КГБ = Клуб на Готините Баби - 202.

• 54 165
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Диди, благодаря за чайчето.
Със закъснение- Да ни е честита годишнината на КГБ!  Да сме живи и здрави!
Янче, колкото и часа да си спала- добре си си поспала.
Моята внучка ще си я вземат другата седмица.С нея дните минават много бързо. След като си я вземат трябва да си наложа да излизам и разхождам.
Чакам да стане фасула и ще отида да взема другото чаве и ще ги водя на разходка......не че не се изморявам. Ама кВо да правя? Пенсионерка съм, но още нямам пенсия и не й знам размера.Подала съм документите в началото на месец юли.Големи изчисления ли правят, това са толкова минали месеци.
Поздрави и прегръдки.

# 586
Привет !

Диди,тенкю за чайчето.
Аз не съм от любителите на чая,но твоя май ще ми хареса😍

Нов,стар час - работата все същата.
Аз съм от хората ,които не забелязват тези разлики.
Просто ни го набиват като инфо как и колко лошо ни влияе.

Както и с един прословут лава кейк,който се върти из готварските форуми.Голямо ахкане и въздишане.
А пък аз що ли все си мисля,че тая лава дето изтича е просто неизпечената смес от сладкиша?🤔😁
Може пък просто да съм си терсене😁😁.Знам ли 😉😁😁

Креми,вчера и аз готвих фасул.
Преди месец като ходихме към Кърджали си купих от една женичка 1 кг.Продаваше край пътя .
ФасулЯ просто е разкошен.
Яд ме е,че не купих 5 кг да има за цяла година.
И много ти се бави решениетооо.
Ама ще чакаш.Ще пристигне.

Борянчице,твоя ли е далията?
По нашия край им викат ялдъзи,каквото и да значи.Звучи ми като от турски произход .

Яне,важното е,че си се наспала😍

Днес пълних чушки с ориз.
2/3 постни и 1/3 с кайма😉
За всеки по вкуса .
Наппавих две тави.Да има за обяд и после да разпратя по щерки.
За да не се бъркат чушките,на тези с кайма слагам по половин клечка за зъби😁😁
Обещала съм пици,но след чушките.
Днес е готварски ден.

Хайде,ппиятен и спокоен ден за всички ни

Вчера ходих до реката и в един изоставен двор ей тия красотички.
Това е една частичка от огромното количество.
Набрах си и за букетче у дома .
Димитровче или панаирче му казваме ние.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 11:40 от Gabkata

# 587
  • София
Много ми е смешно като пишем от телефоните, ха ха ха.
Вчера какво глупост бях сътворила... обади ми се племенницата и вика - Лельо, какви простотии си написала във фейса ? Това не си ти май. Набързо си изтрих публикацията.
Добро утро ! Добър ден !
Сготвих пиле с бял ориз. И ММ го обича и кученцето Дара също. Да има какво да ядат хайванчетата.
Салатка от късни доматки с козе сиренце и домашна ракийка за дезинфекция. Както вали ще си полегна и ще си поспя.

# 588
  • София
Добър ден и честита годишнина на КГБ!
Да сме здрави и да си поддържаме темата дълги години.
Янке, важното е да си се наспала. Но, ако си заспала с лягането - 8.30 ч. То като полета със самолет до Ани - натам според часовника е 1.20 ч, а на връщане 3.2 часа. А все е 2.2 ч. по хронометър. Другото -  часова разлика.
Аз също не забелязвам разлика в смяната на часовете, никога не ми е влияло. И като Габката мисля, че ни набиват в главите и ни убеждават. Не съм наясно защо го правят, освен, че си запълват ефирното време разни късополи журналя. Предпочитам сутрин да е тъмно, а вечер светло до по-късно. Ама не ме питат нищо. Но от сега започвам да се радвам, че дните до пролетната смяна намаляват постепенно.
Много хубави цветенцата от сутринта.
Имам малко работа на балкона, ама се ослушвам засега. Май утре ще е по-топло - може тогава да я свърша.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 12:42 от Aisha

# 589
  • Кубрат/ Пишурка
То уж не влияе новото време, ама ми се доспа по старото Sunglasses Аз обикновено си лягам около 22 ч ( снощи беше изключение) и вече се прозявам. Май ще ви кажа лека нощ, пък постепенно ще свивам..
Гъбче, йелдъз означава звезда.

# 590
  • София
Влизам да поздравя всички,които днес имат имен ден-Фурийка Дидия,Митковците на Луси и на Важна клечка. Да са здрави и с късмет.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 09:12 от Шпунц

# 591
  • Кубрат/ Пишурка
Честит имен ден на нашите димитровчета! Нека носят името си с гордост! Да бъдат здрави и щастливи!

# 592

Честито на имениците, да пият и за наше здраве и  за тяхно и  радостни събития да имат!

# 593
Честит празник в семействата на дешните именици -Фурийка,Лускините Митковци,Диди,Митко на Клечица и ако има пропуснати и на тях!
Да са здрави и благословени!
Свети Димитър да ги закриля!

Наздраве!

# 594
Момичета, добър вечер!
Честит Димитровден и много и най- добри благопожелания на всички именици! Много здраве, късмет и щастливи дни!
Благодаря, че сте се сетили и за моя Димитър, много  сте мили.
Хубава вечер на всички!
 Ние с половинката черпим за нашите синове Simple Smile , и двамата са Димитровци Simple Smile. Наздраве!

# 595
  • София
От кал да си, Димитър бъди !
Не беше баш така, ама го перефразирах.
Да бъдат и пребъдат и от здраве да не се оттърват Димитровците !
Наздраве девойки, бъдете здрави !

# 596

Наздраве с чаша бяло вино за имениците , а и за мен! Да си пожелаем да са живи и здрави,те и техните семейства ,близки и приятели! Наздраве!
                           Благодаря за поздравите! Two Hearts

# 597
  • София
Добър вечер на Димитров ден.
Да са живи и здрави малките и големи Митета и Митки!
Да си носят с гордост името!
Лека работа и на строителите в семействата!
То и Пл. има днес проф. празник - ден на строителя. Ама се скатава и не черпи  - той бил общ работник и не знаел. Шефа нищо не казал. ..

# 598
  • София
Честит имен ден на всички,които празнуват! От здраве и късмет да не се отърват!

# 599
  • в малка спретната къщурка
Добро утро!
Благодаря Ви за поздравите!
Живи и здрави да сме всички!
Още се размотавам и нищо не съм подхванала. Даже и план нямам и ще действам хаотично. Изпих кафето и се разходих из градината. Хризантемите са нацъфтели и е радост за очите да ги гледаш. Търся място за новите, които вчера ми подариха.
Лек, приятен и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт