Ако бях в София, всеки ден щях да съм на протестите. Снощи до късно гледах репортажите . Не ми харесва хвърлянето на павета и бомбички. Не вярвам да е от протестиращите. Според мен са провокатори, на които задачата е да го направят, за да има аргументи полицията и да се намеси със сила.
Мисля си за ББ и неговата промяна, както казва Диди. Колкото той е виновен , двойно повече са тези около него и придворните социолози политолози и журналисти. Повече от десет години хвалене, хвалене и човек почва да се издига в собствените си очи, да полита нагоре и да не вижда долу. А Пекинката от Кърджали искрено я съжалявам. Честно! Що са човек може да понесе това?! А нейният съпруг?! Що за мъж е това?! Това са хора без грам себеуважение. Дори да не вярва в истинността на казаното за нея от ББ, достатъчно е хорското мнение, за да се скрие, но не . Властта е по-сладка. Как така ще е обикновен гражданин? Ами! Родена е за високата трибуна и нищо друго е без значение. Пък и да е само тя, с мед да я намажеш.
За себе си мога да кажа, че съм в застой до 15 септември. После пак сначале. Тия дни си подреждам снимките в албуми, защото бяха в пликове в кашон. Целият ми досегашен живот минава през спомените. Добре, че са те!
На вас хубав ден и бъдете здрави!

/като не намерих трикольор...../
.
Три деца пяха и чак при последното се посъбраха хора. Поднесоха венците и оркестъра засвири хоро. Добре че се хванаха нашите жени... Чак пък толкова апатия никога не е Било. Та така мина празника.