Целулит - 11 тема

• 82 261
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Зависи от колагена - на всеки е указано колко да се пие. Преди време пих един течен, той беше по друга схема. Biocell колагена, кото взимах (тип 2 за ОДА) беше с ХК.
Аз си поръчах този: https://www.neocell.bg/super-kolagen-c-tip-1-i-3-6000-mg-250-tab … AYASACEgJfefD_BwE

# 511
  • в 1001-та нощ
Хубаво е, че има вит.С. Той е като цимент, при формиране на колагеновите нишки - важен е за процеса. И аз съм го пола този Simple Smile

# 512
Хубаво е, че има вит.С. Той е като цимент, при формиране на колагеновите нишки - важен е за процеса. И аз съм го пола този Simple Smile
А знаеш ли колко време трябва да се взема? Има ли определен период, през който трябва да се спре приема? Да си взема ли и хилауронова киселина?

# 513
  • в 1001-та нощ
Написали на поне 3 месеца. Много ми се вижда, но започни го. Ако се изпъпчиш - значи ти стига и го спри Simple Smile Вземи си и ХК.

# 514
Привет, момичета, когато приемате няколко вида добавки, как ги разпределяте през деня.
Например колаген, аминокиселини, протеин и мултивитамини или омега?
Има ли значение ? 

Благодаря ви!

# 515
  • Sofia
Здравейте, кажете добър крем до 30 лева.

# 516
Антицелулитният загряващ гел на Кройтерхоф.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 22:11 от Mama Martina

# 517
Кройтерхорф

# 518
  • Sofia
Мерси за отговорите, ползвала съм го. Ще си го взема пак. Simple Smile

# 519
  • Варна
Антицелулитното олио на Ривана + вендузи.

# 520
  • Sofia
Антицелулитното олио на Ривана + вендузи.

Аз ходя на ръчен масаж.

# 521
Видях един уред за ултразвукова кавитация в домашни условия и мисля да го взема , но все още кърмя , според вас дали мога да го ползвам или да изчакам когато вече не кърмя ?

# 522
Видях един уред за ултразвукова кавитация в домашни условия и мисля да го взема , но все още кърмя , според вас дали мога да го ползвам или да изчакам когато вече не кърмя ?
Най-добре не го ползвай изобщо. Кавитацията се оказа доста вредна с много странични ефекти. Потърси инфо из нета...

# 523
Диди, може ли да споделиш какви добавки пиеш - линковете за посочените от теб в предишния пост?
От Айхърб ли са всички?

# 524
  • Варна
Диди, може ли да споделиш какви добавки пиеш - линковете за посочените от теб в предишния пост?
От Айхърб ли са всички?
Колагенът е този Хлорофил този Докато ги чакам изпих една опаковка от този колаген и хлорофил взех от Subra - и този само че натурален вкус.

Общи условия

Активация на акаунт