Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 703
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Моят размер е 65GG. хич не ме кефят цените на сутиените без презрамки, които са подходящи за мен.
Затова и не купувам дрехи, които изискват такива сутиени.
Змия, тук ме впечатли! Не, че от снимките, които показваш фигурата ти не прави впечатление, ноооо... Scream
Аз съм сравнително стандартното 75С. Въпреки това, пак не купувам нищо, което не мога да нося със стандартен сутиен с презрамки през двете рамене. Просто не се чувствам комфортно, ако трябва да проверявам, намесвам,.... и гледам да залагам на сигурното Smiley

# 616
  • Варна
Тези ми донесе животът днес, мисля на дупарката какво да сложа Simple Smile

# 617
Боже, какви са тези размери, бе хора! Ние, дъските за гладене, даже не сме ги чували. 😂

Блазе ви!!!
МЕЧТАЯ за малкия си бюст преди бременностите.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 22:11 от TuЛи

# 618
Змия, кои марки сутиени препоръчваш за едър бюст? Щерката е с F вече, а е още на 16 и ще расте ... Моят опит е "скромен" на фона на вашите мащаби. Извинения за оф-топика.

За да напиша нешо все пак по темата - след 40 стилът ми рязко се промени, защото смених работата (и държавата), и не ми се налагаше повече да ходя строго формално в ежедневието. Не че сега мога да си позволя презрамки и къси панталони, но костюмите от две части са в миналото, слава богу! Единствено височината на токовете се запази, щото аз съм от тоя тип, дето ако не са на ток, и им е спънато (освен ако не бягам или плувам, разбира се). А и създава оптическа илюзия за по-малък задник Simple Smile))

# 619
  • София
Сладка хапка, в България само в Бра клиник има такива размери. Цените са ужасни.
В други държави може и да има други варианти.

# 620
Сладка хапка, в България само в Бра клиник има такива размери. Цените са ужасни.
В други държави може и да има други варианти.
О, ние сме в Холандия, май няма как да ползваме Бра клиник. Ще паля свещи да спре да расте!

# 621
Триумф имат хубави модели за голям бюст. Аз лично от Бра клиник, по- скоро от предлаганите от тях продукти, не останах никак впечатлена, да не кажа, че съм разочарована.

# 622
  • София
Триумф имат хубави модели за голям бюст. Аз лично от Бра клиник, по- скоро от предлаганите от тях продукти, не останах никак впечатлена, да не кажа, че съм разочарована.
Триумф не предлагат моя размер.

# 623
Триумф имат всякакви размери.

# 624
  • София
Триумф имат всякакви размери.

Кажи къде в България продават модели на Триумф в моя размер?
Ще те почерпя каквото искаш, ако ми посочиш такова място.

# 625
Ако знаеш точния си размер можеш да поръчаш по интернет.

# 626
  • Пловдив
Змия, Триумф имат всякакви големи чашки и чаши. Wink Ти май беше писала, че си с подгръдна 65 - за нея конкретно не знам, но избор по принцип има. Аз пазарувам онлайн в последните години, но преди това ми се е случвало точно в магазин на Триумф да ми кажат, че конкретна мярка може да се поръча и да дойда да си я взема от магазина.

----
Цитат на: pep_si
На финала резултата беше, че ми препоръчват 70/G, какъвто не съм носила никога и нещо се разколебах дали да  го поръчвам. Може би трябва да  потърся в реален магазин и да пробвам. При стандартните модели нося 75/D.
И аз напоследък, като надебелях и започнах да имам затруднения в намирането на сутиени, срещам мнения, че било по-добре по принцип да се избира малко по-малка подгръдна и по-голяма чашка. Преди избирах по-голямата подгръдна, т.е. примерно при 77 взимах 80, сега при примерно 87 взимам 85, а не 90. Не мога обаче да кажа кое е по-добре, общо взето, това, дали един сутиен ще ти бъде удобен, май не зависи от тоя принцип, а предимно от модела на конкретния сутиен. То в края на краищата, ако нещо беше по-добре за всички, щяха да напаснат номерата така, че пак да излязат точни.

-----
И аз съм с рокля на ситни цветя днес под влияние на вчерашното обсъждане.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 12:07 от Магдена

# 627
  • София
Змия, Триумф имат всякакви големи чашки и чаши. Wink Ти май беше писала, че си с подгръдна 65 - за нея конкретно не знам, но избор по принцип има. Аз пазарувам онлайн в последните години, но преди това ми се е случвало точно в магазин на Триумф да ми кажат, че конкретна мярка може да се поръча и да дойда да си я взема от магазина.

Проблемът е, че досега не съм намирала моя размер в нито един магазин, в който продават сутиени на Триумф.
А това е стока, която не мога да купя онлайн. Ако моделът не ми пасва, какво да го правя после?
Ако знам, че някой конкретен модел ми пасва, бих поръчала, но как да го открия, ако не мога да пробвам.

# 628
  • Пловдив
Ами... аз имам купища непаснали ми сутиени и не само сутиени, купени онлайн.
Без да твърдя, че така трябва. Wink

# 629
  • Виена
Триумф наистина имат всичко, вероятно не си посещавала фирмен магазин. Има в дъ Мол мисля. В Австрия може да се намери всичко буквално. Е, има и едни Примадона, швейцарски, там поръчваме за една позната с чашка К

Общи условия

Активация на акаунт