Астрология - 18 тема

• 37 506
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Когато една жена е бременна, тя не мисли особено трезво. Аз умишлено не гледах никакви звезди и никакви карти, нито съм ходила на астролог точно тогава, не че можех да го направя, понеже трябваше да лежа 24/7. Слушах си медитациите и се надявах на най-доброто.
Милена, тромбофилия ли имате?(Извинявам се за личния въпрос, но знам, че е опасно състояние по време на бременност). Не се притеснявайте, всяко едно раждане крие рискове, дори да не са предвидени такива, докато много критични бременности завършват успешно. Пожелавам ви успех и знам, че не е лесно да не се фиксираш, когато си бременна и хормоните ти буквало ти изпиват мозъка. Но само вие може да контролирате процеса на здрав разум, доколкото е възможно. За да сте спокойна, може да си избирете дата за секцио, която е благоприятна за вас и възможно най-близо до термин. За друго решение не се сещам в момента.

# 151
Когато една жена е бременна, тя не мисли особено трезво. Аз умишлено не гледах никакви звезди и никакви карти, нито съм ходила на астролог точно тогава, не че можех да го направя, понеже трябваше да лежа 24/7. Слушах си медитациите и се надявах на най-доброто.
Милена, тромбофилия ли имате?(Извинявам се за личния въпрос, но знам, че е опасно състояние по време на бременност). Не се притеснявайте, всяко едно раждане крие рискове, дори да не са предвидени такива, докато много критични бременности завършват успешно. Пожелавам ви успех и знам, че не е лесно да не се фиксираш, когато си бременна и хормоните ти буквало ти изпиват мозъка. Но само вие може да контролирате процеса на здрав разум, доколкото е възможно. За да сте спокойна, може да си избирете дата за секцио, която е благоприятна за вас и възможно най-близо до термин. За друго решение не се сещам в момента.
На мен ми е ясно, че всички тук виждате и наталната ми карта и прогнозите и също знаете какво показват. Да, имам тромбофилия, имам повече околоплодна течност, предварително остаряла плацемта, което предразполага предварително отлепяне и много страшни усложнения. Не мога по никакъв начин да ги избегна.

# 152
Венера като алкокоден дава повече години живот. И едва когато сте към края на този времеви отрязък и по това време има не само трудни дирекции, а и по останалите прогностични техники /поне няколко/ има съответстващи потвърждения, бихме могли да очакваме рискове за живота. Някой да си го сметне с програмка, без да има нужните познания и опит, и после да се филмира от транзити и прогресии – не звучи сериозно. Говоря от астрологична гледна точка.

Ако бременността е рискова, какъвто е Вашият случай, вземете необходимите медицински мерки и се опитайте да запазите спокойствие. Не си вкарвайте в съзнанието негативни програми с това непрекъснато взиране в хороскопа. При всички положения не сте в състояние да го тълкувате правилно, затова съветът е да спрете да търсите астрологични индикации.

# 153
Малко извън темата ... но някой може ли да ми каже подходящо ли е за операция веднага след ретроградния марс, още на 15 ноември? Или трябва да се чака да мине и някаква сянка?

# 154
Венера като алкокоден дава повече години живот. И едва когато сте към края на този времеви отрязък и по това време има не само трудни дирекции, а и по останалите прогностични техники /поне няколко/ има съответстващи потвърждения, бихме могли да очакваме рискове за живота. Някой да си го сметне с програмка, без да има нужните познания и опит, и после да се филмира от транзити и прогресии – не звучи сериозно. Говоря от астрологична гледна точка.

Ако бременността е рискова, какъвто е Вашият случай, вземете необходимите медицински мерки и се опитайте да запазите спокойствие. Не си вкарвайте в съзнанието негативни програми с това непрекъснато взиране в хороскопа. При всички положения не сте в състояние да го тълкувате правилно, затова съветът е да спрете да търсите астрологични индикации.
Разбирам всичко, което ми казвате. Но все пак какво друго ложе да означава, когато по натална карта упр. на 5 дом е в 6ти и сключва опозиция с Плутон, който е в 12ти?

# 155
  • SF
Че ще имате ето точно такива натрапчиви мисли, свързани със здравето  - за вас и за децата. Че ще ви се въртят идеи за премахване на тези деца, че фиксацията е във физическото оцеляване. Това са нагласите ви.
А иначе с управител на 5-и дом в шести - можете да си работите хобито, творческа работа и да й се радвате.

# 156
Че ще имате ето точно такива натрапчиви мисли, свързани със здравето  - за вас и за децата. Че ще ви се въртят идеи за премахване на тези деца, че фиксацията е във физическото оцеляване. Това са нагласите ви.
А иначе с управител на 5-и дом в шести - можете да си работите хобито, творческа работа и да й се радвате.
А вие познавате ли някой, които е раждал при тежки аспекти към Луната от Сатурн, Уран и Плутон. Защото и това е доста плашещо, на фона на всички проблеми, които имам.

# 157
  • SF
Не познавам никой, който е раждал тази година.

# 158
Разбирам всичко, което ми казвате. Но все пак какво друго ложе да означава, когато по натална карта упр. на 5 дом е в 6ти и сключва опозиция с Плутон, който е в 12ти?

В моята школа не се отчитат транссатурнови обекти при оценка на която и да било тема от хороскопа.

# 159

В моята школа не се отчитат транссатурнови обекти при оценка на която и да било тема от хороскопа.
Транссатурнови ще рече планетите след Сатурн ли? Т.е. Уран, Нептун и Плутон?
В един друг форум видях карта на малко момче, което е станало свидетел как баща му убива майка му докато е била бременна. Детето има в натала си опозиция на Сатурн-Плутон по 4/10 дом. И по някакви прогностични методи имаше кофти аспекти към Луната. Изглежда толкова логично.
Извинете за гадните неща, който пиша.

# 160
Да, за Плутон Уран и Нептун говорим.
В традиционната школа те се вземат под внимание единствено в мунданен план, като цикли.
Работи се с друга методология, затова септенерът, т.е. петте планети с двете светила, е напълно достатъчен.

В модерната астрология за индивидуални анализи и прогнози се използват транссатурнови обекти, а в някои школи дори и транснептунови. Повече обекти за сметка на по-малко техники и методи, като оценката се свежда основно до позиция в знак, позиция в дом, плюс аспекти. В традиционната астрология схемата за анализ е много по-сложна, за сметка на това се работи с по-малко планети. Всяка школа има своите особености. Определянето на Хилег, Алкокоден и Алмутен по никакъв начин не е свързано с транссатурнови планети – нито участват в схемата, нито се вземат под внимание техните аспекти. Работи се или по едната, или по друга школа – без смесване. Немалко наши астролози правят странен микс и представят за "антична астрология" това, което реално не е антична.

Иначе ако говорим за Плутон и неговата роля в модерната астрология, определено се съгласявам с едно по-горно твърдение, че често дава натрапчиви мисли и състояния. Може да даде и силно фиксиране, вманиачаване по някоя тема – зависи какво засяга в хороскопа.

# 161
Аз съм със същото състояние /тромбофилия /като MilenaBA и много добре разбирам защо трепери. И аз карам рискова бременност и ме е страх на всеки преглед, но Плутон наистина те вкарва в обсесии.. Това по себе си съм видяла. Вярвам, че всички тук са прави обаче и няма чак такива страшни индикации. Ако имаше в натала смърт при раждане, астрологът щеше да каже да не раждаш като цяло, да говори за осиновяване и тн.

# 162
Аз съм със същото състояние /тромбофилия /като MilenaBA и много добре разбирам защо трепери. И аз карам рискова бременност и ме е страх на всеки преглед, но Плутон наистина те вкарва в обсесии.. Това по себе си съм видяла. Вярвам, че всички тук са прави обаче и няма чак такива страшни индикации. Ако имаше в натала смърт при раждане, астрологът щеше да каже да не раждаш като цяло, да говори за осиновяване и тн.
Ян, плюс тромбофилията в момента съм за 7ми път в болница. Високо кръвно, остаряла плацента и много околоплодна вода. Вече ми слагат кортикостероиди за разгръщане на дробовете. А всички тези отклонения, които имам водят до амниотична емболия. Тя е най-страшното акушерско усложнение с 90 процента смъртност. Едвам си седя на краката вече. Извинявам се за поста извън темата.

# 163
Малко извън темата ... но някой може ли да ми каже подходящо ли е за операция веднага след ретроградния марс, още на 15 ноември? Или трябва да се чака да мине и някаква сянка?
Моля някой да каже мнение

# 164
  • в 1001-та нощ
Ако си говорим по принцип - аз бих изчакала. Ако е неотложно - няма какво да се мисли.

MilenaBA, това е част от пътя ... Сега се тревожиш за живота в теб ... след някой друг месец, когато детето се роди ... ще имаш все по-малък контрол над този живот, който вече е извън теб, и има неразумно и палаво поведение.

Много майки са били с рискови бременности, включително и аз - с моите 2 бременности. Ти не си властелин на живота, но в твоята власт е да вярваш в успешния финал, да го виждаш, и да мислиш за това. В това е твоята сила, и да - с мислите си формираме бъдещето.

Скрит текст:
При мен прогнозите бяха да стигна до 5 месец и край ... Някак трябваше да се моля да устискам до края на 6 месец, защото тогава имаше шансове за плода. Само лежане и тежка терапия. Когато трябваше да кажа на таткото ... как се казва нещо такова, но бях откровена, и нарисувах на едно листче - аз и той - прегърнали дете. Залепих го на вратата на спалнята - и така - това исках да вижда - всеки път, всеки ден (и все още е там). На един календар си отбелязвах всеки изминал ден - малка крача към успеха. Единствено ме интересуваше да отвоювам още един ден. В нито един миг не съм си представяла, че ще се случи нещо лошо. Единственото, в което съм вярвала и за което съм се молила - е здраво дете. И да - баткото се роди в първия ден на 9 месец. Невероятно, но факт!

С малкия проблемите бяха от друг характер, пак беше доста рисковано ....Той пък се роди на 3 ден от 9 месец. И двамата са живи и здрави, аз също.

Трябва да вярваш в благополучния финал, да си го представяш, да го обичаш, да го чакаш.

И не е толкова съществено това, което ни се случва, а как го преживяваме. И това е в наш контрол.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 10:13 от a.l.e.n.a

Общи условия

Активация на акаунт