Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 716
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Не прочетох някой да налага каквото и да било...всеки дава своята гледна точка.    Smiley
Аз затова и уточних, че за мен, височината минус 100 си е перфектно. 
На друга, ако е с по-фина и грацилна структура, тези 5-6-до 10 кг в повече, биха си личали осезаемо.
И кг, и мерки, и бели коси, и стил, са доста индивидуални...изобщо не зависят само от години и височина.

# 181
Това за килограмите е много относително. Както споменах в предишен пост в Бг се очаква жените да изглеждат като ангелските криле. На мен ми е малко слабо, но кой както се харесва.
Не знам как да го обясня, но май по- добре да го онагледя със снимка. Та определено предпочитам по- “дебелия” вариант. Първия просто изглежда кльощава и без никакъв тонус. Та в Бг жените са масово се стремят да са от типа на снимката в ляво.

# 182
Не прочетох някой да налага каквото и да било...всеки дава своята гледна точка.    Smiley

А някои по-агресивно от другите.

# 183
  • София
Angel_wing, приказно сладка си! Хем чаровна, хем fit и имаш разкошен стил!

Килограмите... Ами има конструкции и конструкции, има хора, на които им отива да са по-гладки, а други по-релефни. И по дяволите, като си много слаба, това с хормоните не се получава добре, а след 40 по-добре да не дърпаш дявола за опашката с резки отслабвания.

# 184
  • Бургас
Това за килограмите е много относително. Както споменах в предишен пост в Бг се очаква жените да изглеждат като ангелските криле. На мен ми е малко слабо, но кой както се харесва.
Не знам как да го обясня, но май по- добре да го онагледя със снимка. Та определено предпочитам по- “дебелия” вариант. Първия просто изглежда кльощава и без никакъв тонус. Та в Бг жените са масово се стремят да са от типа на снимката в ляво.

До преди 7-8 г.спортувах много активно и тялото ми изглеждаше точно като това на снимката в дясно, със същите вретеновидни бедра.При ръст 1,70 тежах 63кг и никой не ми вярваше..Цитирам:"Това са много килограми за твоята фигура..да не се бъркаш нещо.."  Joy Та,тяло и тонус-супер.Сега само поддържам.Заради проблем с коленете не съм чак толкова активна в спорта,но тялото се отплаща,ефекта се запази и много по-лесно го контролирам.Така,че от собствен опит потвърждавам,че килограмите не са определящи за фигурата.

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 14:23 от Nina_Z

# 185
Ами нормално повече мускули - по-високо тегло. Мускулите тежат повече от мазнините. Важна е компоцицията на тялото и пропорциите между мазнини и мускул, не колко точно показва кантара.

# 186
  • Бургас
Да,но много хора си мислят обратното,и от там,може би идва заблуждението за килограмите.
Изключвам глада,защото е пагубен.Преди се храних по 5 пъти на ден с включени малко повече сложни въглехидрати,сега пак 5 хранения,но по "Зоната",и ми е перфектно.Задължително и протеинов изолат.

# 187
Това което съм забелязала, че жени които са слаби, но без тонус остаряват малко по- драматично от тези, които имат някое друго килце. Съсухрят се по един специфичен начин и краката им стават едни кокалести с ръбести колене и изглеждат ужасно състарени.
Това са краката на Джоли.

# 188
  • София
На мен краката на Анджи са ми ок - слаби, кокалести, но не са ми никак грозни.

# 189
Ама чакайте, Анджелина е на 45, а снимката може и от по-ранна година да е, какво остаряване!
Както се каза - при нея има хранителство разстройство, това са типични анорексични крайници, а не старчески.
Иначе има процент истина в това, което казваш, G.Savova, но зависи от много неща, костна структура, тонус на кожата и т.н.

# 190
Мда, с възрастта се губят подкожни мазнини и не само от лицето ами и от тялото и се получава този кокалест ефект, дори жената да не е прекалено слаба. Сигурно за това по-заклъгленичките изглеждат по-млади от кльощавите като поодъртеят.

# 191
Въпрос на вкус, но на мен ми изглеждат като старчески крака.
Анджелина е всичко друго, но не и модел за фигура.
Дженифър е по- дърта от нея, но със страхотни крака.

# 192
  • София
И как ще прикриеш недостатъците си е важно. Тренировките няма да ти удължат краката или пък да ти много да ти изтънят талията, ако ги нямаш от природата.

# 193
Eто как изглежда тя преди анорексията, чудесна е, съвсем не е била болезнено слаба.

# 194
Не съм съгласна, че кг не са важни. На 51г съм и за една година и 5-6 кг успях да се превърна от това

в това

“Най-добрите” резултати постигнах по време на карантината. Никакъв спорт( все още не ходя на фитнес) и много ядене!

Общи условия

Активация на акаунт