Астрология - 18 тема

• 37 615
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, някой може ли да ми помогне с разчитането на тази карта, ще съм много благодарна, понеже съм абсолютно начинаеща и искам да знам някои неща за здраве, деца и др. Предварително се извинявам, ако поста ми не е ок към темата..

https://prikachi.net/image/xl8wR

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 20:41 от stefity_kirilovaa

# 316
Ако соларното слънце се намира в 12 ти дом може ли да се каже, че това е изолацията точно заради пандемията? Апропо това ми е за другата соларна година чак 2021-2022 😥

# 317
Здравейте, някой може ли да ми помогне с разчитането на тази карта, ще съм много благодарна, понеже съм абсолютно начинаеща и искам да знам някои неща за здраве, деца и др. Предварително се извинявам, ако поста ми не е ок към темата..

В края на 2012-та и началото на 2013-та е имала една нова връзка, голяма ревност която през лятото на 2013-та е преживяна изключително трудно.

Много социална личност, на моменти в студени води. Има я духовната искра, съзнанието прихваща идеята и много добре работи с цифри, сметки. Помни голям обем от информация и има много познанства, жертвоготовна, страда. Има умение да си концентрира мислите много дълбоко, понякога изпада в депресия и блокира. Трупа блага и мисли за просперитет, действа за просперитет. Началото на следващата година Венера ще роди нещо ново, в момента има потенциал за зачеване. В сегашния момент минава през осъзнаване на духовното, търси истината след един от най-трудните периоди в живота дошли преди месец.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 16:29 от VortexWave

# 318

В края на 2012-та и началото на 2013-та е имала една нова връзка, голяма ревност която през лятото на 2013-та е преживяна изключително трудно.

Много социална личност, на моменти в студени води. Има я духовната искра, съзнанието прихваща идеята и много добре работи с цифри, сметки. Помни голям обем от информация и има много познанства, жертвоготовна, страда. Има умение да си концентрира мислите много дълбоко, понякога изпада в депресия и блокира. Трупа блага и мисли за просперитет, действа за просперитет. Началото на следващата година Венера ще роди нещо ново, в момента има потенциал за зачеване. В сегашния момент минава през осъзнаване на духовното, търси истината след един от най-трудните периоди в живота дошли преди месец.

Изключително много ви благодаря❤❤

# 319
  • София
Много често се пише за най-точния аспект в дадена карта.Това какво означава?Някакъв акцент ли е?Ето гледам при сина ми Слънце 9*44 и Марс 9*52 и какво?

# 320
Здравейте, обръщам се към вас с молба за малко помощ, ако може някой да ми отговори.
Имам 2 въпроса, първия е свързан с любов. На 33г съм и от години съм сама, има 1 мъж към който дори и аз нз какво точно има, но е от друг град. Трябваше да се видим преди няколко месеца, но уви все нещо ставаше. Първия път оперираха майка ми по спешност от перитонит, в следствие на което и бяха изрязани голяма част от червата и възстановяването беше тежко и то все още де. После си казах ще ида за 1-2 дни, но получи тромб и пак в болница отново с риск за живота и отново се отложи. Това е човек който познавам и сме се виждали, не е някой непознат от Интернет. Сега се чудя за другата седмица 31.10. Може ли някой да ми каже дали е подходящ период или да изчакам.
2-ро предложиха ми работа в държавната администрация по моята специалност. Преди 5г работех там и много ми харесваше, но така се стекоха обстоятелствата че се махнах. Години наред писах желания и копнях за там, и спрях даже в последните месеци да мисля за това и вчера неочаквано ми се обадиха, без дори да има обява и да знам за това място. И съм в голяма дилема. Минимална работна заплата, но самата работа ми допада много. Обичам да помагам на хората и да се занимавам с документи.
Знам, че всичко струва пари и тези въпроси, но покрай тези неща с майка ми всичко отива там.
Прикачвам и натална карта

# 321
  • SF

1996 година ли е родена?

# 322
Здравейте, обръщам се към вас с молба за малко помощ, ако може някой да ми отговори.

По тези въпроси според мен би било по-удачно да се потърси отговор с помощта на хорарната астрология. Но в неспециализиран форум се съмнявам някой да Ви го разгледа подобаващо.

Ще отговоря само на първия въпрос, макар че тук отговорът зависи и от точността на часа на раждане, тъй като няколко минути отклонение могат да изместят не само тайминга, а и да променят изцяло някоя тематична карта, свързана с естеството на въпроса. Този час 10:17 от астролог ли е ректифициран или просто така точно е фиксиран в родилното отделение? При изместване само с 3 минути прочитът на партньорската тема ще се промени, ако се разглежда с ведически техники.

Ако се разгледа набързо, както се процедира при такъв тип питания по форуми и групи, бих казала, че за всяко нещо в живота има подходящ и не чак толкова подходящ момент. Кога сте се запознали с въпросния мъж – през текущата година или през миналата?

До края на 2020 година не смятам, че любовните въпроси стоят на дневен ред при Вас. По-скоро въпроси от семейно естество и бих посъветвала да обърнете внимание на майка си. До края на текущата година, дори ако има среща с въпросния мъж, според мен астрологичната динамика не предполага да се чувствате удовлетворена от развоя на отношенията. Емоционално тегав период, белязан с вътрешни съмнения и противоречия, неувереност. Мисля, че периодът след средата на 2021 година ще Ви предложи повече възможности в личен план. В момента фокусът е друг, а в интимен план ще имате усещане за външно възпрепятстване. Сега дори ако поставите въпроса ребром пред мъжа, по който сте увлечена, реакцията му би могла да Ви изненада и не съм сигурна дали изненадата ще е приятна. Моят съвет е да не форсирате нещата, поне до края на годината.

# 323
  • София
Моля за парола за книгите от първа страница. Благодаря предварително

# 324
Дами, вижда ли й се края на тази пандемия?

Знам, че въпросът е малко наивен, но вярвам че някой сред вас има що годе точна информация по темата Simple Smile

# 325

1996 година ли е родена?

Да

# 326
  • в 1001-та нощ
Моля за парола за книгите от първа страница. Благодаря предварително

Обичайно са astrolibray31 или ns1344 Flowers Hibiscus

# 327
вижда ли й се края на тази пандемия?
Не, очакват се още две "вълни". След месец на небето се образува нова bottleneck конфигурация.

Много често се пише за най-точния аспект в дадена карта.Това какво означава?Някакъв акцент ли е?Ето гледам при сина ми Слънце 9*44 и Марс 9*52 и какво?
Енергиите на най-близките аспекти се смесват и заработват като едно, акцент е. Слънце и Марс придава физическа активност,  работа, действие и високо ниво на енергия като цяло.

Астрологията не е ясновидство. Посредством нейните способи не се прогнозират конкретни събития, а характерни условия за определен период от време, на фона на които могат да се случат събития с някаква специфика.
Супер точно обяснено. Слънцето е "камбана" от която прозвучава основният тон. Основният тон се разпръсва в полутонове, които образуват планети. Във всеки един момент в зависимост от позицията на планетите и на "слушателя", "музиката" е различна. Понякога образуват резонанс, събитие за което може да се каже че е предопределено. Разпространението на вълните е в криви, без перфектни кръгове и прави линии.

Всеки един човек е комбинация, момент от "музиката" на планетите и звездите.

Звучи странно, но го казвам, като човек с такива здравословни проблеми. Преди години ведически астролог гледайки картата ми бе коментирал, че здравето ми е сред най-рисковите моменти ...
Четох темата от самото начало, по натал основната поляризация е усилено Слънце и Сатурн. Има и един Меркурий пресищащ огромно количество от информация. Тези енергии винаги се канализират по някакъв начин, ако Сатурн се остави свободен прави поразии. Сатурн ограничава, затова най-добрият лек за него е самоограничението - пост/въздържане.

Случайна  среща с религиозна (нормална) жена в изминалите месеци - събуди ново любопитство у мен - до степен да поръчам опр. икони и дори да общувам с тях. Знам, че звучи налудничаво, но протича някаво взамодействие, енергиен обмен. Иска ми се да надникна повече отвъд общодостъпната информация по темата.
По тази тема с удоволствие бих споделил безкрайно много информация.

Ако нещо е писано да се случи възможно ли е пандемията или човек сам да го провали /пропусне? Или въпреки обстоятелствата ще се случи, дори да изглежда невъзможно ?
Пандемията и глобалните събития като цяло са 50% от транзитите на всеки един от нас. Буквално ние споделяме една обща съдба. В зависимост от локацията на Земята има вариации, но основната вълна е една и може да бъде пресметната. Метафорично в едната ръка като ябълка всички носим аспект на пандемия, както я наричат, а в другата ръка има три ябълки сформиращи собствената ни съдба на чийто борд управлява личната ни воля. Физически, астрален и етерен транзит.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 03:04 от VortexWavez

# 328
Като хорарен въпрос. Задали сте въпроса с изгряващ зодиакален знак Рак, Луна във Водолей.  Лунна фаза - първа четвърт. Нощна карта. Управител - Сатурн в Козирог, нов Уран в Телец.  Триплицитетен управител на Луна - ретрограден Меркурий в Скорпион.
Оста 1/7 в кардинални знаци предполага условия и обстоятелства, които тепърва ще търпят развитие. В движение. Играят ролята на ново начало, зараждане, мотивация, подготовка. В контекста на изгряващ Рак, Водолей и новолуние във Везни -  социална дистанция. Условия и обстоятелства, които е възможно бързо и рязко да се променят. Може да излезе наяве някаква скрита досега информация. Като времеви период. Понастоящем и кулминацията може да е около 30 октомври  - 1 ноември. Луната метафорично казано идва от Сатурн - ограничения и върви към Уран - промяна, катализиране на ситуацията. Луната е в сходящ аспект с ретрограден Уран в Телец и ретрограден Меркурий в Скорпион. Точен с ретрограден Нептун.
Ретрограден Меркурий като управител на кардинална мутабелна ос, предполага  повторение, на приливи и отливи. Ъглов Нептун - развитие, което трудно може да се определи. Меркурий и Нептун са в квадрат и половина, което подсилва ефекта фалшиви новини и даване на по-голяма гласност на всякакви конспиративни теории. Заглушаване.

Ако нещо е писано да се случи възможно ли е пандемията или човек сам да го провали /пропусне? Или въпреки обстоятелствата ще се случи, дори да изглежда невъзможно ?
Ничия рождена карта не функционира по собствени правила сама за себе си извън глобалното. В стил човек да реши да направи нещо, което не е свойствено на периода.  И на него самия. Дори и личната воля е в съзвучие или дисонанс с глобалното "време". Просто защото рождения хороскоп също е част от него. На йерархично ниво, глобалното, външното прави възможно движението, задвижването в най-общия смисъл на тази дума на индивидуалното, рождената карта. Иначе тя щеше да си е една пасивна карта без развитие. Външното, глобалната конюнктура позволява или забранява нещо да се случи. И индивидуалното следва глобалната рамка, в която е поставено. Важно е да се отбележи, че на йерархично ниво, мунданните астрологични анализи са водещи, дори и когато става въпрос за прогнози на лично ниво, индивидуални. Общите, глобални процеси, условия и обстоятелства поставят рамката на индивидуалното.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 12:34 от starinthenightsky

# 329
Здравейте🙂следя астро темите с интерес, но за първи път набрах смелост да пиша.
От януари 2016та година съм в доста мрачен период.Изгубих един след друг хората, които ме отгледаха.Разминах се на косъм със смъртта по време на раждането на малкия ми син.След това той се разболя много тежко и се наложи да го спасявам в друга държава, където и останахме да живеем.
Бракът ми се разби и взехме решение за развод, но постоянно се случва нещо, което ни възпрепятства да го финализираме на хартия.Стартирах успешен бизнес,но и той е на път да се провали.
Може ли някой да наднике в картата ми и да каже дали се вижда светлина в тунела? И къде греша? Искам да си науча урока най-после и да дишам спокойно.Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт