Астрология - 18 тема

• 37 503
  • 742
  •   1
Отговори
# 330

Случайна  среща с религиозна (нормална) жена в изминалите месеци - събуди ново любопитство у мен - до степен да поръчам опр. икони и дори да общувам с тях. Знам, че звучи налудничаво, но протича някаво взамодействие, енергиен обмен. Иска ми се да надникна повече отвъд общодостъпната информация по темата.
По тази тема с удоволствие бих споделил безкрайно много информация.

Ами, давай де!

Мисля, че всеки трябва да гледа това видео и да коментираме дали наистина след сватбата и след като заживеят заедно, хората се променят, заради хороскопа на своя съпруг.

https://www.youtube.com/watch?v=U54srGvD3wU

# 331
  • в 1001-та нощ
Преди малко в някакво предаване се заговори за предстоящото пълнолуние в Телец, което е в съвпад с Уран. Миналата година имаше новолуние в опозиция на Уран в края на октомври. За мен и най-близките ми хора беше много разтърсващо и доведе до големи промени, онези преобръщания в живота.

Разбира се - промените не са били обусловени само от лунацията, но с нея е дръпнат спусъка, за да се задейства всичко, което се случи.

Ако тогава лунацията беше отваряща - новолуние/начало, то сега е затваряща - пълнолуние, бележеща - кулминация, финал, завършване. В една от наблюдаваните ситуации - наистина - това, което започна тогава  - сега приключва. За другите - ще наблюдавам.

Още нещо се сетих - през миналата година - дни след новолунието Меркурий се обърна, а сега си е ретрограден, и заедно с ретро Марс.

При мен двете лунации в аспект с Уран съвпадат с Урановата опозиция - затова са и по-осезаеми. Поне миналогодишното. За предстоящото - ще видим.

# 332
При мен събитието е в 10 дом, по западната астрология Марс и Луната са в Телец, Уран си се търкаля върху Марса ми вече няколко месеца. Събития- с лопата да ги ринеш....Тотално преструктуриране в служебно отношение, много нови отговорности, постоянни внезапни ( Уран) промени...

# 333
На 23 април е имало новолуние в съвпад с Уран. Ново начало със "стар" Уран. В балсамичната му фаза. Настоящият синодичен цикъл Слънце - Уран, започва на 26 април. Предстоящото пълнолуние е неговата кулминация.

# 334

Мисля, че всеки трябва да гледа това видео и да коментираме дали наистина след сватбата и след като заживеят заедно, хората се променят, заради хороскопа на своя съпруг.

https://www.youtube.com/watch?v=U54srGvD3wU

Гледайте видеото.

# 335
  • При децата ми
Момичета, и момчета, може ли някой да каже в тази карта какво означа това струпване на планети в четвърти дом в Козирог? Пет планети в този дом. Ще съм благодарна на всеки коментар по картата!

# 336
Момичета, и момчета, може ли някой да каже в тази карта какво означа това струпване на планети в четвърти дом в Козирог? Пет планети в този дом. Ще съм благодарна на всеки коментар по картата!

Като добави и този асцендент Дева означава, че човекът е маниак на тема подреждане.

# 337
  • При децата ми

Като добави и този асцендент Дева означава, че човекът е маниак на тема подреждане.

Благодаря за отговора! Интересно този човек никак не е маниак на тема подреждане.Thinking

# 338

По ведическата карта, 4дом е в Стрелец и там са 4 планети-Слънце, Венера, Марс и Меркурий. Предполага притежание на движима и недвижима собственост-няколко на брой. Част от нея е наследствена, а възможно и по съпружеска линия. Сърдечен, добродушен и словоохотлив човек.

# 339
  • SF

Благодаря за отговора! Интересно този човек никак не е маниак на тема подреждане.Thinking

Ами защото не означава това. Не ми се мисли какво му е било на този човек години наред, когато тежките планети в козирог са "подпукали" стелиума му.

# 340
  • При децата ми

Ами защото не означава това. Не ми се мисли какво му е било на този човек години наред, когато тежките планети в козирог са "подпукали" стелиума му.
Hristo Ivanov 587320, нищо такова не знам аз, но може и така да е. Т.е., не знам да притежава такива имоти. Благодаря за отделеното време!

Esmee, благодаря за отговора! Не знам какво му е било, но и сега не му е леко. Можеш ли да кажеш нещо повече?

# 341
Аз пък, като гледам картата, която е пуснала Hrispa76 си казвам, много тригони, много нещо.
Този човек трябва да има лек живот.
Затова ме учудва това, че не му е леко.

# 342
  • в 1001-та нощ
Юпитер, Сатурн и Плутон му минат през планетие в Козирог. Хич не е песен да си пее. Не съм му гледала картата в детайли, но и това не е малко.

# 343
Ще съм благодарна за коментар по солара ми за 2020, не започна добре в здравословно отношение ...какво друго да очаквам ...много моля Hands Pray Hands Pray
Скрит текст:

# 344
  • Варна
Здравейте, дали някой от вас ще се съгласи да ми направи хороскоп или да ми препоръчате човек. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт