БОРЯНЧИЦЕ, баш си те представих как скачаш под смокинята, като младо момиче. И после... викаш Господ на помощ. Хубаво, че си намерила урудката. Ей така днес аз си търсих поне 10 мин. телефона. Шантава работа...Така ще е оттук натам.

КЛЕЧИЦЕ, ами и аз се разсмях. То не че е смешно, ама ти така си го представила. И един съвет от мен. Когато тръгвам да излизам на вратата спирам и си пари, телефон, ключове, очила, а в скоро време ще добавям и зъби.

ХУЛИ, ние с теб да не се смеем на другарката КЛЕЧКА, че да не ни се случи и на нас.
Застраховала съм се, като съм оставила ключове от кабинета в съседите по офис. От дома не съм давала ключове на съседи. АЙША, твоя гостенин малко е разхвърлял щом толкова бързо си привела къщата в ред. Сега ще ти липсва. Днес говорих с всичките си внучета - по вайбър. Поговорих по скайп и с руснаците. То затова още не съм си оправила дома.
ГРЕТИ, ЯНЕ, чета ви къде сте се развявали по света и си припомних и моите пътешествия. СССР и Русия, Украйна, Румъния, Сърбия, Македония, Италия, Испания, Франция, Австрия, Чехия, Дания, Судан и Египет. Южните ни съседки не съм посещавала, но защо ли нямам желание???
Ей, приятно ми стана.
Хайде, че наближава времето за спане. Отивам да ми се образува Мелатонина.
Лека нощ и приятни сънчета.