Как ви се отразява пълнолуД(н)ието? Аз снощи едвам устисках до 22.00 и нещо, в 01.00 вече се бях наспала и се кокорих няколко часа, а сега, сутринта не мога да отлепя ... Пия кафе в леглото и правя кратък , преглед на печата'".
Адашчице, има такива дни, когато всичко е на обратно. Ти добре, че все пак не си се отказала да си вършиш задачките.. И ...всичко е добре, когато свършва добре, хубаво е да не се нерви човек, но понякога и май.а та му не помага срещу чуждите тъпотии...
Янчето, време е да си подхванете хоровите дейности и съжалявам, че съм далече от Перник.
Креми, звучиш много бодро и ентусиазирано за скорошна пенсионерка. Знам, че ще ти хареса - толкова много интеересни неща има в живота за правене, само време да има човек... Пишеш за котето, че е било самичко, колко дни се е самоотглеждало ? При мен котарака на дъщеря ми е живял 5 или 6 дни на самотек без никакви поразии, само малко разпиляна котешка тоалетна имаше.
Хули, събра ли сили ? Да минава...
И аз няма да призовам никой да пише, но ми липсват много дружки.
Изпразни се къщичката ни от към ежедневна гълчава и присъствие, но насила общуване не става. Да са живи и здрави всички отбивали се тук и всеки по пътя си, такъв е живота...
А за тези, които ме прочетат - спокоен ден и хубави изживявания!
Да му се насладим и се порадваме на все още лятното време, да ни спори и върви във всичко, което се занимаваме.
До следващото писане... и дано е по- скоро.

. Аххх, колко тооопло ми става на душичката:), когато ме хвалят...
- от половин година палачинката се обърна - различно ми е, но се чувствам спокойна и ми е хубаво.