КГБ = Клуб на Готините Баби - 202.

• 54 166
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Честит празник.
Дано празнуваме още години.
Балани,Търново,Морени,Стара Загора, Плевен, Брезник
Срещи ,срещи,спомени,раждания на внуци,годишнини...тъжни събития...

# 571
  • София
ЧЕСТИТИ ТРИНАЙСЕТ ГОДИНИ, КГБ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ВИНАГИ С УСМИВКИ, ВЪПРЕКИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА ЖИТЕЙСКИ!
На тази дата точна преди десет години се запознах с голяма група бойни момичета, готови за разходки и развлячения. Вълшебен есенен ден, красив болярски град, зрелищно "Звук и светлина", купон, пастички със свещички наместо торта, пижамено парти... Това са спомените ми от онзи паметен за мен ден. И, много скъпи и до днес приятелства, които кътам в сърцето си.
Десет години никак не са малко, особено за нас, които сме на средата на пътеката, по скоро към залеза. Мисля си, че не само добрите думи, но и доброто отношение са от голямо значение за дамите със ""сребро в косите и слънце в очите".За да можем да сме полезни за близките любими люде, както и на самите себе си. Желая си го! На вас - същото! Бъдете!

Със здраве!

P.P. Танита, мерси за стихотворението и  гласовия гласовит поздрав! 😊

# 572
CocktailCocktailЗдравейте готини!
Честит  13- ти рожден ден на КГБ!
Да сме живи и здрави още дълги години да се виждаме , пишем ,чуваме !

Щастлива съм ,че ви срещнах преди 8 години .
Никога не съм си мислила ,че на тази възраст ще имам такива стойностни приятелки!
Благодаря на Танитка ,че ме  въведе в темата при вас!
Благодаря , че ви имам!  
Първата ми среща от  дамите от КГб беше с Танита в Пловдив на Античният театър.
Водеше група жени на Кръстова гора и посетиха Античният театър. За мен беше много вълнуващо!
После Клечицата дойде в Пловдив специално да се запознаем и видим. Цял ден бяхме заедно и все едно от години се познавахме. толкова беше мило и хубаво.
Първата среща с групата ми беше през 2013 година във Велико Търново.
За мен е незабравима среща. Толкова се радвах и вълнувах и е имало защо.
Тогава видях и Тути , която дойде на вторият ден с дъщеря й в Арбанаси.
Колко беше хуууууубаво! Всяка среща ,където и да е , е зареждаща.
Само дето последно време, нещо не могат да се организират срещи на национално ниво.
Единствено надежда ми остава ,като ходя в София , да се виждам с нашите момичета.
А колко е малък света, последният път като бях  при Фло ,излизам и на булеварда ,хоп Фури насреща ми.
Макар и да не бях много адекватна ,като след изваден зъб ,много й се зарадвах.
Давам си сметка ,колко близки сме си станали ,че като се видим , много си се радваме една на друга.
 Ето сега във Велинград с Янчето и Дидиа се видяхме  и ми беше много мило и хубаво.
Е... много се размечтах...Smiley
При нас  времето прекрасно ! предполагам , че и при вас е така.
Ходих малко на разходка. Пуснах пералня и сега ще простра дрехите.
Утре сме в командировка на село. Работата ни зове , но мислим до вечерта да я свършим и да се приберем.
Като станат студени вечерите и сутрините ,не обичам да оставам на село.
Леле какъв ферман написах ,но да компенсирам за пропуските ми.
Отивам да вадя прането ,че много ще се намачка.
 За вечеря имам спаначена супа , та ми е спокойно.
Момичета ,хубава празнична вечер на КГБ!
Обичам ви!

Наздраве ,за наше здраве !  Cocktail Cocktail Wine Glass Wine Glass

# 573
  • в малка спретната къщурка
Честит рожден ден, КГБ! Настъпваме към  ТИЙН възрастта смело.
При мен нищо интересно няма. Слугинаж и работа през ден. Крача по задачи и отмятам ден след ден.

# 574
  • Вила Великула
Честит рожден ден и от мен. Благодарна съм ви, че ме приехте във вашата страхотна дружинка. Чувствам се чудесно с вас и ви обичам.

# 575
Честит ни празник в къщичката ни!
Да сме здрави,да сме все така сплотени и ,както в много от темите в бг мама ни дават за пример,наистина да сме!🍀🍀

Наздраве за наше здраве!
Наздраве за Хули - основателката!🍀😍
Наздраве за Шпунци-кръстницата!🍀😍
Наздраве за Жабка - домакинята на многобройните ни къщички!🍀😍
Дай Боже още безброй такива!🍀🍀

# 576
Привет мили девойки Simple Smile
Сега случайно погледнах тук и видях , че имаме празник. Честит ни рожден ден.
 За първи път се запознах с темата през 2009 год , а през лятото на 2010 имах огромното удоволствие да се запозная и с много от вас. И така през годините.
 Много вода изтече, много неща се измениха, но темата си остава все така актуална и привлекателна.
Наздраве девойки.
Дано преживеем и тази странна, необикновена в нехубавия смисъл на думата година, да я изтрием от съзнанието си като че не е била, и да продължим живота си както би следвало да бъде, в здраве мир и спокойствие.
Прегръдки за всички ви без изключение, мили девойки

# 577
  • Кубрат/ Пишурка
Честит празник и от мен! Дано всички бъдем здрави, за да можем да се срещаме виртуално и реално! Наздраве!
Вече и в Кубрат има доста заразени и ходим с маски. Аз цялата седмица не съм излизала, но добре, че погледнах личната си карта - ами тя изтича на 25ти! В понеделник ще се наложи да отида до паспортното. И при ЛЛ трябва да прескоча за лекарствата... Абе, колкото и да не ми се иска - няма как!
Лека вечер, момичета!

# 578
  • София
13 години ?
Как бързо минава времето. Като, че ли вчера беше.
А и ние не сме се променили. Все така весели и позитивни сме.
Дай боже така да е и вбъдеще !
Честито !

# 579

Да ни е честита и тази годинка! Живи ,здрави да споделяме само добри новини!
                     Да ни е жива и здрава Хули - тя ни събра тук.Кръстницата Шпунц да е здрава и щастлива,а Жабчето ,която се грижи къщичката да ни е уютна да е винаги позитивна и чаровна каквато е.Пожелавам здраве и късмет и на всички обитатели на тази виртуална къщичка щаб на КГБ! Smirk
                     Аз помня далечната 2007 година и как след няколко месеца се готвехме за Балани ,а Жабка ни събра с автомобила и ни достави на срещата.Помня как с нетърпение очаквахме Варненската и Русенската група и как се запознахме в Габрово където ни посрещна Деси.Щастливи моменти и от тях се създаде едно добро приятелство.
                     Радвам се,че ви има момичета. Обичам ви!

# 580
  • София
Честит рожден ден на КГБ!

# 581
Честита годишнина на  КГБ! Честито на основателките, кръстницата, оформителката и на най-първите! Честото и на следващите, а дори и на  нередовните като мен!  Пожелавам на всички приятни минути в темата!

# 582
  • Кубрат/ Пишурка
Добро утроо!
Хайде една задача сутринта : Снощи легнах в 24 ч. Тази сутрин станах в 9,30 по стария и в 8, 30 по новия час. Колко часа съм спала? Grinning
Дидия, беше 2008 година в Балани август. И аз помня първата ни среща, сякаш беше вчера. Малеее, бяхме с 12 години по-млади....

# 583

Добро утро!
Есен е!
Неделя е!
Живи   и здрави сме и е прекрасно!

# 584
Добро утрооо! И аз се излюпих и сега дегустирам един нов чай!
                         Янче,не си прочела внимателно....писах ,че помня 2007 и СЛЕД НЯКОЛКО месеца Жабка ни събра с автомобила от кръстовищата за среща на Балани. Yum
                         Като гледам Витоша как се е намръщила хич не ми се ще да си свалям пижамата!
                         Хайде по едно чайче с мен.Много е хубав - портокал,джинджифил,карамфил и аир.

Общи условия

Активация на акаунт