КГБ = Клуб на Готините Баби - 202.

• 54 175
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Хайде и аз да се хвана на хорото. Хоп, троп.
Адашке, имам спомени от минали времена. Ами весело си беше на манифестациите. С нашите приятели сме от еднаква кръвна група, та днес масово се поздравявахме с Деветосептемврийския празник. Кой както го усеща, така да го отбелязва или да не го отбелязва. Нали живеем в демокрация, нали и ние самите би трябвало да сме демократи... Та така. За които този ден значи нещо, може да четат. Останалите - както решат. Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
СВЕДЕТЕ ГЛАВИТЕ

За живи и мъртви - едно цвете сложете!
Не ден, а идея е всъщност Девети:
Не почва от вчера, не свършва днес
борбата за правда, за хляб и за чест!
За род и Родина...А не за изгода!
С награда една -
да каже нявга народа...
Балканът, Балканът... С юнашките рани,
орлите вековни и черните врани,
хайдушката песен, на Ботев звездите...
Сведете главите! ...И горе главите!

Рашко Стойков

Е, КЛЕЧИЦЕ, провокира ме, отговорих ти. Hug Имам страхотна жълта роза. Същата като на картинката. Ако искаш ще ти пратя по Еконт чепки.
БАЙРАКТАРКЕ ХУЛИ, чаках да се обадиш. Heart Всичко ще е както трябва, т.е. наред!!!
БОРЯНЧИЦЕ, още работа ли има по двора? Имаш ли помощник? Поздрави го от мен.
АЙША, днес се сетих, че не съм ти дала препарата. Другата седмица. По-млада си, подсети ме. Разсмя ме с оформянето на интериора във вашия вход. Мини библиотеката се появи по времето на карантината.
ЛУСИ, добре дошла и на добър час. Ей, спирка нямате. Явно добре редувате почивка с работа.
ГЪБКЕ, заради короната се научих сама да се боядисвам. Щерката онзи ден е била на фризьор, показа ми се по скайп. Супер беше, но за подстригване, боядисване и прическа - 155€. Както ви се харесва е казал Шекспир. Зетко залага на българските коафьори ( бербери ). 8 лева, срещу 40 € Joy
ПИПИ, въведи такса басейн. Аааа, то не може така. Или може би график за посещение - максимум едно посещение на месец, а останалите три съботи и недели - за семейството. Stuck Out Tongue
ТАНУ, как е юначното пиле? Дано да оцелее душичката. Animal Baby Chick
КРЕМЧЕ, много ви е хубав меда! Да сте живи и здрави и вие, и "работничките" ви.Animal Bee
Понякога се сещам, че имахме в компанията, (карам по азбучен ред) АЛФЕЯ, ДАЯ, ДОБИ, ЗДРАВКА, ИВЛИН, КАРИ, МАМСИ, МЕРИ ПОПИНС, ФУРИЙКА. Сещам се още за ДИДИМИТИ и ЖАБКАТА ( чакаме репортаж от голямата екскурзия), ИХА не може да се регистрира, та затова не пише. Тези дни звънях на МАМСИ, но не стана връзката. Тази вечер разменихме по няколко думи с КРАСИВА БЕЛЛА.
Мили момичета, изобщо не го приемайте като подканване. Това са си мои мисли, само дето ги изрекох на глас.
Хайде, лека и спокойна нощ. И по възможност - хубави сънища. Kiss

# 226
Привет, привет!
Имаше, Фло, имаше Доби, ама Доби само от време на време прави дзак и толкоз,
надникне тук, надникне там и с туй си остава, виноват
Благодаря че се сещате за мен!

Бях няколко дни в отпуска и с моето момче ходихме в Балкана - с туристическите обущЯ, раницата на гърба, по кози пътеки, налюбувах се на природа, величие и спокойствие......
Мамси и аз си я споменах, защото от Карлово си взех момчето, обратно до Калофер и от там нагоре по пътеките та до х. Рай, е връх Ботев не го стигнах, остана с надежда за друг път.
И от Беклемето до Козя стена ходихме, по билото, страхотни гледки от едната и от другата страна - сладка умора, физически натоварена, психически разтоварена...

С ММ пък ходихме до Котел, Жеравна и Медвен, водопада Сини вир на река Медвенска

И така заредена, пълен напред Simple Smile

С малката бонбонка сме често-често, расте детенце, като гъбка, на година и девет месеца стана.
Като звъннел телефона на майка и, все баба очаква да се обади.
Вчера извадила от шкафа домашни чехли и викала баба, дядя и се разплакала накрая.
Много обича да идва у дома, чувства се като у тях си Simple Smile
Качва се на стола, сяда /до масата/ и бабааа, ням-ням, давам нещо за ядене и си хапва сладко-сладко, плодове яде непрекъснато, всякакви плодове
А е голяма щурачка, за миг не спира....

Прегръдки от мен, и усмивки през целия ден!

# 227

От другата страна към върха, де да бях аз...ставам, няма го, след обяд получавам снимки да се сетя къде  е...да не се чудя.
Добрутру....

# 228
Привет момичета !!К!ак сте? Аз съм отпускарка.Нашата кукличка стана на една годинка.Направихме рождения и ден - детско парти Супер беше !!!Фотосесия с мама тати и двете баби и двамата дядовци  имаше в еко парка-много вълнуващо Малко ходих на почивка по-скоро на рехабилитация в Полски тръмбеш доволна съм но сега имам реакция и доста си ме болят краката. Такива неща около мен.Приятен ден!

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 11:15 от дидимити

# 229
Привет девойки.
Стигнали ств вече 16 стр в новата тема, а аз още не съм се разписала.
 Не съм чела нищичко назад, сега седнах за малко да си поема солук, а мамата отказа да ме приеме от телефона. Да се докопам до лаптопа си е приключение, та не се и опитвам.
От месец и кусур У нас тече капитален ремонт , като три стаи плюс три бани бяха изтърбушени ИЗ основи, подове изкопани, стени свалени, просто "песен"  Пет шест души се въртят нагоре надолу с кофи,,, тухли, вар, цимент, каквото ви дойде на главата, в списъка е.
Място за живот  само в спалнята на щерката и салона. Натурии до таваните, по земята дюшеци, за разкош Томер с висока Т, болно гърло и уши, слава Богу с отрицателен тест.
 А понеже балагана не стига, мамка му я изпратиха  на 14 дневна карантина защото предния ден била в една стая с подтвърдено болна.
 Схващате ли картинката. Тя заключена в стаята, на два пъти минаваха от полицията да проверят дали спазва карантина,а в салона натрупан половината къща и ние, но потънали в прах. И така  месец.
От два дни момците са си по стаите, тъй като всичките им мебели си отидоха, всеки е опнал   на  земята дюшек, Тв и КОМП, кво им трябва повече.
Е, салона най сетне е чист, подреден, но и него трябва да изпразним за боядисване. Да видим кога. Точно след седмица ще е тукашната нова година и почват серията празници, та да видим как ще стане. Вече заплашват с пълна забрана за движение както беше в пролетните празници.
Дадох пълен отчет. Ако случайййййййййно се сетите за една,  дето е далеч,  има безплатни канали за общуване.. На всички ви само здраве пожелавам. Отивам да разбъркам манджите,  че след обед солдата се връща за уикенда, да му е вкусничко

# 230
Начи, чесна пионерска , обещавам да не ви плаша повече, пак ще си трайкам няколко месеца , нема  ви преченявам такъв терор , 24 часа да не смеете думичка да кликнете, айде чао

# 231
  • София
Кари и аз така като теб,не съм се разписвала. Бях с внуците в Несебър.уцелихме време,слънчево и топло,водата топла. Днес ги водих да се снимат ьа училище,напазарувахме храна,бяхме и в парк Дружба с нови площадки за игри. Върти се поредната пералня и аз давам заето.нещо съм си пупнала където не трябва телефона и ми изчезнзхз всички контакти. Моля,да ми изпратите номерата си на л. с.или по месинджър и вайбър.

# 232
Кариии, гуш, ама ме разсмя, да знаеш Simple Smile
Я кажи какви гозби приготвя за войничето, пък и за другите?
Колко има още до края на службата?
А, и друго да те питам - по време на ремонта, как се справи бялото ви пухче, как понесе нашествието на разните майстори?

Шпунци, добре завърнали се след морето!
Да се ожаля - останах си само с двете слънчеви бани тази година Laughing

Вчера с домати се разправях, "набарах" много хубави кръгли, едри, пък и месести, на изгодна цена, та понаправих малко буркани.
Днес пък червен пипер печем, за последно тази година, да си хапнем разни манджи с него....
Като казах манджа, та боб варих днес, скоро не бях, с пресен джоджен, ммм вкусно ухае.

Ми, туй то "интересното" при мен, приятна вечер!

# 233
  • София
Кари, не е нарочно. И след мене е имало т.н. оглушителна тишина.
Малко сме пишещите. Повечето предпочитат да четат. Но не се сещат, че постепенно и материала за четене ще намалее.
Вижда ли се края на ремонта и подреждането?
Аз след юлския ремонт се зарекох, че следващия ще го прави наследницата ми. Между другото вчера тя имаше рожден ден.
Почерпете се с кой каквото пие за нейно здраве. Cake Champagne

# 234
  • София
Е, какво интередно да ви напиша ?
Ходя на терапии всеки ден. 120 км в двете посоки.
Центъра е много добър. Персонала отличен. Апаратурата също.Чистота.
Чувствам се като бял човек.
Само да не беше целта на посещенията ми там.

# 235
Здравейте момичета!
Изчетох ви, сега и аз да се разпиша.
Снощи се прибрахме от село. Много работа свършихме ,но се и изморихме.
Внучката изяви желание да дойде с нас да ни помогне . Ами щастлива съм ,че доживях  внуците да  помагат и то работа редом с нас. Направихме доматеният сок за зимата. Обрахме гроздето от асмата ,че осите половината го изяли, изпразнихме басейна , измихме го и изсушихме . Вече прибран за другото лято. ММ си имаше и друга негова си работа. Ябълки и круши тази година в изобилие. Дал Бог! За сметка на това пък , няма никакви сливи ,кайсии и праскови Поляхме цветя и трева ,че всичко беше мноооооого сухо, но язовирната вода при нас е в изобилие, та се полива лесно . Накрая измихме и колата ,напълнихме я  със зимнина и продукция. Та с две думи се изморихме ,но наспахме се , починахме си и днес отначало. Две перални извъртях ,прахосмукачка, парцал. Боядисах си косата , а после ходих до ЛЛ за направление  за кръвни изследнания- профилактични. ММ ми наряза една  прясна зелка , смесих я с един буркан кисело зеле  със свинско ,запекох го накрая с люта чушка и малко чесън. Стана супер. Сега ще вечеряме и почивка пред ТВ. Утре си чакам гости.Сина ще си идва и ще се съберем с децата.
Рапорт даден!!!!! Smiley
Хули, кураж и сили мила! И това изпитание ще мине!
Кари, многото работа и мръсотия е минала. Лошото ,болестите  и те да остават в историята. Сега се приготвяйте за празниците на чистичко и новичко!
Другите няма да ви споменавам ,че трябва да ставам .
Прегръдки и целувки на всички споменати и неспоменати!
Хубава и спокойна вечер!

# 236
Привет!
Още един ден почти се изтъркули.
Като,че ли нищо съществено не съм вършила, а се изморих и аз
Три дни ММ беше в помощ на наш приятел,който има къща за гости в едно родопско село.
Аз май си видях женската работа😊😁
Прередих гардероби,чекмеджета.
Претребих кухненските шкафове,забърсах ги,чистих хлодилници и фризери.
Сега отивам да полея цветята на братовчедка ми и мко в градината им,че са на почивка.
Ако не се стъмни скоро ке се пръскам против комАри и ще мина пътеките с тримера,а утре голямата щерка тревата с косачката,че да обере моята трева.
И така.
Готвих,прах,простирах,прахосмукачка,забърсвах и т.н.
Слугинаааж.Танче 😁😍😍

Хули😍😍

Кари на края на ремонта сте май.
Да няма болни,другото ще си дойде на мястото.
След всеки се е случвало мълчание.
Не е само след тебе.
Нали знаеш- кой,когато реши- пише.

Айша, да ти е здрава и щастлива щерката!🍀🍀🌻💐

Доби,Луси 😍😍и до тук помня😊

Ставам,че ке се стъмни.

Дописвам:
Шпунци 😍😍

Честита годинка на внучката на Дидимити!
Здравичка и весела да расте!🍀🍀

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 19:19 от Gabkata

# 237
  • София
Честит рожден ден на Ани.Запомнила съм а с хубавата усмивка.Да е здрава и много щастлива.         Честита годинка на внучето на дидимити.

# 238
Здравейте.
Две минутки се отбивам, че вече денят отдавна е навън, а аз мързелувам Simple Smile.

Прочетох малко назад....
Роси, фурия си...

Кари,  прегръдка!
Случват се такива ,,оглушителни тишини"",  всеки казва в повечето случаи каквото има, рядко се коментира...
Знам какво е ремонт, в същия ужас живея от април, но вече му се види края...

Гъбка, и ти си от породата на Луси, неуморна!

Шпунци, заслужила си си приятното разнообразие, радвам ви се...

Айша, ти поне разчиташ на наследничката за следващи ремонти, аз трябва да пазя направенето, че няма кой да се занимава... И  със закъснение, но от сърце - да ти е живо и здраво момичето! Любов и радост да има около нея!

Хули, да минава...

Еее, направих ли разбора - по е лесно да ви мисля, отколкото да ви пиша Simple Smile... Няма да казвам за ядовете , които ми създава телефона...

Еее, хубав ден ви желая, пък кой, кога и къде е по- маловажно...

Да сме живи и доколкото може здрави, това е същественото...

# 239

Честит празник на Ани и мама, на патерица, но от сърце!

Честито на внучето на Дидимити, здраве и да расте бързо и да е  щастливо дете!

Не коментирам всички, първо, който мен уважава и аз него, второ, понякога си е от ясно по-ясно и няма нужда , прочела съм и  знам каке  пишещия.
За момента стискам палци на Хури да премине изпитанието, знам че е силен човек и не хленчи, знам, че ще направи възможното да победи, но стискам палци ако се помага така...
Трето тук има много теми по които да пиша и си дам полезно мнение, не е  само тази тема да ме вълнува.
И накрая, като ми се пише-пиша,  като ме питат отговарям  и толкова, случва се и след мен да не пишат, но не помня и не следя, случайно като не може две последователни мнения го виждам.Хората се изнесоха да си говорят насаме на затворени места и  са си прави, има неща дет не са за публичност ,който когато иска - темата си е тук.
И Джили, често се разписваши  ставаш от редовните, чеат те и знам как си и какво мислиш, това стига ли ти?

Общи условия

Активация на акаунт