Много семейно щастие и нека любовта никога не напуска вашия дом:)
nadence, честита месечинка на сладкия Марти.
.Докторката каза,че е нормално и това показвало,че организмът има сили да се бори,ама аз се чудя дали наистина е нормално.Аз масажчета правя след кърменето в 10ч и бебка много се радва и се смее,а понякога и след като я изкъпя вечер,ако не е много гладна и сърдита,че сме я извадили от ваничката
.Ние ви пращаме много целувки и отиваме да се храним и да се приготвяме за разходка
! Много да те радва и да те слушка!
Сядам набързо да се разпиша,4е 4акам Дария да се събуди всеки момент!
Желая ви още дълги години съвместно щастие и любов!
кантара показа супер наддаване.Ка4ила е 1400гр и ве4е сме 4,200кг
Много се радвам за наддаването й.Само дето педито каза да не забравям вит.Д
Та- ще ходим и на ортопед този месец.При следващата ко нсултация ще ни слагат и по-сериозните ваксини.Аз за себе си избрах да сложа петвалентната- Пентаксим
.Ще си я купим и ще я нося тогава.Попитах я за пъп4иците,които й се появяват от време на времеи тя каза 4е е напълно нормално.Още се 4исти.Няма повод за притеснение.Аз първона4ално си помислих 4е таткото с наболата си брада като я целува й ги образува,но...то си боло от нея
( но ще настоявам за по-4есто бръснене
)..За звуците- и ние издаваме най-разли4ни от фонотеката на зоопарка.И за тях попитах и ми каза 4е е от носленцето .Да го 4истя с физиологи4ен разтвор.Ох- ако има кой да ми я държи неподвижна.може и да успея 
.ЧЕСТИТА МЕСЕ4ИНКА НА НАДЕНЦЕ
.4ЕСТИТА ГОДИ6НИНА НА НЕТИ
.И АЗ КТО ВСИ4КИ НЯМАМ ВРЕМЕ ЗА НИ6ТО МАЛКИЯ ЗАСПАИ СЕГА ТРЯБВА ДА ГЛАДЯ ДА 4ИСТЯ,ВСЕ НЕМГА ДА СКОЛАСАМ С ТОВА 4ИСТЕНЕ.и МОЯ ВЕ4Е СЕ БУДИ ПОСТОЯНО ДЕНЕМ ИМ ИСКА ДА СМА ПРИ НЕГО.ВАЛМЕРБРАВО НА МАЛКАТА
,ТУ НЯМАМ КОНСУЛТАЦИИ СЕГА 4АКАМ ЗА ЕДНО ИЗЛЕДВАНЕ ДА СЕ УСТАНОВИ 4Е МУ НЯМА НИ6ТО НА БЕБО,ИНА4Е ЗА ВИТАМИН Д ЗА РАЗТЕЖА НЕ САМ 4УВАЛА
.КАК И ГО ДАВА6?и НИЕ РАСТЕМ САС БАРЗИ ТЕМПОВЕ А НЕ СА МИ ДАЛИ ТАКАИВА ВИТАМИНИ.ТРЯБВА ДА СЕ ДОПИОТАМ ДО ПЕДИАТАРА НИ.иНА4Е И МОЯТА КАРМА НЕ Е ХРАНИТЕЛНА И ЕДВА САБИРАМ ЗА ЕДНО ХРАНЕНЕ ИЛИ АКО СУКНЕ НЕ СЕ НАЯЖДА И МИСЛЯ ДА Я СПИРАМ,БОЛЯТ МЕ УГАСНО ГАРДИТЕ,А КАТО ГИ БУТНА МЕКИ.ВАЛ НАИСТИНА ЛО6О С ТЕЗИ СВЕКАРВИ
,АМА КАТО СИ ПОМИСЛЯ 4Е И АЗ 6ТЕ СТАНА СВЕКАРВА
ELI_UM 4ESTITA MESE4INKA NA MALKIQ SLADUR
.
.Относно козметиката бях започнала да я мажа с олиото на "Бюбхен",но не ми помогна,преминах на свинска мас /въпреки че бях против/ и сега кожичката и стана супер мека и не се лющи.За килограмите през бременността качих 14кг. в болницата оставих 8кг.,сега имам още 5-6кг. за свяляне но идея нямам как ще ги сваля 

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА НЕТИ И ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА НАДЕНЦЕ ВСПОЖЕЛАВАМ ИМ ВСИЧКО НАЙ-НАЙ

Проблем ли има със снабдяването с нея?
да я мажа с това 4удо.Дайте някакви идеи или споделете трикове.Знам 4е някои от вас мазаха с това 4удо 
Абе- направо я смайваме като идем . 
Тя ни каза да запо4ваме,но - аз не мисля да избързвам още.МОже би в края на месеца.... 

Аз естествено вече не успях да заспа и сега просто ще умра за сън...

Наговориха ми такива неща, че започвам да се замислям дали изобщо да запиша Димана при нея. Много ми се искаше педиатърка да е наблизо, но май ще мина на вариант да търся добър, дори да не ми е "под ръка".