Той не ме желае

• 25 378
  • 335
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не знам, ти пропусна ли поста, в който тя обясни, как юнакът, след демонстративното ходене до тоалетната, излиза с доволна усмивка и сакралната фраза "Чекийката си е чекийка" на уста?
И да му предложи да влезе с него да гледат, че да му е по-сладка чекийката?
Не го разбирам, откъдето и да го погледна.

# 181
В интерес на истината някои мъже постигат по-бързи и задоволителни резултати на ръка. Grinning

# 182
Изобщо не мисля, че е пързалка темата. Има доста подобни случаи, особено сред разни етноси. Дано следващата тема да не е "Той ме пребива". А авторката едва ли ще се махне, само си мрънка. Нали всички в града така правят.

# 183
  • София
В интерес на истината някои мъже постигат по-бързи и задоволителни резултати на ръка. Grinning
Да, чекиджиите- свикнали са си и набързо отпускат жилата.
Само че, то няма нищо общо с "изкуството на любовта", което се предполага че творят двама души.

Olia Nik, проблем ли имаш с етносите или живееш със заблуудата, че от българският етнос всички са потомци по права линия на Казанова и Дон Жуан накуп?

# 184
Сетих се за един виц-
"Украинец се жени за рускиня, минава си сватбата както си му е редът и преди първата брачна нощ цялата рода на младоженеца се изрежда да му дава съвети.
Всеки му казал по нещо, бащата му казва ще я вдигаш високо и ще я разнасяш из цялата стая да види колко силна е Украйна, другите други съвети и накрая дядото:
- Преди всичко останало ще си удариш една чекия пред нея, да види колко независима е Украйна"
Simple Smile

# 185

Да, мъжете, които не ги бива в леглото са такива.

# 186
Абсурт, нямам проблем с етноси, с религии или сексуална ориентация. Ако не можеш да разбереш написаното от мен, да ти го обясня?

# 187
Значи.. осмелих се да пусна тази тема защото видях подобна от 2017.
Щеше да е хубаво да е пързалка, но уви..

# 188
Значи.. осмелих се да пусна тази тема защото видях подобна от 2017.
Щеше да е хубаво да е пързалка, но уви..
Колелото се върти. Пстоянно се случва някой да сре да желае друг или пък никога да не го пожелава. Влизаш в ситуация, която не те кефи, търсиш изхода.
Тука само лафът върви.

# 189
  • София
Авторке, напиши му на твоя хубавец кво- що, щом не иска разговори.
Поставяш разумен срок за изговаряне на поведението ви, бъдещето, краткосрочни цели и планове и спрямо развоя взимаш решение.

Ако ще си правите напук, няма да стане работата.

# 190
Джорджи,тя не е в позиция да диктува.
С две деца,едното бебе.Без работа.

Аз виждам като алтернатива.Да преглътне гордостта си и да говори с майка си.Да сподели.Ако майка и е читав човек..света ще обърне за да я измъкне.

# 191
Нищо да не преглъща, ами да си върне достойнството на човек, че и жена и да нашока канчето на чикиджията. Тоя видял, та премерил, подиграва ѝ се в лицето. Ама и тя си е виновна, като му дава комфорт.

# 192
Нищо да не преглъща, ами да си върне достойнството на човек, че и жена и да нашока канчето на чикиджията. Тоя видял, та премерил, подиграва ѝ се в лицето. Ама и тя си е виновна, като му дава комфорт.
Чувствам се в безизходица ...нямам нищо самочувствие нито желание за каквото и да било

# 193
Чувствам се в безизходица ...нямам нищо самочувствие нито желание за каквото и да било

Itsmee,самосъжалението няма да ти помогне,а само ще навреди!

# 194
Той на това разчита, Авторке, затова ти лази по нервите. Защото вижда, че се свиваш и си в "безизходица". Не, не си, ти се поставяш в такава. И докато го правиш, ще ти скача не само с двата крака, ами и с втората глава по главата.
Заставаш твърдо и казваш: тази ситуация не ме устройва, давай да решим какво ще правим. Двамата. Не да ти се хили като Жокера зловещо в лицето, излизайки от банята. Само ти сама можеш да прекратиш този цирк.

Общи условия

Активация на акаунт