Той не ме желае

• 25 395
  • 335
  •   1
Отговори
# 120
Ние подхванахме мъжа, ама историята може да е друга. Недоволна съпруга защо се връщат на село, а не стоят в Англия - кво от това, че бащата е починал - можеше само седмица да прекарат в прованса за погребението и после пак на хубавко в Англия. АМа това вече са мои фантазии - дали е така, само авторката може да каже. Познавам двойки/семейства, които са се разделяли през годините заради неразбиране от страна на единия, на мъката на другия по загубен родител. Имам познат в София, на който баща му почина преди 5-6 години и гаджето му искала секс същата вечер (след като вече е било ясно, че е починал). Заявила му, че кво ѝ пука, като той е починал - тя още била жива и имала нужди. И той я изхвърлил посреднощ с парцалите ѝ от жилището си.

Не ми се струва нормално да се пипаш и после да го натякваш на партньора, с усмивка.
Ние се върнахме когато разбрвхме, че той е болен от рак на кръвта и е последен стадий и решението да се приберем за да сме до него беше мое. Даже последните му три месеца когато той беше на легло през деня аз се грижих за него, защото свекърва ми беше на работа.

Itsmee ,много е трудно да си представя,човек,който е бил,да се промени коренно.Ако няма външен фактор.
Може ли смъртта на баща му да е е отразила толкова дълбоко,че да отхвърля близост от страх,че ще изгуби пак?
Не мисля.

# 121
Скрит текст:
Когато почина баща му след 2 седмици той си тръгна на работа и спяхме да говорим по темата за баща му..

Ами, ето. Вие не си говорите. Това оправи първо, не секса. Сексът ще дойде след това. Говорете си - за децата, за вас, за починалият баща, за нещо. Не си мълчете. Дори и да се дърпа, ти настоявай да говори. Може да му тежи загубата на бащата, но да не знае как да изрази тази емоция.
Той не иска да говорим за каквото и да било. Снощи пак опитвам да завържа съвсем нормален разговор той ми казва да мълча, че му преча да си играе на лаптопа.
А когато е навън и му се обадя почва да ми вика да не му звъня да го притеснявам когато е навънка

Сега... жена си. Аз ли да те уча на женски номера?! Ще се развикаш, ще се разревеш, ще му кажеш, че се бориш за вас и той трябва да направи същото. И там - по сценарии. Нека си изплаче болката. Нужно е - не заради секса, а защото неговите деца имат нужда от него.

# 122
Не се е променил. Все същия тъпак си е бил. Просто сега тотално е от@@ал.
Добре де, Авторке, щом си се омъжила за този човек, че и 2 деца от него имаш, какво си му харесала в началото, че чак тъй да се замъглиш и да се стигне до този момент?

# 123
Не се е променил. Все същия тъпак си е бил. Просто сега тотално е от@@ал.
Добре де, Авторке, щом си се омъжила за този човек, че и 2 деца от него имаш, какво си му харесала в началото, че чак тъй да се замъглиш и да се стигне до този момент?

Преди да започна да излизам със него имах 2 годишна връзка с човек който страшно ме задушаваше, а с него започнах да се чувствам свободна и не знам не мога да си го обясня как стана, че аз така го заобичах. С него спах за първи път и наистина с него се чувствах спокойна и свободна в началото..
След това може би имах надеждата, че всичко ще се промени, че му трябва време, но ето, че стана много зле положението.

# 124
Вижте, тук става нещо по-дълбоко, а може и да не е чак толкова. Как може да не иска да прави секс с вас, а да се самозадоволява и да ви натяква, че му било по-добро?! Това нещо трябва да се разнищи от специалист, вероятно психолог, сексолог, от някой и с двете специалности.
Възможно е да няма нито любовница, нито нищо. А може и да има.
Говорете с него честно, кажете му че ви боли. Нека каже защо прави така, разочарован ли е, какво се опитва да подскаже или постигне?
Но така не може! Имате деца и то малки. Вземете се в ръце, като семейство. Не се измъчвайте взаимно, не си правете номера, говорете си открито и честно. Иначе от мъки и неясноти, не дай си Боже ще ви натиснат депресии, от там заболявания на сърдечно-съдовата система и онкологии. Казвам, не дай Боже, да се стигне до там. Но не се измъчвайте. Това трябва да се разнищи и поправи час по-скоро!

# 125
Да, да. Може би и невролог, щото подозирам, че ще му измислим и мозъчна увреда. Направо да ги изредим всичките, да минем през нищо ти няма и да спрем в паник атаките и последващата безизходност.

# 126
Скрит текст:
Скрит текст:
Когато почина баща му след 2 седмици той си тръгна на работа и спяхме да говорим по темата за баща му..

Ами, ето. Вие не си говорите. Това оправи първо, не секса. Сексът ще дойде след това. Говорете си - за децата, за вас, за починалият баща, за нещо. Не си мълчете. Дори и да се дърпа, ти настоявай да говори. Може да му тежи загубата на бащата, но да не знае как да изрази тази емоция.
Той не иска да говорим за каквото и да било. Снощи пак опитвам да завържа съвсем нормален разговор той ми казва да мълча, че му преча да си играе на лаптопа.
А когато е навън и му се обадя почва да ми вика да не му звъня да го притеснявам когато е навънка

Сега... жена си. Аз ли да те уча на женски номера?! Ще се развикаш, ще се разревеш, ще му кажеш, че се бориш за вас и той трябва да направи същото. И там - по сценарии. Нека си изплаче болката. Нужно е - не заради секса, а защото неговите деца имат нужда от него.

И как подобни сцени ще го накарат да се промени.
Никак. Даже ще му опротивее още повече.

Направи това,  което иска.
Не му говори.
Не му се обаждай по телефона. Само за важни неща.
Изгради си свой живот.

И след следващата чекия като излезе от банята, му кажи това което Абсурд написа:
Ухилваш се съжалително и казваш- Явно само толкова можеш вече.
А, какви подвизи правеше едно време.........
Гаранция, че ще спре с просташкото поведение.

# 127
Елора, той има нужда да говори, да сподели - не да се променя. Загуба на родител не е като да изгубиш 20 лева.
Явно на авторката ѝ е по-важен секса. И двамата имат вина за ситуацията, в която са. Поне от моята гледна точка.

Като не иска да си тръгне "шото нямала възможност", да стиска 100те лева и да е тиха.

Винаги има възможност. Колко жени са споделяли в този форум, че са тръгвали с 1-2-3 деца под ръка и с 80 стотинки в джоба?!

На нея ѝ е удобно да седи. Просто ѝ се иска секс. Ама не може да получаваме всичко, което искаме, нали?

Според мен момчето още я обича и иска да са семейство - иначе няма да ѝ дава по 100 кинта всеки път, когато тя поиска. Отделно майчинство, детски...

# 128
Как има нужда като и казва да млъкне.
Той с нея не общуват.
Те просто не са един за друг.
На жената и важна интимността и близостта, не само секса.
Ама и секса да и е важен, лошо няма.
И не, не я обича.
Иначе нямаше да има такова отношение.
Просто я търпи заради децата. Ако не бях те, да я е изритал отдавна.

# 129
  • Варна
Тия демонстрации имат някаква цел.

# 130
Елора, той има нужда да говори, да сподели - не да се променя. Загуба на родител не е като да изгубиш 20 лева.
Явно на авторката ѝ е по-важен секса. И двамата имат вина за ситуацията, в която са. Поне от моята гледна точка.

Като не иска да си тръгне "шото нямала възможност", да стиска 100те лева и да е тиха.

Винаги има възможност. Колко жени са споделяли в този форум, че са тръгвали с 1-2-3 деца под ръка и с 80 стотинки в джоба?!

На нея ѝ е удобно да седи. Просто ѝ се иска секс. Ама не може да получаваме всичко, което искаме, нали?

Според мен момчето още я обича и иска да са семейство - иначе няма да ѝ дава по 100 кинта всеки път, когато тя поиска. Отделно майчинство, детски...

Странно..И защо мъж,който обича наказва и унижава?

# 131
  • Варна
За да мъсти за нещо?

# 132
Любов ли бе..и желание Simple Smile

# 133
Щото авторката ни казва само нейната страна на историята и няма как да знаем какво е казала/направила, за да го нарани.

В Англия животът им е бил супер. Как от супер става боклук, за един полет време?

# 134
Щото авторката ни казва само нейната страна на историята и няма как да знаем какво е казала/направила, за да го нарани.

В Англия животът им е бил супер. Как от супер става боклук, за един полет време?
Лесно. Никога не е бил супер. Тя сама каза, че това е втора връзка за нея, първи секс с този, мислела си че ще се промени.

Общи условия

Активация на акаунт