Астрология - 18 тема

• 37 496
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
но вярвам в астрологията, чета форуми и малко от малко, мога да кажа, че разбирам нещата.

Самоувереността не е лошо качество,  но в случая изглежда нелепо. Проблемът Ви е че смятате, че някой астролог е безгрешен и че Вие знаете и разбирате всичко. И че нещо е написано едно към едно. За да вникнеш в астрологията като идея не става от днес за утре. Тя щото е толкова фасулска като занимание, дори и астролози с многогодишен опит се случва да грешат. Така че за да се успокоите, е необходимо да допуснете, че далеч не знаете всичко. Също и че астрологът анализира възможни тенденции, условия, а не нещо едно към едно. Той не знае нищо, а само предполага вероятности. Затова не е изключено да греши. Все пак е човек, а не Бог, не може да надскочи субективния си човешки мироглед. Има ограничено разбиране за нещата.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 21:45 от starinthenightsky

# 136
но вярвам в астрологията, чета форуми и малко от малко, мога да кажа, че разбирам нещата.

Самоувереността не е лошо качество,  но в случая изглежда нелепо. Проблемът Ви е че смятате, че някой астролог е безгрешен и че Вие знаете и разбирате всичко. И че нещо е написано едно към едно. За да вникнеш в астрологията като идея не става от днес за утре. Тя щото е толкова фасулска като занимание, дори и астролози с многогодишен опит се случва да грешат. Така че за да се успокоите, е необходимо да допуснете, че далеч не знаете всичко. Също и че астрологът анализира възможни тенденции, условия, а не нещо едно към едно. Той не знае нищо, а само предполага вероятности. Затова не е изключено да греши. Все пак е човек, а не Бог, не може да надскочи субективния си човешки мироглед. Има ограничено разбиране за нещата.
Понякога е достатъчно човек да знае, че има тенденции и условия за дадено нещо. И тъй като и астрологът ги е видял, а сега ги видях и аз, мисля, че е достатъчно да се стресна и да потърся някой, който е бил в подобно положение. Не знам дали сте погледнали картата, не Ви и моля за това, но мисля, че ако отворите и видите, ще разберете за какво говоря. Пак казвам, не си търся безплатни астрологични консултации, а просто някой да сподели подобен опит.

# 137
  • в 1001-та нощ
Няма как някой да е (бил) в подобно положение. Всяка карта е уникална, и всеки момент във времето също. Няма подобност. И не се мре току - тъй.

Единствената подобност намирам в това, че казана (от някого) дума пробожда човек в страховете му, загнездени някъде дълбоко - и излизат и го душат ... Хората имат особена чуваемост за тези неща. Преди години приятелка ме помоли да я придружа на консултация.  След консултацията, имах чувството, че сме били на различни места.  Аз слушах с изследователски интерес, без толкова емоция, доколкото тя - беше "чула" няколко травмиращи я неща. Въпреки, че участваше в разговора, в крайна сметка ... 90% от информацията беше минала край ушите й, и беше запомнила едни конкретни, пречупени през раните й ... възприятия.

Така че и между казването и чуването (възприемането) - може да има пропаст, от която страховете правят бездна. Точно по това - много случаи си приличат.

# 138
Милена, момиче страшни неща си писала. Успокой се и си бременей без стрес, полезно е за бебето а и за теб самата. Аз от 2,3 години чета и си разучавам своята натална карта когато имам време и пак нищо не зная. Ти за 5 месеца Не ти е трудно да видиш индикация за смърт, лесно било казваш?!?
По-горе ти беше даден отговор явно момичето е отворило картата и е видяла, че няма нищо страшно.
Тук ако започнеш от тема-1 има изключително полезна информация може да ти е полезна.

# 139
Понякога е достатъчно човек да знае, че има тенденции и условия за дадено нещо. И тъй като и астрологът ги е видял, а сега ги видях и аз, мисля, че е достатъчно да се стресна и да потърся някой, който е бил в подобно положение. Не знам дали сте погледнали картата, не Ви и моля за това, но мисля, че ако отворите и видите, ще разберете за какво говоря. Пак казвам, не си търся безплатни астрологични консултации, а просто някой да сподели подобен опит.

Замислете се колко хора, не само тук, но и в другия астрологичен форум взеха отношение. Много от които със сигурност са запознати с астрологията много повече от Вас. И имат много по-голям опит в тази насока. А Вие едно си знаете и само това повтаряте ? ВИЕ знаете по-добре от всички. Астрологията е нещо като медицината. Анатомия на космоса. Обаче Вие смятате, че сте в позиция сама да си снемате анамнеза. Вие станахте завършен лекар за пет месеца. Алена е права. Вероятно изпитвате силен страх на инстинктивно ниво за раждането като процес.
Погледнах Ви картата. За датата на термина Ви, като водеща тема Слънцето Ви излиза на фокус. Юпитер го аспектира с тригон.

Как стои въпроса с точността на часа ? Ректифицирана ли Ви е картата ?

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 09:03 от starinthenightsky

# 140

Замислете се колко хора, не само тук, но и в другия астрологичен форум взеха отношение. Много от които със сигурност са запознати с астрологията много повече от Вас. И имат много по-голям опит в тази насока. А Вие едно си знаете и само това повтаряте ? ВИЕ знаете по-добре от всички. Астрологията е нещо като медицината. Анатомия на космоса. Обаче Вие смятате, че сте в позиция сама да си снемате анамнеза. Вие станахте завършен лекар за пет месеца. Алена е права. Вероятно изпитвате силен страх на инстинктивно ниво за раждането като процес.
Погледнах Ви картата. За датата на термина Ви, като водеща тема Слънцето Ви излиза на фокус. Юпитер го аспектира с тригон.

Как стои въпроса с точността на часа ? Ректифицирана ли Ви е картата ?
Благодаря, че отделяте от времето си заради мен. Да, часът е ректофициран и е напълно точен.
Иначе да, този тригон го знам, но не разбирам Слънцето какво общо има с раждането. Гледам Луната как я аспектират в случая, защото нали тя отговаря за процеса на раждане.
Още въднъж благодаря, че ми отделяте време. Целта ми не беше да ангажирам някой да се взира в картата ми и да тълкува. Не искам да съм нахална. Исках някой да сподели опит, ако има такъв.

# 141
Иначе да, този тригон го знам, но не разбирам Слънцето какво общо има с раждането. Гледам Луната как я аспектират в случая, защото нали тя отговаря за процеса на раждане.  Исках някой да сподели опит, ако има такъв.

https://bg-mam.ma/p/1136270/40758834

Споделеният опит е нещо субективно. Всяка рождена карта е един съвсем различен свят. Дори и дребното нещо променя цялостното "звучене".

# 142
Чета, чета и направо не мога да повярвам ...как може да се измъчвате с такива мисли и да си държите на своето, въпреки, че толкова хора, Ви казват да не се притеснявате ...успокойте се MilenaBA ...защо е нужно да си вредите така ...

# 143
Чета, чета и направо не мога да повярвам ...как може да се измъчвате с такива мисли и да си държите на своето, въпреки, че толкова хора, Ви казват да не се притеснявате ...успокойте се MilenaBA ...защо е нужно да си вредите така ...
Просто си разчетох картата и затова така се получи. Вярвам в астрологията и знам, че нещата, които казвам са истина.
Благодаря на всички, които ми пишат.

# 144
Милена, дори да има индикации за смърт при раждане не значи, че ще стане , а и медицината е напреднала вече и буквално връщат хора от смъртта. Сигурно астроложката е "видяла"  тези страхове и обсесии и труден период, затова го е казала.
Не знам... тези неща сигурно се отразяват зле на цялото ви семейство и на нероденото ви дете, не е ли жалко да им причинявате това?  Поне се запишете на психолог, заради тях.
Или поне престанете да психирате останалите хора по всички форуми и теми.

# 145
Просто си разчетох картата и затова така се получи. Вярвам в астрологията и знам, че нещата, които казвам са истина.
Благодаря на всички, които ми пишат.
Съветвам Ви да я "разчетете" пак и да се вслушвате в съветите на другите, няма да навреди  Relaxed Успешно раждане Ви пожелавам и да имате едно здраво бебе, което много да Ви радва Kissing Face

# 146
То така става, с четене и генериране на карти от съмнителни сайтове. Да не говорим за това колко астрологични програми бъркат дневна и нощна формула за Фортуна. А и освен това трябва да се познават редица правила, за да се определи Хилегът. И пак не е достатъчно. Алкокоденът дава годините живот. Дори ако имате трудни дирекции, които обаче не се падат около критичната възраст /отредена продължителност на живота/, те няма да доведат до летален изход.

Простете, но не мога да проумея как начинаещи любители с по половин-една година четене тук и там не спират да поставят категорични диагнози, на себе си и на другите. Нещо, което не би си позволил професионален астролог с 2-3 десетилетия опит и непрекъсната практика. Също така не спирам да се учудвам как вземате за чиста монета думите на астролога си, сякаш неговата гледна точка е единствено вярна и меродавна. Вярвам, че астрологът просто е искал да посочи, според него, кои са по-благоприятните и не чак толкова периоди, а не да Ви плаши със смърт. От лична практика имам наблюдения, че немалко клиенти не разбират правилно препоръките на астролога, а често дори изопачават това, което е казал по време на консултация. И после иди доказвай, че си бил коректен, когато ти се приписват думи, които не си изрекъл. Разбира се има и колеги, които преекспонират нещата, поради едни или други причини. И тук не спирам да се чудя защо клиентите се впечатляват именно от такива астролози.

# 147
За себе си лично гарантирам, че нищо не изопачих. Ясно и точно ми беше предсказана смърт, без дори да питам такива неща.
Защо " повярвах ли"? Ами защото бях глупава доверчива патка, гъска, кокошка или каквото би  паснало най- добре за ситуацията😂, Много малко знаех за духовните закони и за астрологията като инструмент за опознаване на силите и енергиите.
Смея да вярвам, че си извлякох поуките.

# 148
  • SF
Както значи управител на 7ми дом в 7ми марс... обърках се. Марс в свой знак в 7ми дом индикация ли е за ранно овдовяване?

Не. Освен това, за такива значими събития трябва да има повече от едно указание в картата.

Sotis, доста често в темата влиза притеснен потребител и съобщава, че заради една планета в един знак, един астролог му казал едно нещо. Ти се възмущаваш от некадърните "колеги" за некадърните хороскопи, които правят. А  те дори идея нямат, че "клиентът" им ще запомни САМО това от цялата консултация и ще го препише толкова семпло и "окастрено" от всички други условности и детайли. Да не говорим, че може да не е клиент.

Скрит текст:
Ако си купим нов шампоан, вероятно от цялата информация за него ще запомним само, че трябва хубаво да го изплакнем и нито дума повече от дългата листовка. След това казваме: Там пише да се изплакне хубаво. Но там не пише само това. Там пише още 100 реда ситен текст, за които ние не се интересуваме и не считаме за важно да разказваме във форумите. Следователно е глупаво да съдим производителите, че са написали единствено и само "да се изплакне".

Същото става и тук. Някой ни пише, че са му направили солар и са му казали, че няма да се ожени. Вероятно са ползвани всички прогностични методи, плюс антична, индийска и футуристична астрология, но клиентът едва е запомнил думата солар. И е възможно да са му казали "тази година", а не "цял живот". Преди мене Алена много по-хубаво е обяснила за субективните възприятия и фиксацията в една точка от цялата картина.

# 149
Не казвам всичко, което написах напразно. Бременността ми е проблемна от самото начало. Исках да махна детето, но...по стечение на обстоятелствата не се получи. И с всеки изминал ден съава все по проблемна. Малко по малко всичките ми отклонения и състояния ме водят до най-страшното усложнение в акушерството.
Астроложката изобщо не ми е казвала, че ще умра, просто намекна, че годината не е добра, но след като го имам заложено в натала, едва ли е можело да се избегне.
Относно Алкокоден, при мен е Венера. А тя е в критичен градус, в опозиция с Сатурн и Уран и в 8 дом. Едва ли би дала максимума години живот.

Общи условия

Активация на акаунт