Първо относно епизод 7:
Като цяло беше хубав епизод, с хубави, истински моменти, но според мен как да го кажа все едно нищо съществено не се случи.. Серкан през цялото време се чудеше на какво се дължи отдалечаването на Еда, той е свикнал винаги да е покрай него, винаги усмихната, непринудена и явно му липсваше това нейни отношение. Той милия не осъзнава, че е влюбен до уши (дори смятам, че Серкан е по-влюбен от Еда). Финалната сцена..много добре я изигра Керем (обожавам го, успява да говори само с очи), докато Ханде ми беше малко посредствена (имаше подобна сцена в “Любовта не разбира от думи” в която казва “Ще си тръгна и повече няма да ме видиш” сега го изигра по същия начин, дори интонацията беше същата 😄 според мен и трябва още малко хляб за да стигне нивото на Керем. Относно самата ситуация не знам кой да защитя... може би ще изчакам бг превода и ще се включа пак.
А сега относно фрага и бъдещия епизод:
Фрага е много интересен, но според мен, както всеки един драг е доста подвеждащ. Аз смятам, че това “разузнаване и търсене на виновника” ще отнеме 2 седмици (тоест до края на договора). И тогава Еда ще му покаже, че тя няма вина и несправедливо я е обвинил, заедно с това договорът ще приключи, тя ще му върне пръстена и ще си тръгне и точно тогава ще започнат мъките на Серканчо 😄. Как мислите - защо Селин постоянно е със Серкан (в колата, в ресторанта)? Възможно ли е Серкан да се чувства наранен и предаден и да потърси утеха при Селин и тогава да осъзнае, че не може никой да замени Еда, а в същото време Една милата ще продължава да си ревнува като луда 🤔
Ако трябва да съм честна не мисля, че сценаристите ще изпратят Еда в Италия. Според мен ще остане в Истанбул, ще си намери работа и ще покаже на Серкан, че не се нуждае от него. Може да включат някой външен да подразни малко Серкан 😄. Друга моя теория е, че Еда ще се върне като акционер в холдинга (благодарение на баба и) и така постоянно ще са “толкова близо и толкова далеч”.
И на последно място, ме вече стана толкова объркано 😄 много искам да има подобна сцена: “Еда вечер се разкарва из тъмните улички в квартала и се спречква с някой младеж и точно тогава се появява Серкан 🥰. Обожавам да гледам Керем с ролята на “биткаджия, лошо момче” (макар, че изобщо не се връзва на образа на Серкан) но много ми харесва Керем как пресъздава такива сцени (имаше много такива в “Очакване на слънцето”).
Относно сериала мисля, че както всяко едно дизи - ще се съберат, ще стане нещо ще се разделят отново, ще се ревнуват (може би някой ще се впусне в друга авантюра за да предизвика ревност) ще разберат, че не могат един без друг и воаля хепи енд 😄🤫
Ох, стана прекалено дълго, едва ли някой е стигнал до тук, но ако все пак кма стигнали - ето ви една красота 💙💙💙