Адашке, имам спомени от минали времена. Ами весело си беше на манифестациите. С нашите приятели сме от еднаква кръвна група, та днес масово се поздравявахме с Деветосептемврийския празник. Кой както го усеща, така да го отбелязва или да не го отбелязва. Нали живеем в демокрация, нали и ние самите би трябвало да сме демократи... Та така. За които този ден значи нещо, може да четат. Останалите - както решат.

За живи и мъртви - едно цвете сложете!
Не ден, а идея е всъщност Девети:
Не почва от вчера, не свършва днес
борбата за правда, за хляб и за чест!
За род и Родина...А не за изгода!
С награда една -
да каже нявга народа...
Балканът, Балканът... С юнашките рани,
орлите вековни и черните врани,
хайдушката песен, на Ботев звездите...
Сведете главите! ...И горе главите!
Рашко Стойков
Е, КЛЕЧИЦЕ, провокира ме, отговорих ти.
Имам страхотна жълта роза. Същата като на картинката. Ако искаш ще ти пратя по Еконт чепки. БАЙРАКТАРКЕ ХУЛИ, чаках да се обадиш.
Всичко ще е както трябва, т.е. наред!!! БОРЯНЧИЦЕ, още работа ли има по двора? Имаш ли помощник? Поздрави го от мен.
АЙША, днес се сетих, че не съм ти дала препарата. Другата седмица. По-млада си, подсети ме. Разсмя ме с оформянето на интериора във вашия вход. Мини библиотеката се появи по времето на карантината.
ЛУСИ, добре дошла и на добър час. Ей, спирка нямате. Явно добре редувате почивка с работа.
ГЪБКЕ, заради короната се научих сама да се боядисвам. Щерката онзи ден е била на фризьор, показа ми се по скайп. Супер беше, но за подстригване, боядисване и прическа - 155€. Както ви се харесва е казал Шекспир. Зетко залага на българските коафьори ( бербери ). 8 лева, срещу 40 €

ПИПИ, въведи такса басейн. Аааа, то не може така. Или може би график за посещение - максимум едно посещение на месец, а останалите три съботи и недели - за семейството.

ТАНУ, как е юначното пиле? Дано да оцелее душичката.

КРЕМЧЕ, много ви е хубав меда! Да сте живи и здрави и вие, и "работничките" ви.

Понякога се сещам, че имахме в компанията, (карам по азбучен ред) АЛФЕЯ, ДАЯ, ДОБИ, ЗДРАВКА, ИВЛИН, КАРИ, МАМСИ, МЕРИ ПОПИНС, ФУРИЙКА. Сещам се още за ДИДИМИТИ и ЖАБКАТА ( чакаме репортаж от голямата екскурзия), ИХА не може да се регистрира, та затова не пише. Тези дни звънях на МАМСИ, но не стана връзката. Тази вечер разменихме по няколко думи с КРАСИВА БЕЛЛА.
Мили момичета, изобщо не го приемайте като подканване. Това са си мои мисли, само дето ги изрекох на глас.
Хайде, лека и спокойна нощ. И по възможност - хубави сънища.