КГБ = Клуб на Готините Баби - 202.

• 54 162
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
Честита да си Маринчице!😍

Клечице,посмях се и аз за твоя сметка.😍😊
Случват се понякога такива работи даже и на неразсеяните и много отгорни като ММ😁😁😝
Преди няколко години на половината път за морето установи,че си е забравил телефона.
С триста зора го бяха пуснали в отпуск с уговорка,че ще е на разположение та тел.
Еми върнахме се.Беше меко казано пощурял😎.А аз тайничко  се смеех ,защото аз съм завеяната,разсеяната,забраваната и т.н. и ,приказки от рода,че трябва да съм по-отговорна и т.н.😁😁😁😊😝

Току що ппиключих с оправянето на багажа .Кое за пране,други по места.
 4-5 дни се поплацикахме на морето.
Хубаво си изкарахме.Щерките уж щяха да ходят двете някъде в последния момент тръгнаха с нас.
Днес като тръгвахме от хотела,като стоварихме багажите във фоаето-
Ужас! как може да имаме толкова много чанти и чантички😁😊😁
Собственика на хотела погледна към нас,погледна към ММ и дълбокомислено заключи  така е с три момичета 😝😊

Хули, да са ви честити новите телефончета!
А излезе ли резултатът ти или аз съм пропуснала?

Луска, приятно изкарване вэв Велинград!

Заспивам.
Лека и спокойна нощ за всички!

# 151
  • Варна
Маринка, честит рожден ден!  Flowers Hibiscus
Честит юбилей!  Flowers Four Leaf Clover
Имай здраве, щастие, любов, късмет
всичко да ти е наред!
Пламен- да те обича, да те уважава,
Владко- да те слуша, да те обожава,
Мила- желанията ти да изпълнява,
на майка си да си благодарна,
че те е родила такава красавица, харна,
сигурно се чувстваш и доволна, и щастлива,
че съдбата с приятелки като нас те е дарила,
които те ценят, търсят, уважават
и за същото от тебе се надяват!
Пиши редовно с желание, с мерак,
вчера, днеска, утре пак
че така,  докато свят светува
КЛУБЪТ  НА  ГОТИНИТЕ  БАБИ  ЩЕ  СЪЩЕСТВУВА!
Наздраве!   Beers

# 152
Добро утро,  дами.
Гъбка се прибра от почивка, Луси пък ще заминава, Танитка води бурен социален живот, тъй, тъй, гребете с пълни шепи от лятото Simple Smile, да му се насладим на мах, че е на свършване...

Какви са ви плановете за днес, момичета?
Аз си свърших плануваното у това ,,у нас'',  и ще хващам пътя за другото ,,у нас''. Голям екшън е да живеш на две места Simple Smile, няма скука Simple Smile.

Оставям ви,  със здраве.

# 153
Прочетох че Танитка води бурен СЕКСУолен живот...явно спя още
Добрутро ви

# 154
  • София

Добрутро!

Черпя ви за вчерашната ми годишнина. Пийнете си го със здраве и когото ви е кеф.

Още веднъж благодаря на всички ви за пожеланията и по телефона и по всички социални мрежи. Да ви се връща всичко стократно. Танита, специална благодарност. Да знаеш, че ще го прочета на официалното ми честване.

Бъдете здрави и не забравяйте, че животът е прекрасен!

Свежо. Хубаво. Приятно.
Миг на щастие небивал.
Просто ми е непонятно
как до днес съм го проспивал!

Казал го е любимият  ми Валери Петров.

# 155
Побууут:)!
Как ви мина деня, момичета?

# 156
  • София
Побууут:)!
Как ви мина деня, момичета?
На мен зле.
Първо ми се обадиха да отида при доктора в понеделник, защото щяло да се наложи лъчетерапия, та да се разберем.Дотук на 50% ясно.
После водих ММ на доктор, щото преди три дни го клъвна петел по крака и стана една дупка и не мога да спра лимфната течност. На всичкото отгоре е и диабетик, та се видях в чудо. Набоде му една инжекция тетанус, да не си ближем раните после. Маза го с нещо, изписа некви илачи. Ще видим как ще е.
Това е, не ме оставят проблемите засега.
Ще мине, зная си, ама защо да ми се случва. Ама пък всеки си носи кармата.
Сипах си една ракийка, малко салатка, пържени чушки, на либето доматки, краставички, козе сиренце и франкфуртери на скара.
Това е за днес.

# 157
Хулиии, силна прегръдка от мен!
И това ще мине...

.

П.п Нямам възможност да пиша повече, извинения!

# 158
Добро утро.

Хули, как сте в къщи?

Ще ме водят на билкобер Simple Smile - ще берем пелин,  за направа на прочутото, поне по тези географски ширини вино, змейовски пелин. После ще правим пикник в гората, та ще видим кое ще е преобладаващото...

Хубав ден ви желая!

# 159
  • Вила Великула
Хули, пиши в понеделник след срещата с доктора. Стискам палци.

# 160
Аз се чудя какво да кажа, наистина дано е превантивна мярка предвид минали неща.
Ти си имаш предчувствията и страховете, знам по себе си, макар да не е същото.
И аз чакам да се разбере какво...дано си остане само тревога.
Аз се чудя кратуната си какво да правя-явно силите се изчерпват, няма как да е същото, но може да се подпомагам като намаля работата,  и без това не я работя а лежа.Заварих 8 буркана червени чушки ,засъхнаха ,обарботих ги и има за зимата като се наложи да напълня.С няколко от магазина - 8 пъти са решени.
Има още, но утре - други неща да заваря.Напече ме и  спрях.
От тук нататък винаги ще има проблеми...някои  ще се решават ,други ще се търпят.

# 161
  • София
Добро утро!
Cake Coffee  Tea    Hamburger Beers Pizza  Wine Glass 
Да се почерпите скромно за днешния имен ден на бебе Мрънчи.

# 162

Честит  имен ден ,Мрънчи!
Голям и силен мъж да пораснеш, да си гражданин на света, но  и да не забравяш къде са корените ти!

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 09:53 от Бор_яна

# 163
  • София
Добро утро и спорен ден, красавици!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНОТО ВНУЧЕ НА БАБА АЙША! ДА Е ЗДРАВ. КАТО ПОРАСНЕ ДА Е СИЛЕН И СМЕЛ, МОТИВИРАН ЗА ДОБРИ ДЕЛА. А СЕГА ДА ИМА ВЕСЕЛО И УСМИХНАТО ДЕТСТВО, ЗАОБИКОЛЕН ОТ МНОГО ОБИЧ!

Сетих се, че някъде бях чела интересна история от биографията на големия, известен баскетболист Майкъл Джордан. Отстранили го от училищния отбор по баскетбол, защото нямал данни за тази игра. Момчето не се отказало и продължило самостоятелни тренировки. Намерил се треньор, който го харесал и му дал шанс да играе. Какво щеше да стане, ако не бяха го изгонили и дали щеше да е така силно мотивиран да продължи и да се докаже??? Ето една тема за размисъл...

На финалната права съм. Изпрах одеалата и разтребих къщата. Имам още торби за контейнерите на БЧК. Вижда му се края. След това ще извикам студентската група да измият прозорците и да почистят. Бях доволна от тях.

И не забравяйте да се усмихвате. Grinning

# 164
  • София
https://cdn.bg-mamma.com/BVOl/V8vfU.jpg

Отвори, изпий и се наслади! Толкова си мога. Откраднах го за вас от друга тема. Експериментирах!

Общи условия

Активация на акаунт