Ето ни отново тук, всички АВГУСТовски мамчета накуп

• 11 562
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
Netty, честита годишнина:)
Много семейно щастие и нека любовта никога не напуска вашия дом:)

nadence, честита месечинка на сладкия Марти.

# 211
Честит Рожден ден, Mamma Margo! nbirthday

newsm68 Честита месечинка, Nadence!

newsm51 Честита годишнина, Netty!

Желая на всички вас преди всичко здраве и щастие и всички добри неща, за които се сетите!

# 212
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА МАРГО!!!
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА НЕТИ!!!
[/color]Момичета на някое от бебчета бцжто от родилния дом даде ли някаква реакция,че на Ина ръчичката й се поду и е набрала Cry.Докторката каза,че е нормално и това показвало,че организмът има сили да се бори,ама аз се чудя дали наистина е нормално.Аз масажчета правя след кърменето в 10ч и бебка много се радва и се смее,а понякога и след като я изкъпя вечер,ако не е много гладна и сърдита,че сме я извадили от ваничката Twisted Evil.А този хамак наистина изглежда страшно удобен.Аз сгъвам една тензухена пелена на 4 и я слагам във ваничката,ама пак си й е твърдо.
И да питам още нещо,педито каза след около 10 дена да почна да изтисквам сок от ябълка и да й давам по една кафяна лъжичка на ден.След дестина дена ще сме към края на втория месец и не знам дали не е рано newsm78.Ние ви пращаме много целувки и отиваме да се храним и да се приготвяме за разходка Heart Eyes Hug

# 213
Здравейте!
Честит РД на МАМА МАРГО!!! Да е жива и здрава и да се радва на много любов и хармония!!!
Нети, честит празник и на теб, много любов и красиви моменти!!!
Наденце, живо и здраво да е детенцето. Скоро и погача ще правите.
Ние в петък ставаме на 1 месец. И смятам по този повод да отидем да Хасково, за да я видят прабабите й. Има си две. сега ръмжи, макар че се нахрани добре. Следобяд ще ходим на пробно кърмене. Като се върнем ще докладвам как са минали нещата при нас.
Приятен ден на всички от нас и целувки от Маги за всички нейни августовски връстничета!!!

# 214
Как сте, момичета? Днес жертвам сутрешния си сън, за да прочета какво става с вас, защото напоследък хич не ми остава време.
Иначе ние със Стефчо сме добре. Имаме си колики, които чакаме сами да си отшумят, имаме си и пъпчици по лицето, но не ги лекуваме засега защото не ни пречат. Бебчо е доста спокоен и се притеснявам да давам лекарства, защото не обича новите усещания в устата, дори водата след ядене отказва с мръщене. Иначе почивните дни за нас са истинско мъчение. Постоянно ни идват баби и дядовци, лели и чичовци на гости да видят бебчо, уж за малко обаче голяма рода имаме и няма почивка за нас. Добре че минаха.

Mamma Margo, пробвай да даваш залъгалката като му говориш и се усмихваш и бутнеш биберончето като част от приказката. При нас доста често минава номера.
Velmar i Tedi79 вие добре ме отчаяхте с тия свекърви. Мислех да ви успокоя, че те свекървите са за това да има и лоши герои в приказките, обаче разбрах че моята си пази отпуска да помага, когато майка ми си тръгне и вече не ми е до майтап. Siren добре са те подредили бабите, направо се чудя как издържаш с двете. Дано помощта им да си струва нервите.
Puhi Честита рожба smile3504 smile3504! Много да те радва и да те слушка!

Чао за сега момичета, че Бебчо се прибира от разходка гладен. Ще се четем и пишем скоро пак. Дотогава леки дни и спокойни нощи на всички.

# 215
Привет и от нас! HugСядам набързо да се разпиша,4е 4акам Дария да се събуди всеки момент!
Честита месе4инка на МАрти на Наденце Hug
Честита годишнина на НЕти  bouquetЖелая ви още дълги години съвместно щастие и любов!
Ние днес бяхме на консултация.След вси4ките ми притеснения относно това имам ли кърма,достатъ4но ли й е,хранителна ли е... Crazyкантара показа супер наддаване.Ка4ила е 1400гр и ве4е сме 4,200кг LaughingСантиметрите излязоха само +2,но то не е ясно  кака са ги мерили в родилното.Както и да е .Важното е 4е бебка  се 4увства добре  HugМного се радвам за наддаването й.Само дето педито каза да не забравям вит.Д Embarassed,4е с този усилен растеж...Биха ни хепатитната ваксина и  малкото ми слън4ице плака жално - жално.Погледна я за луксация и каза 4е е перфектна.Все пка ме попита за ортопед сега ли искам да я водя или 4-ти месец и аз си избрах този месец да е консултацията и при него,4е с тези темпове на наддаване... CrazyТа- ще ходим и на ортопед този месец.При следващата ко нсултация ще ни слагат и по-сериозните ваксини.Аз за себе си избрах да сложа петвалентната- Пентаксим Peace.Ще си я купим и ще я нося  тогава.Попитах я за пъп4иците,които й се появяват от време на времеи тя каза 4е е напълно нормално.Още се 4исти.Няма повод за притеснение.Аз първона4ално си помислих 4е таткото с наболата си брада като я целува  й ги образува,но...то си боло от нея LaughingЦелувките отново са му разрешени Joy( но ще настоявам за по-4есто бръснене Wink)..За звуците- и ние издаваме най-разли4ни от фонотеката на зоопарка.И за тях попитах и ми каза 4е е от носленцето .Да го 4истя с физиологи4ен разтвор.Ох- ако има кой да ми я държи неподвижна.може и да успея ooooh!
Буб4е,не се тревожи за подъването от БЦЖ-то.И нас ни предупреди 4е е възможна такава реакция и да не се притеснявамот това,както и да не предприемам нищо .
Ами- май това е от нас за сега.ПОсле пак ще пиша! Хайде 4ао - отиваме да се храним breastfeeding

# 216
  • по света
Привет и от двете ни!
Velmar и ние ще сложим тази ваксина,даже я поръчахме и ще я съхраняваме ние в хладилника.Аз разбрах че се правели три последователни ваксинации с нея.
Иначе ни казаха че е започнала да прави пъпна херния и сложихме лепенка дано се оправи само с лепенката! Praynig

# 217
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА МАРГО newsm59.ЧЕСТИТА МЕСЕ4ИНКА НА НАДЕНЦЕ  cook.4ЕСТИТА ГОДИ6НИНА НА НЕТИ married.И АЗ КТО ВСИ4КИ НЯМАМ ВРЕМЕ ЗА НИ6ТО МАЛКИЯ ЗАСПАИ СЕГА ТРЯБВА ДА ГЛАДЯ ДА 4ИСТЯ,ВСЕ НЕМГА ДА СКОЛАСАМ С ТОВА 4ИСТЕНЕ.и МОЯ ВЕ4Е СЕ БУДИ ПОСТОЯНО ДЕНЕМ ИМ ИСКА ДА СМА ПРИ НЕГО.ВАЛМЕРБРАВО НА МАЛКАТА Peace,ТУ НЯМАМ КОНСУЛТАЦИИ СЕГА 4АКАМ ЗА ЕДНО ИЗЛЕДВАНЕ ДА СЕ УСТАНОВИ 4Е МУ НЯМА НИ6ТО НА БЕБО,ИНА4Е ЗА ВИТАМИН Д ЗА РАЗТЕЖА НЕ САМ 4УВАЛА newsm78.КАК И ГО ДАВА6?и НИЕ РАСТЕМ САС БАРЗИ ТЕМПОВЕ А НЕ СА МИ ДАЛИ ТАКАИВА ВИТАМИНИ.ТРЯБВА ДА СЕ ДОПИОТАМ ДО ПЕДИАТАРА НИ.иНА4Е И МОЯТА КАРМА НЕ Е ХРАНИТЕЛНА И ЕДВА САБИРАМ ЗА ЕДНО ХРАНЕНЕ ИЛИ АКО СУКНЕ НЕ СЕ НАЯЖДА И МИСЛЯ ДА Я СПИРАМ,БОЛЯТ МЕ УГАСНО ГАРДИТЕ,А КАТО ГИ БУТНА МЕКИ.ВАЛ НАИСТИНА ЛО6О С ТЕЗИ СВЕКАРВИ #2gunfire,АМА КАТО СИ ПОМИСЛЯ 4Е И АЗ 6ТЕ СТАНА СВЕКАРВА  Mr. Green.МИЛАТА ГЛЕДАИ ДА НЕ И ОБРА6ТА6 ВНИМАНИЕ,ДАНО СЕ ПРОМЕНИ НЕ6ТО,НАИСТИНА Е ЛО6О ПОД ЕДИН ПОКРИВ САС СВЕКАРВА.АМИ ТОВА Е СТАНА МАЛКО ДАЛГО,НО Н Е САМ ВЛИЗАЛА ОДАВНА.цЕЛУВКИ НА СЛАДКИТЕ БЕБОЦИ newsm51 ELI_UM 4ESTITA MESE4INKA NA MALKIQ SLADUR  bouquet

Последна редакция: пн, 11 сеп 2006, 16:19 от ROZI24

# 218
Привет на всички от нас с Дани!
Днес и ние ставаме на 1 мес и по този повод виртуална почерпка за всички дечица по  Misc Baby Bottle,а за техните майки  cook beer newsm38

# 219
Честит рожден ден на мама Марго,
Честита месечинка на Марти на Наденце
Честита годишнина на Нети
Всички да за живи и здрави и много щастливи   bouquet

# 220
Здравейте и от нас.Ние от една седмица сме си в къщи,но все не ми остава време да пиша,чета Ви и докато се наканя да пиша и Даяна се събужда и нямам възможност и то при положение че майка ми в момента ми помага,а като си отиде незнам как ще се справям  newsm78.
Утре ще ходим на консултация да видим колко сме наддали.Иначе Даяна суче предимно от лявата цица,а в последно време суче около 10 минути и заспива  и после изобщо немога да я събудя и все се чудя дали се наяжда newsm78.Относно козметиката бях започнала да я мажа с олиото на "Бюбхен",но не ми помогна,преминах на свинска мас /въпреки че бях против/ и сега кожичката и стана супер мека и не се лющи.За килограмите през бременността качих 14кг. в болницата оставих 8кг.,сега имам още 5-6кг. за свяляне но идея нямам как ще ги сваля  #Crazy

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА МАРГО   bouquet  bouquet  bouquet
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА НЕТИ И ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА НАДЕНЦЕ ВСПОЖЕЛАВАМ ИМ ВСИЧКО НАЙ-НАЙ   newsm10 newsm10 newsm10

Това е засега от нас,утре след консултацията ще докладвам.
Целувки на всички бебоци и спокойна вечер  Joy Joy Joy

# 221
Velmar и ние ще сложим тази ваксина,даже я поръчахме и ще я съхраняваме ние в хладилника.Аз разбрах че се правели три последователни ваксинации с нея.
Правилно си разбрала.Ваксините са 3 пъти.Но - защо сте си я поръ4али newsm78Проблем ли има със снабдяването с нея?
Мам4ета,понеже се усмнявах в мле4ница ,попитах и педиатърката.Има някакви на4енки на налепи,макат и много малки,и тя ни изписа ДАктарин.Ха сега- кажете- КАК ooooh! да я мажа с това 4удо.Дайте някакви идеи или споделете трикове.Знам 4е някои от вас мазаха с това 4удо Praynig

ПЕдиатърката ни каза  да правим и масаж4ета.Е- ние си правим,и понеже мама е информирана- си знае как става процедурата WinkАбе- направо я смайваме като идем . Joy
Някой запо4нал ли е да дава сок4ета ве4е ThinkingТя ни каза да запо4ваме,но - аз не мисля да избързвам още.МОже би в края на месеца.... Rolling Eyes

# 222
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА МАРГО И ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧЕТАТА!

Eliona, аз лично избягвам единствено прясно мляко, грозде, фъстъци и шоколад и наблягам на овесените ядки, месо, яйца, сирене, салати, боза и айрян.

Теди 79, на мойто кенгуру пише да се използва над 2 месеца и вече нямам търпение да се разхождаме с него, пък и вече е време да запознаем августинчетата... Hug

А  за къпането -- аз слагам хавлиена кърпа в коритото и Гого се чувства идеално... Grinning

Ние също имахме тежка нощ, по скоро сутрин -- нахранихме се към 5, но той не заспа, а започна ожесточено да суче бибата, от което аз реших, че е още гладен и така чак в 8 заспа... #Crazy Аз естествено вече не успях да заспа и сега просто ще умра за сън... Sick

# 223
  • София
За сега мажа с мехлема за корем на Бейбинос. Май я успокоява??

За сега толкова от мен , ще се опитам да подремна
Поздрави и целувки на всички и честити месечинки Simple Smile

Обърквация, и аз мислех да пробвам с крема на Бейбинос, защото при нас ситуацията е тежка. Освен коликите, страдаме от запек и това допълнително утежнява ситуацията. В тая връзка аз не бих заменила кърмата с АМ, защото често АМ предизвиква запек. Притеснява ме само, че в листовката на мехлемчето пише, че е от 5 седмица нататък. Лекар ли ви го предписа?

# 224
  • Sofia
Момичета, днес изпаднах в голяма чуденка. При следобедната ни разходка се запознах с мами от квартала и се оказа, че педиатърката, която сме си избрали (но още не сме се записали, защото нямаме акт за раждане) не я тачат изобщо. #Crazy Наговориха ми такива неща, че започвам да се замислям дали изобщо да запиша Димана при нея. Много ми се искаше педиатърка да е наблизо, но май ще мина на вариант да търся добър, дори да не ми е "под ръка".
Моля ви, препоръчайте ми някой педиатър.  Praynig
velmar като те чета направо ти завиждам благородно за педито. Как се казва и къде й е кабинета?
Вярно, че аз още не съм ходила при моята, но тя ми каза да отида в края на 1 месец, а доколкото разбирам повечето от вас вече са се мерили, правили пробно кърмене, пиете витамин Д, а бе изобщо доста неща. Започвам да се притеснявам
emelle, ти понеже си ми в района, при кой си се записала?

Общи условия

Активация на акаунт