Отговори
# 570
Здравейте и от мен 💗 пригответе се за моя “ферман” 😂🙈
Първо относно епизод 7:
Като цяло беше хубав епизод, с хубави, истински моменти, но според мен как да го кажа все едно нищо съществено не се случи.. Серкан през цялото време се чудеше на какво се дължи отдалечаването на Еда, той е свикнал винаги да е покрай него, винаги усмихната, непринудена и явно му липсваше това нейни отношение. Той милия не осъзнава, че е влюбен до уши (дори смятам, че Серкан е по-влюбен от Еда). Финалната сцена..много добре я изигра Керем (обожавам го, успява да говори само с очи), докато Ханде ми беше малко посредствена (имаше подобна сцена в “Любовта не разбира от думи” в която казва “Ще си тръгна и повече няма да ме видиш” сега го изигра по същия начин, дори интонацията беше същата 😄 според мен и трябва още малко хляб за да стигне нивото на Керем. Относно самата ситуация не знам кой да защитя... може би ще изчакам бг превода и ще се включа пак.

А сега относно фрага и бъдещия епизод:
Фрага е много интересен, но според мен, както всеки един драг е доста подвеждащ. Аз смятам, че това “разузнаване и търсене на виновника” ще отнеме 2 седмици (тоест до края на договора). И тогава Еда ще му покаже, че тя няма вина и несправедливо я е обвинил, заедно с това договорът ще приключи, тя ще му върне пръстена и ще си тръгне и точно тогава ще започнат мъките на Серканчо 😄. Как мислите - защо Селин постоянно е със Серкан (в колата, в ресторанта)? Възможно ли е Серкан да се чувства наранен и предаден и да потърси утеха при Селин и тогава да осъзнае, че не може никой да замени Еда, а в същото време Една милата ще продължава да си ревнува като луда 🤔

Ако трябва да съм честна не мисля, че сценаристите ще изпратят Еда в Италия. Според мен ще остане в Истанбул, ще си намери работа и ще покаже на Серкан, че не се нуждае от него. Може да включат някой външен да подразни малко Серкан 😄. Друга моя теория е, че Еда ще се върне като акционер в холдинга (благодарение на баба и) и така постоянно ще са “толкова близо и толкова далеч”.
И на последно място, ме вече стана толкова объркано 😄 много искам да има подобна сцена: “Еда вечер се разкарва из тъмните улички в квартала и се спречква с някой младеж и точно тогава се появява Серкан 🥰. Обожавам да гледам Керем с ролята на “биткаджия, лошо момче” (макар, че изобщо не се връзва на образа на Серкан) но много ми харесва Керем как пресъздава такива сцени (имаше много такива в “Очакване на слънцето”).

Относно сериала мисля, че както всяко едно дизи - ще се съберат, ще стане нещо ще се разделят отново, ще се ревнуват (може би някой ще се впусне в друга авантюра за да предизвика ревност) ще разберат, че не могат един без друг и воаля хепи енд 😄🤫

Ох, стана прекалено дълго, едва ли някой е стигнал до тук, но ако все пак кма стигнали - ето ви една красота 💙💙💙

# 571
Малко да сменя фокуса от ГГ. В тази сцена, когато Фифи свирна с пръсти, имах чувството, че от някъде ще изскочи черен кон като на Зоро Satisfied Много хубав образ прави Ситаре Hands Clap

# 572
  • Плевен / София
Малко да сменя фокуса от ГГ. В тази сцена, когато Фифи свирна с пръсти, имах чувството, че от някъде ще изскочи черен кон като на Зоро Satisfied Много хубав образ прави Ситаре Hands Clap

+1

# 573
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ох, май само аз не харесвам Небахат Чехре. Много еднообразна актриса е за мен - В КПА все едно Фирдевс гледах. Освен това пО ѝ прилича да е някаква европейска баба, отколкото традиционна мардинска, според мен. На моменти на травестит ми прилича, но щом е за общото благо и всички я харесвате, ще я търпя и аз, щом трябва. Не мога да се цепя от такъв готин лауреатски колектив.Simple Smile

"Не знам дали се дължи на сценарий, режисура или монтаж, но понякога преходът между сцените ми се струва много рязък и нещо ми липсва. Последния пример за това е момента когато Серкан беше в ресторанта със Селин на рожденния си ден и изведнъж се озова при Еда да яде чорба. Емиии липсваше ми момента, в който казва на Селин ‘бай бай, аз отивам при моята любима да празнувам и да си получа суперготиния подарък’, и да и видя застреляната физиономия на мис перфектна.
Също така доста често не ми харесва как обличат Еда напоследък. В първите епизоди беше много по-сладка, с едни роклички, които повече отиваха на натурата ѝ, но ще го преживея Simple Smile"

Тези думи на Патерина се покриват напълно с моето мнение.

# 574
  • София
Цитат
Тези думи на Патерина се покриват напълно с моето мнение.
и с моето!

Тези прекъсвания са изключително дразнещи, аз в началото търсех един и същ момент от определен епизод на различни сайтове, проверявах как е в оригиналния вариант на Fox TV, защото си мислех, че при преводите са изрязали част от епизода! Оказа се обаче, че това не е така и особено очетливо се забелязва при прехода на няколко сцени (поне тези аз съм забелязала): 1) след излизането на Еда от басейна и следващата сцена с Айдан, която си тананика подрязвайки едно цвете; 2) В ресторанта в Анталия, когато Серкан се премести срещу Еда и й каза, че я слуша, да започва да разказва и следващата сцена с прибирането в апартамента; 3) посочения от paterina преход.
Наистина жалко, че няма как да прочетат написаното, тези от които зависи това!
Хубав, слънчев и усмихнат ден! Nature Sun With Face

# 575
На няколко места в Туитър засичам информация, че продуцентите на сериала водят преговори с Небахат Чехре, да играе ролята на бабата.

Тоест щом се водят преговори нямаме БАБА ..... така, че в 8 еп. да забравим .... епизодът вече е готов Sunglasses

И аз вече попадам трети път на нова баба😄

# 576
Относно облеклото - на Хандето супер добре ѝ стояха двете черно-бели комбинацийки - като се правеше на стюардеса и от р.д. на Серкан. То крак, то чудо - не можеш да ѝ се нагледаш Kissing Smiling Eyes Всъщност откровено не са ми харесвали само 3/4 панталоните от последната сцена на предния епизод. Другите ансамбълчета са ми били приемливи.

Иначе мен малко ме дразнят информациите, че този или онзи актьор ще влезе в сериала, защото създават много излишен шум и неоправдани очаквания у феновете, ама без клюки не може... ако не е това, ще шумят около любовния живот на артистите Rolling Eyes

И последно - резките преходи са недостатък на монтажа. Имаше и някои други откровени грешки на монтажния екип, но явно кратките срокове за завършване на епизодите водят до това.

# 577
  • София
Цитат
А сега относно фрага и бъдещия епизод:
Фрага е много интересен, но според мен, както всеки един драг е доста подвеждащ. Аз смятам, че това “разузнаване и търсене на виновника” ще отнеме 2 седмици (тоест до края на договора).
Включвам се отново за едно уточнение свързано с поста на Queen98 - до края на договора остават точно 46 дни, това беше казано в началото на еп. 7 от Еда с последвал коментар от страна на Серкан, че тя брои дните!
Хубав, слънчев и усмихнат ден! Nature Sun With Face

# 578
  • Пазарджик
Ох, май само аз не харесвам Небахат Чехре. Много еднообразна актриса е за мен - В КПА все едно Фирдевс гледах. Освен това пО ѝ прилича да е някаква европейска баба, отколкото традиционна мардинска, според мен. На моменти на травестит ми прилича, но щом е за общото благо и всички я харесвате, ще я търпя и аз, щом трябва. Не мога да се цепя от такъв готин лауреатски колектив.Simple Smile

+1

Аз мисля, че Ъшъл Юджесой ще е по подходяща за ролята на богата мардинска баба.
Изигра чудесна роля на богатата леля от Малатия в Kara para ask .

# 579
Т. е , какво излиза, ако са им останали 46 дни, май са минали само 2 седмици ?

Май е още рано да ги разделят, дори полвината от договора не е минал.

Гледах запис от лайфа от сряда, питат ги кой епизод снимат и те казват, че снимат 9 епизод, може би сцената когато Серкан кара Еда да си довърши изречението е последна, защото са със същите дрехи като в края на тейлъра на 8 ми. И няма да разберем края на изречението
Disappointed RelievedDisappointed RelievedDisappointed RelievedDisappointed RelievedSobSob

# 580
  • Яко в Матрицата...
Хелоу! Simple Smile

Нещо не ми се пишеше напоследък. Предишните серии не ме вдъхновяваха, с едно изключение - когато Айдан и Селфи гледаха посланието на Еда. В последната, обаче, имаше готини реплики и се забавлявах.

Светълчо, не си сама Wink И аз не харесвам Небахат Ханъм. Изигра ролята на живота си в "Забраненият плод" и не излезе от този си образ. Надявам се да не я вкарат тук.

# 581
Ново от Ханде и Керем

И един забавен колаж Wink

# 582
Как мислите - защо Селин постоянно е със Серкан (в колата, в ресторанта)? Възможно ли е Серкан да се чувства наранен и предаден и да потърси утеха при Селин и тогава да осъзнае, че не може никой да замени Еда, а в същото време Една милата ще продължава да си ревнува като луда 🤔
Според мен Серкан също ще помага за разследванията, които Еда провежда, (поне това за договора) защото той не по-малко иска да узнае истината и за договора, и за „предателството“. Та си мисля, че те са си разпределили задачите и Серкан ще се заеме със Селин, а Еда с Ферит по очевидни причини, защото нито Селин ще даде информация на Еда, нито Ферит на Серкан.  И може би Серкан ще я вземе с колата и заведе в ресторант, за да изглежда, че просто ще си говорят както друг път, а не че всъщност иска да я разпитва. Еда пък ще се срещне с Ферит, на когото казва „На масата бяхме аз, ти и Селин“ и в последователни кадри дадоха Еда, Ферит и Селин. (По същата логика приех и че Алптекин е този, който гледа снимките, а нашият детектив
super_katia го потвърди и с доказателства Sunglasses)
Интересно ще е ако ги хванат неподготвени и Селин и Ферит дадат различна информация един от друг, която ако Еда и Серкан си обменят може да достигнат до прозрението, че някой от двамата крие нещо или единият прикрива другия. А според мен ако Серкан разбере, че Селин е тази, която е прикрила Ферит, ще е много, много разочарован от нея и ще види, че не е толкова перфектна, за колкото я мислеше. Даже си мисля, че ще е много по-разочарован именно от това, че е прикрила Ферит, отколкото ако лично тя беше дала договора на Каан. Защото тогава можеше да я оправдае, че го е направила от ревност, а в случая му показва, че е предпочела Ферит пред Серкан и това ще е поредният удар по нараненото му его.
Всичко друго сте го разкостили, та нямам какво да добавя по фрагмана, а епизода го изгледах и на руски, но си го чакам и на български, за да му се насладя напълно.  Blush

# 583
Здравейте, отново!

Истински детективи сте! 😎
Разнищихме фрагмана, дано пак не са ни подвели. 😂 Ако има и втори фрагман , ще имаме повече жокери, но ще видим.

Каза ѝ да си тръгне...

Но той се връща при нея. Нима може да устои?!

А забелязахте ли малката усмивчица на Еда, когато Серкан ѝ каза да стои така при него. 😂

Срамежливата Еда ми беше много забавна. Големи шемети са и двамата, когато се разбират и закачат. 😎

Серкан Болат. 😎

И за финал тези двамата, които са великолепен тендем. ♥

Да ви е хубава вечерта! 🌈

# 584
Супер сте наистина, приятна вечер на всички! Извинявам се, ако вече сте обсъждали, но дали има причина Серкан да е толкова вманиачено вкопчен във всичко здравословно или просто е перфекционист, както във всичко? Както сам каза: "Ако правя нещо е най-доброто, ако не съм добър в нещо , не го правя" в сладката сцена, когато готвеха заедно!

Общи условия

Активация на акаунт