Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 772
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
А, и аз за пръв път си взимам такова. Но ми хареса как ми стои, между жилетка и сако е и за дънки и за рокля става.

# 496
  • Sofia
А, и аз за пръв път си взимам такова. Но ми хареса как ми стои, между жилетка и сако е и за дънки и за рокля става.
Със сигурност, ще ти е добре на теб/като твоята фигура. Честито да ти е, със здраве и кеф да си го носиш. Simple Smile

# 497
  • София
Ето ме. Всичко е много мой стил - ризата, дънките, ботите. Не бях носила толковс флорално, но ми харесва.

# 498
Роки, не беше ли рожденичка днес?

# 499
  • София
Скрит текст:
Агент, и аз си купих змийска рокля за пръв път това лято. Още ми е гранична, но се харесвам с нея..))

[/spoiler]
Като корица на списание!
Всички, които успях да видя сте разкошни .......не си трийте снимките, само лицето/ако се притеснявате/.
Ех, да имаше и снимки на така добре подържани мъже!!!

# 500
  • Нидерландия
Момичета, тъй като съм вече на вълна есен от тукашния климат, реших че ми се носят къси есенни панталони, в каре или имитация кожа. Къси до малко над коляното, широк/ прав модел със плътен чорапогащник и висок ботуш или боти. Виждам че повечето от вас са още на вълна лято и ходят по роклички но аз вече ходя със средно дебела връхна дреха.  Само като се сетя в другата тема колко критики се изписаха за къси панталони, дано само да не се прехвърли и тук, защото не това ми е идеята... Та какво мислите по въпроса? 🤗

# 501
Madelief, понеже те помня от една снимка, мисля, че съвсем добре ще ти стоят. Да се покажеш! Simple Smile

# 502
Скрит текст:
Момичета, тъй като съм вече на вълна есен от тукашния климат, реших че ми се носят къси есенни панталони, в каре или имитация кожа. Къси до малко над коляното, широк/ прав модел със плътен чорапогащник и висок ботуш или боти. Виждам че повечето от вас са още на вълна лято и ходят по роклички но аз вече ходя със средно дебела връхна дреха.  Само като се сетя в другата тема колко критики се изписаха за къси панталони, дано само да не се прехвърли и тук, защото не това ми е идеята...
Та какво мислите по въпроса? 🤗
Мисля, че ще ти стоят много добре.  Blush
Аз самата нося такива комбинации, а късите гащи са ми фаворит, особено лятото, в личното ми време.

# 503
Много любима комбинация..)

# 504
Много харесвам средно къси панталонки каре през зимата, и нося от години.
Тази зима ще е като всяка друга, не смятам да спирам.

# 505
Аз не нося къси панталони през есента и зимата, но не защото не харесвам идеята или как изглеждат на друга жена, просто за моя тип фигура не са ок. Прасците и коленете са най-грозната част от мен и гледам да не ги подчертавам Joy

# 506
И аз съм вече в тази тема по възрастови критерии. На работа се обличам доста стриктно, но за днешния хоум офис + обяд с приятелка бях ето така:

# 507
Витаминче Heart Eyes много мой стил!
Изглеждаш повече от прекрасно!

# 508
  • София
Къси панталони нося основно като тичам, те са си шорти за бягане, де. Но последните години се престраших и на работа да ходя с такива. Какво толкова им има?!? Е, чувала съм коментари, че съм като момиченце, ама...
За зимата не знам... Ако са велурени, може да е много, много красиво и шик. Даже се загледах в едни такива, но са ми малко прекалени. Наистина отивам с тях при палавите лелчета (лично, на друг човек ми харесва), където не ми се иска да бъда. От кожата и велура си оставам полите, сукмана и един дълъг широк велурен панталон.
Вълнени по-къси зимни панталони също са хубави, но с точния чорапогащник и боти/ ботуши и пак може да се прекали и да изглеждаш грубо в тях. Мисля, че би ги посмекчила по-ефирна копринена риза или тъничък пуловер от кашмир или мериносова вълна.

# 509
Оооо обожавам къси панталони през есента и зимата,но много трудно намирам ,такива си търся

Общи условия

Активация на акаунт