, което знам е да е инверторен и от по- висок клас. Да консумира малко, а да трансфирмира и отдава повече, някакво предавателно число или нещо такова се гледаше. Иначе обикновените евтини климатици са ,,лами"", яко въртят електромера...

Айша, мила, знам какво ти е на душичката. Почини си, не бързай да разчистваш, има време. Знам, че ти е празно и мъчно, но да са здрави и щастливи, пак ще се видите след няколко месеца, а до тогава по телефона и компютъра.

Хули, трогна ме с пожеланието  - бъди и ти здрава и щастлива. Щастието е състояние на духа, някъде бях чела, и от нас зависи да сме щастливи или не. Не те познавам, но толкова ми стана мило от думите ти, че бих поискала да мога да те прегърна виртуално,  ако разрешиш...

Фло, адашке мила моя, не смея да върна назад да прочета пак, какво беше писала, но четох, че си говорила с внуците, с руските ти друзья, работа си вършила - време ти е за почивка, че утре нов ден те чака..

Еее, дано не пропуснах някой, но ми прощавайте, от шматарощина е, не е нарочно.

И сега - да е лека нощта и ви са сладки сънищата!
П.п. Пууу, един емотикон няма свестен за изразяване на прегръдки и погалване по косичките...

# 137
Яжка, не се притеснявай! По това време плъзват и разни други вируси. При нас, в ДГ,децата масово кашлят и са сополиви. Маските не помагат - разсополявихме се и ние - учителки, лели....Мен и колежката ми гърло не ни пуска вече втора седмица. Но ЛЛ-тата казват, че няма страшно. Никого не са пратили на тестване.
А и да излезе положителен тестът при Софи, както ти каза Фло, бързо минава. Само страхът и паниката, дето ни ги вмениха, са големи.
Аз, може би, от 1 септември ще ходя на работа във филиала на ДГ в едно съседно село. Като най-стара и без грижи за деца се самопредложих, защото транспортът до там е малко кофти и ще се работи нещо като междинна смяна.
Казвам "може би" , защото една колежка може  да напусне и тогава ще си остана в моята си група. Лошото е, че още не се знае какво ще става, а аз обичам да си планирам нещата отрано. Не, че е много далече септември.
Лека ви нощ и сладки сънища!

# 138

Залека нощ - малко тъжен факт, но това  е по-доброто...

# 139
  • Варна
Яжка, стискам палци Софи да оздравява бързо!   Hands Plus1
Нашия Вани и той беше с температура 2-3дни, и ние се притеснихме доста, излезе гнойна ангина. Казах на майка му лекарството- компрес с извара, преди години Зиче го беше написала във форума, знаела го от баба си, но отказаха, пиел си антибиотика и вече с Божията помощ е добре. Пу, пу, пу!

Клечице, извинявай, ама и аз се посмях за твоя сметка!  Nerd
Ама, нали още Шекспир май го беше казал: "Всичко е добре, когато свършва добре!"  Sparkling Heart
Прегръдки и целувки от мен, отпочини си в твоята къща, там на всеки му е най-добре, най-спокойно!
Наистина и аз съжалявам за хубавите емотикончета, които изчезнаха!  Misc Gun  

Борянка, наистина е тъжно, но факт..... Flowers Four Leaf Clover

Днес по обяд ходих да видя моя първа братовчедка, има магазин в центъра на града, та се посмяхме на правнука й Иво. Хлапето няма още 4 годинки, но си е будничко и много забавно. Били й на гости в неделя с правнучката, тя има къща с голям двор и ги предупредила: Играйте си на двора, но няма да късате цветя и зелени домати, че ако дойда.....!!!  
-Ами бабо, ако не дойдеш???- попитал Ивчо.
Седяхме двете и умувахме- Умен ли е Ивчо или напротив??? Накрая решихме, че е мнооооооого умен!
Нали е наш, какво друго да е!!!   Smiley

Тази вечер ще лягам по-навреме, четвъртък е и трябва да ставам ранко, че в 10 часа имаме сбирка с дамите от Клуба, под чадърите на едно барче в квартала ни!

Лека нощ, скъпи мои!  

# 140
Аз не нося апарат в къщи, но заради майстора го сложих и забравих да го пазя, то и не очаквах...

Забравих да ви кажа по снимката, че сами се мериха този път ,запомнили, изправили се и един друг се мерят и отбелязват ,от пролетта 4-5 см са порасли както гледам.Почнаха да се самообслужват..
 и нещо за сутринта да сложа , че то утре вече

Весело им е ,нали са двамца..

# 141

В края на лятото ... любима моя песен, свързана с много мои самотни мигове и мечти, някой да ме прегърне и обича...  А наборката изглежда чудесно и въпреки, че Янчето  е споделяла туй-онуй за Асен Масларски, аз много го харесвам.

Добро утро!
Да ви е хубав денят, да ви е спокойно и безпроблемно!
Дори и да не пиша редовно, БГ Мамма  е моето място, толкова много разбиране, подкрепа и помощ за какво ли не съм получила тук, че  никога не бих избягала на по-лесно и по-удобно място. Напротив - ще се радвам и се радвам, когато аз мога с нещо да бъда полезна на някого...
Какво ли правят МАММА И ТАТИ,  колко ли им пораснаха децата, голямата им дъщеря  сигурно е около 20, а Мамма на последното ни виждане беше като момиченце... и Тати и той ... симпатяги...
Дано са щастливи, добри хора са, от сърце им желая да са здрави и много радост да имат в живота...

Разнежих се Simple Smile !
Хубав ден!

# 142
  • София
Добро утро, красавици!

В нашата къщичка днес имаме рожденичка - юбилярка! Да започнем деня с поздравления и песни.

МАРИНКА, ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ! БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ ЗДРАВА И ДА ИМАШ МНОГО ВРЕМЕ, ЗА ДА СЕ РАДВАШ НА ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО СИ СЪЗДАЛА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ. А ТО НИКАК НЕ Е МАЛКО! НАЗДРАВЕ. И ПОМНИ - ШЕСТДЕСЯТ ЕЩЕ НЕ ВЕЧЕР, ТОЛЬКО СУМЕРКИ...Simple Smile

Денят започна с кафето на БОРЯНА. Тенк ю баба!
А картинката е много истинска. Растат, растат чаветата и едно по едно отлитат, но да помнят като щъркелчетата къде им е гнездото и да се завръщат...От много време на вратата на кухнята мерим децата когато се съберат за Коледа и за лятната ваканция. Нагледно се вижда как растат като гъби. Тази пролет ММ боядиса касите на вратите и "чертичките" се заличиха, но преди това записахме резултатите и не съм се сетила да ги нанесем отново.  Ще го направя! Да си призная ли, че две издайнически сълзички се търкулнаха по бузите ми? Ами признах си, нали затова сме тук заедно, затова сме си близки. Heart
Денят започна и с чудесната песен, подарък от КЛЕЧИЦАТА... Прегръщам те, миличка. Hug
ТАНИТКА, няма скука при теб. Браво! Kissing Heart
ТАНУ, каквото, такова, но и аз предпочитам да си планирам нещата предварително. Няма ли да се излъжеш да наминеш към София? Heart Eyes
Да запретвам ръкави и малко да пошетам, а след обяд съм на тръстиката.
Спорен ден, красавици!

# 143
  • София
Мила Марина Влади, Честито влизане в групата на отличничките. Честит рожден ден. Бъди все така позитивна и красива.Gift Heart

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 10:01 от Шпунц

# 144
  • София
Че имаме рожденичка разбрах. Че е юбилярка също разбрах. Само не разбрах на 40 или 50 години става.
На колкото и да е, да е честита и много здрава !

# 145
Поводът си заслужава да честитя два пъти Simple Smile.
Честит рожден ден, Марина Влади! Бъди здрава и много, много щастлива!

# 146

Честит рожден ден на чаровната Марина,бабата на Влади!Гостод здраве и години да и даде, усмивката да не слиза  и занапред от лицето и  и да огрява наоколо!

# 147
  • Кубрат/ Пишурка
Маринка, честита да си! Бъди здрава, щастлива и все така лъчезарна!

# 148
  • София
Хей, момичета, здравейте!
Благодаря ви от сърце за хубавите поздрави към мен! Ласкаете ме много!
Нали знаете, че щастливите хора винаги имат слънце в джоба си, любов в сърцето и усмивка в очите!
И понеже днес ми е Денят рожден си подарявам стихове, за да не изневеря на себе си. На други - не обещавам. 😂

БЯХ

Красива бях
и млада бях,
желана бях,
обична бях,
безумна бях,
и луда бях,
избухвах в смях,
цветя берях,
венци плетях,
и песни пях,
мечтана бях,
и страстна бях,
насън летях,
звезди зовях,
любов крадях,
боготворях,
по лед вървях,
и горда бях,
но остарях
и погрознях.
....

(Част от стихотворение на Камен Илиев)

Така че, мили мои, започвайте всеки ден, сякаш е написан специално за вас!
Последният четвъртък на август е... остава още малко лято... да му се насладим! Със здравеее!

# 149
Добър вечер ,мили дружки!
Бързам да поздравя наша юбилярка ,че още малко рожденият ден ще свърши.

Маринка, честит юбилей!
Пожелавам ти  занапред ,дните  да са  ти изпълнени със здраве ,много щастие, радости, обич , благополучия!
Бъди все така усмихната ,чаровна и позитивна!

Тези дни си имах гости от София и бях доста заета.  
На 25 август бяхме на концерт на Соня Йончева в Античният театър.  Беше  невероятно изживяване. С думи не мога да ви го опиша.
Утре отиваме до село да полеем ,малко да изкосим , ябълки има за събиране, смокини и какво  ли не. В неделя
отиваме на почевка във Велинград за една седмица.
При мен това е.
Прочетох ви набързо . Клечицата и мен ме разсмя ,но и аз съм имала такова изживяване на къщата в балкана.
Сега имам резервни варианти.
Яжка ,спокойно ,всичко ще е на добре.
Момичета отивам да лягам .
Ще спазвам инструкциите от Фло. Вярно е ,че легнеш ли си навреме ,сънят е много по добър.
Лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт