Професионални серии за коса 140

• 57 131
  • 771
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Да силна е. На твоята коса само за обратно миене ако вече си я купила.
За мен Oway и Маракеш серумите на са взаимозаменяеми. Маракеш ми дава плътност и текстура. Подчертано протеинов е и мирише страхотно. Oway мирише на билки,което много ме дразни иначе като действие не е лош,но не е нещо незаменимо. За мен продуктите за връхчета с доказан ефект са Маракеш и Нийм плант на Ланза. И двата обаче ги ползвам в комбинация с термик отгоре. С всичките ...май вече 6 на Керастаз Grinning са супер. Напоследък съм извадила Дисциплин и си припомних колко е добър на моята коса.

# 241
Значи да ги пробвам тия Маракеш еднз с нещо допулнително вурху тях. Може ли съвет, коя комбинация да избера :
1. Маракеш ендз + https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/podhranvash … ice&order=ASC
или
2. Маракеш ендз +
https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/termozashti … ice&order=ASC

Тъмна коса, боядисвана, чуплива, цъфтяща, накъсана

# 242
Аз се разделих с Маракеш Ендз, защото не се разбирахме добре на всяко миене, а и не виждах необходимия ефект, за който говорим - уплътняването и грижата за крайчетата... че аромата е божествен и за мен е факт!
Ама аз и Оуей си го харесвам как мирише (извратена работа, знам), Нийм планта на Ланза като Оуей ли е като текстура - прозрачен серум?

Дисциплин термика ми е много любим, благодаря за подсещането, сега ще го вадя за след миенето.

# 243
Metome не съм използвала посочените от теб продукти, но предполагам, че и двете ще ти свършат работа Simple Smile
Пийч, Ланза Нийм също е като водичка, има много сладък аромат. Нямам спомен да ми е утежнява. Аз обаче не се разбрах с него, никакъв ефект не видях, което не значи, че не действа, а просто аз не се разбрах с него. И има много, много силикон в състава.
За мен и нуждите на моята коса серумът на Оуей е по-хубав и аз също му харесвам миризмата Blush Grinning

# 244
  • Варна
metome термото за продукт над Маракеш. Олиото също е хубаво,но няма да балансира протеина в серума.

# 245
Аз с Owey не се разбрах. Никакъв блясък не ми докарваше, напротив - матираше и пресушаваше косата. С какво ли не го пробвах.

Преди купувах отделни продукти, напоследък гледам Ш и М/Б да са ми в серии. Защо? Някак предполагам, че да се допълват продуктите. Но да си призная, май няма много смисъл и вероятно занапред бих заложила на един Ш, който да се комбинира добре с повечето последващи продукти.

# 246
  • София
Момичета, вие винаги ли купувате цели серии? Ако да, защо? 🧐

Аз купувам като “цяла” серия шампоам и маска. Правя го като едно от двете ми е харесало, да кажем шампоана, тогава взимам  и маската или обратното.
Причината да взимам само тези неща: косата ми е по-изтощена и рядко балсам ми е достатъчен затова обикновенно залагам на маската. Изключение правят Керастаз чиито балсами са достатъчно силни.

# 247
  • Някъде там
https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/light-breeze-za-fina-kosa тази серия някой случайно да я използвал.
Чудя се дали да не взема балсам, олио и шампоан.
Косата ми е тъничка , много здрава(отрязана е до здраво) с дължина до ключицата Simple Smile

# 248
  • София
Момичета, преди месец се оплака от Солей серията, която бях взела на морето. Правеше ми косата фризи и ужасна. Сега взех на морето с мен червените Ш и Б на Маракеш ❤️❤️❤️. Страхотно плътна, жива, мега обемна и супер къдрава коса имам. Ползвам си обичайните финиши, та 100% е от Ш и Б. Ш ми е на финала, и се чудя да подновява ли или да комбинирам Б с Ш от серията за боядисана коса на Керастаз. Какво мислите? Не ми се трупат Хидратиращи Ш...

# 249
  • Варна
Има един такъв момент, че на морето доста продукти се усещат и ни действат различно.
Моята коса обожава протеин, всякакъв без млечен. Е последния път прибирайки се в Троян грабнах само ланза кератин Ш и М, че бяха на рафта. С такава класна метла се прибрах след едно миене, че не е истина. Влажността на морето е висока и моята порьозна изрусена клса поглъща всичко.. В балкана обаче сухия въздух и разказва играта.

# 250
Има един такъв момент, че на морето доста продукти се усещат и ни действат различно.
Моята коса обожава протеин, всякакъв без млечен. Е последния път прибирайки се в Троян грабнах само ланза кератин Ш и М, че бяха на рафта. С такава класна метла се прибрах след едно миене, че не е истина. Влажността на морето е висока и моята порьозна изрусена клса поглъща всичко.. В балкана обаче сухия въздух и разказва играта.
И аз съм забелязала, че моята коса се държи различно на море и планина. На море е чуплива, суха и стърчаща. На планина е без обем, права, супер сплескана. Но тя моята си е лудичка, както й хареса 😁И това няма нищо общо с продуктите, които използвам...

# 251
Момичета, лятото си намерих фризоьрка в София от която съм доволна за сега. Тъй като съм с балеаж, краищата ми са доста сухи. Тогава направихме ритуал на Керастаз с фузио дози, после с Генезис, та резултатът се запази до следващото миене. Каза, че най доброто е кератиновата терапия която предлагат, но не тази за изправяне на косата и съставките, съдържащи формалдехид. Но спомена, че косата ми не е чак толкова изтощена за тази терапия, която се правела 3 поредни път всеки месец. Та някой използвал ли я и има ли смисъл?
rgold, дали може да споделиш коя е фризьорката, къде и т.н., че съм в голяма драма с тези фризьори Simple Smile

# 252
Момичета, лятото си намерих фризоьрка в София от която съм доволна за сега. Тъй като съм с балеаж, краищата ми са доста сухи. Тогава направихме ритуал на Керастаз с фузио дози, после с Генезис, та резултатът се запази до следващото миене. Каза, че най доброто е кератиновата терапия която предлагат, но не тази за изправяне на косата и съставките, съдържащи формалдехид. Но спомена, че косата ми не е чак толкова изтощена за тази терапия, която се правела 3 поредни път всеки месец. Та някой използвал ли я и има ли смисъл?
rgold, дали може да споделиш коя е фризьорката, къде и т.н., че съм в голяма драма с тези фризьори Simple Smile
Работи в салон Стефан Център. Казва се Натали Рачкова.Харесах работата й по снимки в ФБ страницата им, защото там са доста фризьори и тези салони са няколко в градът. Специално си търсех фризьор за Балеаж, а много малко са тези, които ми харесват.

# 253
Аз да побутна питането - кое олио на морокан е по-добро, light или класическото, с арган и ленено семе?

# 254
Не съм използвала леката версия, но класическото е страхотно. Моята коса е гъста, а косъмът е нормален към тънък и НЕ ми утежнява изобщо, нито ми става и на клечки. А само ми омекотява, хидратира, заглажда крайщата и мирише много нежно. 😊

Общи условия

Активация на акаунт