При мен нищо интересно, от събота като ходих да гласувам и после отидохме с автобус до Морската градина с една приятелка и се повозихме с влакчето по Крайбрежната алея, не съм излизала.
Знам, че е полезно, имам инсталиран крачкомер на телефона, но кръста ме боли и не се наемам на дълги разходки.
Като няма нищо интересно около мен, ще споделя, че също съм забелязала пиша ли- след мен тишина, никакви коментари, никога торба ли беше, чувал ли беше с прегръдки не е бил за мен, но....... чудо голямо!
Поне съм сигурна, че Гъбчето и Клечи ме четат.

Помолих във вайбър/ така го чувам, така го пиша, дано е правилно/съфорумка да ми каже, какъв сорт са доматите им, че ДС ги хареса на снимка- тишина.....
Помолих някой да ми "удари рамо" за Известни българи..... тишина.....
Макар да сме в пандемия и нямаме редовни сбирки, аз си подготвям материали, та като отворят Пенсионерските клубове да не ми "дойде на баир"!!!
Намислих нова тема "Известни и не чак толкова известни българи", но за тях всички сме чували и споменавали. Започвам с Марко Тотев, Гюро Михайлов, Дан Колов, Колю Фичето...
Лека!

- защо не ни обръщат внимание
. Рано и ли късно ще стане и при това перфектно направено, търпение му е майката...

Ето, получаваш ги. Даже пълно, та препълнено. 

С другото се справям.