Той не ме желае

• 25 249
  • 335
  •   1
Отговори
# 195
Нищо да не преглъща, ами да си върне достойнството на човек, че и жена и да нашока канчето на чикиджията. Тоя видял, та премерил, подиграва ѝ се в лицето. Ама и тя си е виновна, като му дава комфорт.
Чувствам се в безизходица ...нямам нищо самочувствие нито желание за каквото и да било

Хората имат доста по-сериозни проблеми, а ти заради липса на секс изпадаш в безисходица, нямала била желание за нищо.
Айде моля ти се...

# 196
Нищо да не преглъща, ами да си върне достойнството на човек, че и жена и да нашока канчето на чикиджията. Тоя видял, та премерил, подиграва ѝ се в лицето. Ама и тя си е виновна, като му дава комфорт.
Чувствам се в безизходица ...нямам нищо самочувствие нито желание за каквото и да било

Хората имат доста по-сериозни проблеми, а ти заради липса на секс изпадаш в безисходица, нямала била желание за нищо.
Айде моля ти се...

Недей така Елора.
Хората имат проблеми,но ние живеем с нашите си.Техните не ни успокояват.
Сори,ама да се чувстваш незабележима,да ти се смеят в очите е гнусно и обидно.

Авторката да си съставя план за действие.
Било да проведе разговор,без емоции.
Било да го игнорира и да намира решение за самостоятелност.

Ако не прояви характер ще си живее на постеленото!

# 197
Няма да си състави план.
Ще си кисне тук и ще мрънка.
Или ще се подхилква как е изпързаляла половината хора от темата да и се вържат на глупостите.
Авторката няма емоции. То и пише без емоции. Личи си.

# 198
Миличка, стегни се заради децата и себе си. Идват изпитания в живота, които понякога сами трябва да преодолеем.  Млада си, имаш още много щастие и радости да изживяваш. Сега е труден момент и трябва да се мобилизираш. Пораженчеството още повече ще те закопае. Аз като тръгнах да се развеждам, бях сама, с деца студенти и нехаещ за тях баща. Имах работа, но ниска залата. Моят остави с години неплатени данъци и сметки към топлофикация, но се стегнах и ги изчистих доста бързо. После се подредиха нещата. Сега се чудиш кой път да хванеш, но те съветвам, не се предавай. Говори с най- близките си , майка ти и други. Това не може да продължава, не е нормално като поведение на семеен мъж. Сподели с близките си, че имате сериозни проблеми. Сигурно ще ти е неудобно да кажеш подробностите, но кажи, че нещата са много сериозни. Не може да се живее така, не е нормално. Децата ти са малки, но ще растат, ще разбират и ще почне да им се отразява. Ние всички тук във форума ти казваме, че така не е нормално. Трябва да направиш нещо. Аз може би бих говорила с човека и бих му казала, че това поведение не му прави чест и  ако така продължава няма смисъл да оставаме заедно. Виж какви му са нагласите, поддава ли при разговор, има ли желание да се поправи, разбира ли си грешките. Ако няма емпатия от негова страна, предлагаш да се разделите, може временно. Оставаш в жилището с децата, той се изнася и да плаща издръжка Ако  обаче не иска да се изнася,  защото например не намира нищо укоримо в поведението си, проблема е сериозен. Ще се иска намеса и на близките. Така или иначе, мисля, че трябва да проведеш сериозен разговор с човека. Дано разбере, че с поведението си причинява много болка на най- близките си.

# 199
  • София
Рози, сама с две деца...
Децата си имат баща, не са притурка към полата ѝ.
Да пише, да говори и ако не става, да зарязва дом и задължения, да гледа себе си и децата и като вдигнат малко глава - бягайте крачета.
Има майка, километрите са оправдание.

Е, аз не вдявам как при всичко секса ѝ е проблем, ама...

# 200
Рози, сама с две деца...
Децата си имат баща, не са притурка към полата ѝ.
Да пише, да говори и ако не става, да зарязва дом и задължения, да гледа себе си и децата и като вдигнат малко глава - бягайте крачета.
Има майка, километрите са оправдание.

Е, аз не вдявам как при всичко секса ѝ е проблем, ама...
Знам ли ,Джорджи..
Той секса е основна част от отношенията.Мъж,който те принизява на тема секс..Не знам какво би очаквала в друго отношение.
Когато аз се озовах в нищото,се опитвах да загърбя емоции и да разчитам само на себе си.
Помощ винаги беше добре дошла.
Но разчиташ..А мира е да разчиташ на теб.
Не,че съм постиганала абсолютна независимост.Но ми дава мир.
Пък това ми дава хармония и с контактите с бившия ми съпруг.
И с детето.

# 201
Здравейте!
Понеже след като разбрах истината той ми счупи телефона трябваше нова регистрация..
Оказа се, че си има любовница и то не от скоро

# 202
И какво следва? Надявам се че само телефона е счупил.

# 203
За пореден път се убеждавам от вашите истории,че зад думите: "Липсва секс, той не ме желае" стои друга жена.

# 204
То много трудно за разбиране, че чак да се убеждаваме.

# 205
И сега какво смяташ да правиш.?

# 206
Сега не знам наистина не знам...
Разбита съм заседнала ми е буца в гърлото..
Говорих с майка ми без успех ама аз как да ти помогна като съм далече, ако искаш да дойдеш ела сама.

# 207

Говорих с майка ми без успех ама аз как да ти помогна като съм далече, ако искаш да дойдеш ела сама.
Демек да си зарежеш децата и да идеш?

# 208
Здравейте!
Понеже след като разбрах истината той ми счупи телефона трябваше нова регистрация..
Оказа се, че си има любовница и то не от скоро

Да си дойдем на думата... Махай го тоя по най-бързия начин. Не само заради другата жена, а и заради това че те тормози. Лошо отношение към теб, подигравки, липса на близост, секс.

# 209
Кво става не мога да разбера - последните години мъжете тотално се изпе*ерастиха. Вече и жените си не...
Не, на мъжете нищо им няма, съвсем нормални са си, освен това никой не е перфектен, жените също не са перфектни. Аман от такива като теб, които лепват етикет на всички мъже и ги поставят под общ знаменател Rage, ако искаш да знаеш ИМА нормални мъже все още.
А на авторката никой не и е виновен, щом не може да го впечатли по някакъв начин да си намери друг, само това мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт