КГБ = Клуб на Готините Баби - 202.

• 54 164
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
Честит имен ден на Мрънчи !Да е жив и здрав,да расте умен и красив,много успешен и щастлив с гордост да носи прекрасното си име!Весело и безгрижно детство!!!

Фло,твоята история напомня на тази с Христо Стоичков - и него са го отстранили ,защото е бил"неперспективен"! Питам кой помни перспективните му съотборници! Smiling Imp

# 166
Честит имен ден на Мрънчи!
Здравичък да е, весел и палав!🍀🍀😍

Днес Петко Енев-консервен комбинат в действие.
50 кг домати - вече в бурканите и се варят.Доматите - купени.За съжаление.Нашите ги оскубахме.
Сега съм гражданка.От към доматите😁😁
Поканих щерките на помощ.
Друго си е дружинка😉
Хапнахме късен обяд и всеки по хладинки Аз де мотая из нета и гледам тв едновременно.
Важно е да не задремя,че кой ще наглежда бурканите😁😁

# 167
Дзън, дзън, Гъбче свари ли бурканите Grinning

Айша, честит имен ден на Мрънчи, да расте юначето, добър и разумен младеж да стане!

И привет на цялата група, попрочетох ви назад....
Яжка, как е Софи, оздравя ли, пиши моля
Клечице, радвам се за теб, как мина пикникът Simple Smile Посмях се с пътуването ти, е ми случва се, хахаха
Фло, браво на теб - за разчистването, бре аз съм много скрънзава, що така се пазя, събирам....как ми се иска да ми "падне пердето" и да изхвърлям наред....
Янче, видях твоите деца, ми той Криско много голям станал! Анжи прибраха ли се вече?
На Росито приятно изкарване на почивката, да е ползотворна и полезна!
Маринка, за тебе гуш, как беше купонът Joy
Прегръдки и за Хули, ще чакаме резултати в понеделник, стиснати палчета от мен Flowers Four Leaf Clover
Борянка, явно е време за почивка, не се преуморявай

При нас по старому - на работа, в къщи, с малката приятни часове, тя много обича да е с нас, да идва в нас, да ходим някъде заедно....На трето класиране детенце е прието на ясла, така че октомври ще си имаме учениче, хахаха, расте бонбонката ми, расте....

# 168
  • София
Благодаря за пожеланията за именния ден на Мрънчи. А дано - от клавиатурите в Божиите уши.
Септември следват много тържества - Ани и Мрънч имат рожденни дни,  баща му - имен ден.
Борянка, и тортата няма да  върнем. Другия месец - нова.
И у нас от снощи е ПК Петко Енев. На Пл. брат му е на почивка и нямаше коч парти. По повода се пекоха червени и люти чушки снощи по хладното. Днес изварява и домати, прави си люто. Аз си изпекох няколко пакета чушки за фризера. Днес като му показах тортата и реши да прави бисквитена. Друг път си вземаме 3 -4 различни парчета от Фантастико. Аз само дегустирам и той си ги изяжда. Ама сега се вдъхнови, имало останали от Мр. обикновенни бисквити. Та спретна бисквитена торта, сега се студи във фризера. Уж само той действа, аз да почистя, да извадя бурканчета. Ама се изморих в жегата. АААА - възразявам и протестирам. Колко кротко и спокойно  си е с коч-парти в събота и реанимация в неделя.
Беше взел ел машинка за мелене от племенника си. Наточих се и аз да си смеля в нея доматите. Не стана - изгубили някаква специална джаджа за отделяне на семките. Та утре Петко Енев продължава работа.
Това е у нас - 2 дни работа и  след време всичко отива в канал банк.
Доби, ще я пускате ли на ясла? Корони, зарази, зелен градински сопол - все екстри я чакат. То и Мрънчи беше одобрен за м. май, но го отложиха заради карантината. Сега не се знае кога ще ги викат. Не разбрах какво ще решат родителите му, но те си знаят.

# 169
Ами да, ще тръгва на ясла, майка ѝ ще се връща на работа.
Аз тази есен малко мързеливишко  ще го раздавам откъм зимнина - остана ни от миналата година замразен пипер, та няма да пека, лютеница няма да правя, не ми се занимава/изчервявам се/, сладко само от ягоди направих 3-4 бурканчета, може би домати ще купя да смеля и това ще е

# 170
Айша, честит ви именик!  Да е здрав, за да радва всички!

# 171

Ох, жега, ох кеф Simple Smile,  и на мен тололюбивата чак ми е жежко, но  в къщи бива ...

Да е честит Мрънчо, Айшин, именика...

Доби,  порасна ви малката  буболечка. Да и е с късмет на есен...

Гъбка, ти си като баба Мравка - да има за зимата...

Хули, нещо ново, ако ти се споделя?

Маринка, продължава с празнуването... Не е шега да си юбиляр Simple Smile...

Да е честит скорошния рожденик - съпругът Жабкин...

Иии?
Какво беше друго?

Пазете се - от жеги, от болести и от лоши хора Simple Smile.
Аз съм на една ръка разстояние, мисля ви с добро.

До следващ път!

# 172
  • София
Клечице, новото е старо, но в друг вариант. Можеше и по-зле да е.
Нищо, започвам отначало.
Сега не ми се говори, защото още не съм наясно какво ще правя.

# 173
Липсва ми погалващия по косицата емотикон....
Не говори, Хули, прегръщам те мислено и ти пращам много добри мисли.... Няма и не мога да помогна с тях, но поне на мен, когато знам, че някой ме мисли, ми става една идея по- добре.  И това ще мине - дано колкото е възможно по- безпроблемно...
Гуш!

# 174
  • София
Привет, дружки! Дойде време да се разделим и с август.
Ето ви за вечерна почивка едно стихотворение от Добромир Банев.

Приличаш ми на август. Идва дъжд.
Но ти оставаш. Август си отива.
Миришеш ми на окосена ръж,
на късни праскови и сини сливи.

От утре много често ще вали.
Ще падат ниско облаци разрошени
и слънцето съвсем ще се смали
и времето ще става все по-лошо.

Но оня дъх на окосена ръж,
на късни праскови и сини сливи
ще идва всяка нощ един и същ,
щом с август до сърцето си заспивам.

Добромир Банев

Днес ходих на профилактика. До тук всичко е добре.
След обяд поспах, а след това спретнах един миш маш. И да рапортувам - всички завивки са изпрани и прибрани.
Хайде за сега чао, отивам да слагам вечерята.

# 175
  • Вила Великула
Хули, стискам палци всичко да мине леко. Ако мога с нещо да помогна-на линия съм.

# 176
  • Кубрат/ Пишурка
Добро утро, дружки!
Да се обадя и аз, не че има какво да пиша.
От утре започват пак репетиции на хора на бабите, а на 18 ти сме пак в Перник. Подробности още не знам, но се говори, че после ще ходим до Рупите и Смолян. Утре ще разберем по - точно.
Хули и аз те прегръщам силно! Дано този път всичко бъде за по - кратко!

# 177
Хули, пожелавам ти сили и успех!

На всички пожелавам слънчев септември!

# 178
Привет, момичета!
С ММ бяхме една седмица на море. После минахме през Ришки проход и отидохме да видим децата и сватовете. Прибрахме се през Котленски проход. От гр. Котел купих сушени манатарки за нас, за голямата щерка и още два вида гъби. На нас манатарките са ни достатъчни, слагам ги в супи и ядене с ориз.
Вече ми е много по-спокойно.
 Децата от Сф-я ще идват за почивните дни. После голямата щерка ще започват ремонт, че през зимата им излиза  пушек в едната стая от съседи и ще рушат комина и ще го изграждат с нови тела. Внучките ще са при нас докато мине ремонтът.
Досега ми се обадиха да занимавам две деца, едното дори с вземане от училище. Отказах.
Котето издържа успешно изпита си. Оставихме го само с много вода, храна и две тоалетни.....Сънувах, че всичко е преобърнало, а то е слабо и проскубано.
Кагато се прибрахме не личеше, че е имало животинка.Зарадва се, само се гуши и мрънка.

# 179
  • София
Привет, красавици!
Как преживявате в горещините?
Днес имах много каръшки ден. Кое как започна или не става или става с рициново масло. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сутринта отидох да си продължа картата за метрото. Извила се опашка от 7 души. Казвам си, бързо ще стане. Е да, ама не - след като чаках 7 - 8 мин. и нямаше никакво движение напред, не само аз, но и други започнахме да нервничим. Оказа се, че жената, която беше "окупирала" гишето вади карти на някаква фирма - от 15 души. Теглих една нашенска на ум и продължих по трасето. Слизам на метростанция Софийски университет. Там също има такъв пункт за презареждане на карти. Отивам 5 мин. преди обявената им почивка, но ми отказаха да ме обслужат, защото ще дезинфекцирят и това ще трае 40 мин. Теглих им и на тия още една нашенска и продължих по набелязания план - да взема бележка от университетската библиотека, че не дължа книги. Тази бележка и снимка трябваше да занеса в деканата за да ми изготвят дипломата. Отивам в централната библиотека, не било там. Изпращат ме в друга библиотека, с обещанието, че ако там не работят да се върна отново при тях и те ще ми издадат заветната бележка. Разбира се и там ударих на камък. Направих няколко тигела и се сдобих с бележката. И на тези им теглих една нашенска, но вече по-пиперлива. Отивам в деканата. Там ме чака нова изненада. Служителката сложила някакво работно време, което ме уведомява, че в момента не е на работа. Все пак, поговорих със заместничката й и тя изглежда се смили над моята особа, та ми прие бележката и снимката. Нея я благослових от все сърце. Връщам се в подлеза. Слава Богу току що отвориха гишетата, вече дезинфекцирани. Потръгнаха нещата. От там се прибрах, обядвах и хукнах към Здравната каса да занеса компа и да ме отчетат. Момчето което върши тази работа отсъства. Ще се върне след 2 часа. Оставих компа на майка му и пак се върнах до дома. И за него изрекох няколко нелицеприятни думи, но на ум. Прибрах се каталясала и вир вода. Взех си душ и малко се опънах и хайде пак към Здравната каса. Взех си компа и от там - на тръстиката. Е там вече каръкът се разби. Поне в работата каквото пипнех ставаше и то хубаво ставаше. А и пациентите ми като с конкурс бяха подбрани - кой от кой по-готин. За десерт ми беша една баба от КГБ с децата си и внученцето - голямо сладурче!
Сега ви гушкам и ви казвам лека нощ! Heart

Общи условия

Активация на акаунт