Какъв крем за лице използвате? – 18

• 57 362
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София
На Нюкс съм ползвала няколко пъти дневен и нощен Рев дю Миел (ако се произнася така) и при мен имаха много положителен ефект.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 08:41 от Fever Ray

# 586
Кой крем на Биотен е подходящ за суха кожа, склонна съм запушване на пори(открити и закрити комедони)?

# 587
  • Седмото небе
Значииии аз като не мога да спя се ровя насам-натам... И да знаете, че мярнах в Парфимо много хубави оферти на Нукс и не само. На който ще му е интересно да хвърли едно око. Цените са един път!!!
Скрит текст:
И въпреки не дотам добрите впечатления от околоочните на марката сериозно обмислям да дам отново шанс на зеления NUXURIANCE (това ми е любимия тип опаковки) и червения MERVEILLANCE. За протокола съм на 35 с много суха и изтощена околоочна зона, кожата на лицето ми е все още комбинирана леко и чувствителна, склонна към зачервяване. Ще пробвам в близките аптеки да погледна тестери, за да си припомня текстурите, но ако не намеря може и на сляпо да се метна.
Но ако вие имате лични впечатления от двата-ще се радвам да споделите. Също може и идея пак от Нукс за лек крем за лице, подходящ за комбинирана кожа, но БЕЗ фактор.

# 588
supergirl аз от зелената серия не съм доволна, дават я за по зряла кожа, като консистенция  и ефект не ми допадна изобщо, определно има някаква тежка неприятна миризма /но това за миризмата е лично предпочитание/. Ако можеш вземи тестер, не се хвърляй насляпо. Червената серия не съм ползвала никога, не мога да дам мнение...!

# 589
  • София
Точно от Парфимо се сдобих с https://www.parfimo.bg/nuxe-nuxuriance-ultra-replenishing-cream- … eni-50-ml-tester/
Доволна съм, но леко ми люти на очите, забелязвам. Това е някъде към края на деня, когато явно кремът се е разнесъл по фините линии и се слива с околоочната грижа и достига окото с движенията на клепача. Но предпочитам опаковка с помпа.
От същата серия ползвам околоочният с помпичката. Ами това ми е любимият тип опаковка. Кремът е достатъчно богат и не дразни очите.
Ароматът и на двата е еднакъв, като при дневният крем е някак по-тежка, натурално тежка, без парфюм.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 12:04 от kopche

# 590
Аз харесвам този околоочен, зеления нещо не ме грабна! Копче, как ти се струва миризмата, мен даже ми е неприятна, но дефектът може да е в моя нос?
https://remedium.bg/nuxe-nuxellence-podmladyavasht-okoloochen-kr … m-x15-ml-131973/p

# 591
Хайде пак на промоцията 🤪
Заслужава ли си?
Имам серума в голяма опаковка,крема за лице в 30 мл .Не биха били излишни понеже ще ги ползвам при пътуване?
Ценово обаче не мога да се ориентирам и тази пяна Ок ли е?

# 592
Според мен си заслужава. Стига да ри харесват продуктите, цената си е супер Simple Smile

# 593
  • София
Аз харесвам този околоочен, зеления нещо не ме грабна! Копче, как ти се струва миризмата, мен даже ми е неприятна, но дефектът може да е в моя нос?
https://remedium.bg/nuxe-nuxellence-podmladyavasht-okoloochen-kr … m-x15-ml-131973/p
Миризмата е странна, но не натрапчива, в никакъв случай. Ако сравнявам с техният ДД крем, който е супер парфюмиран или с олиото им  за тяло, то тази зелена серия е сякаш контра версия на всичко познато до сега на Нюкс. Но за мен си върши работа. Опаковката ми е важна също. Не обичам да бъркам в буркани.

# 594
Gloria_18, бих изчакала малко. Ще пуснат промоции за Черен петък и цената ще е по-ниска. Миналата година, малко след Черен петък ЕЛ имаха много голямо намаление, ако не ме лъже паметта.
Аз много говоря, но днес се прибрах с дрениращия серум на Clarins. Харесвам го. Взех го в комплект и 20% отстъпка от Дъглас.

# 595
Миризмата е странна, но не натрапчива, в никакъв случай. Ако сравнявам с техният ДД крем, който е супер парфюмиран или с олиото им  за тяло, то тази зелена серия е сякаш контра версия на всичко познато до сега на Нюкс. Но за мен си върши работа. Опаковката ми е важна също. Не обичам да бъркам в буркани.
Аз нямам предвид натрапчива, по скоро ми мирише на нещо тежко, като развалено, гранясало ...аз също не харесвам бурканче, да не говорим, че всяко бъркане внася бактерии дори да сме с измити ръце и разваля продукта, с помпичка се предпазва и от окисляване и за това е по добър вариант.

# 596
  • Варна
Значииии аз като не мога да спя се ровя насам-натам... И да знаете, че мярнах в Парфимо много хубави оферти на Нукс и не само. На който ще му е интересно да хвърли едно око. Цените са един път!!!
Скрит текст:
И въпреки не дотам добрите впечатления от околоочните на марката сериозно обмислям да дам отново шанс на зеления NUXURIANCE (това ми е любимия тип опаковки) и червения MERVEILLANCE. За протокола съм на 35 с много суха и изтощена околоочна зона, кожата на лицето ми е все още комбинирана леко и чувствителна, склонна към зачервяване. Ще пробвам в близките аптеки да погледна тестери, за да си припомня текстурите, но ако не намеря може и на сляпо да се метна.
Но ако вие имате лични впечатления от двата-ще се радвам да споделите. Също може и идея пак от Нукс за лек крем за лице, подходящ за комбинирана кожа, но БЕЗ фактор.

Здравейте! За Вашата възраст със сигурност подходящ вариант е серията Merveillance Expert, Nuxuriance  е за зряла кожа, 45-50г+.
В Merveillance няма продукт, освен серума, който да е за смесена кожа. Moже да си вземете крема за нормална, в момента има комплекти от него с подарък околоочен крем,  и ако Ви идва тежък за през деня, да го ползвате вечер.
Ако търсите хидратиращ, озаряващ и изглаждащ ефект, а не корекция на бръчките и лифтинг ефект, то тогава по-добре си вземете Creme Prodigieuse Boost Gel-Creme, или Nuxellence Eclat (в момента също има комплекти на дневен с подарък нощен крем).

# 597
Според вас заслужава ли си да се купят тестери? Какво ще рече това? Че са използвани и може да пристигне 1/2 празен продукта?
Не съм поръчвала тестери досега, но този линк на парфимо където сте пуснали ме съблазнява...

# 598
Тестери означава, че продуктът може да има различна от оригиналната опаковка, примерно кутията да е обикновена бяла картонена и на самият продук пише тестер, не са предвидени за продажба по принцип този тип продукти. Не са използвани, запечатани са.

# 599
Благодаря за бързият отговор. Поръчах си 2 тестера на Clarins. Ще споделя като пристигнат.

Общи условия

Активация на акаунт