Понеже имаше интерес - голямото ми дете е с Луна в 12 дом, в Телец. Бременността беше много трудна, с прогноза, че ще завърши в 5 месец. Наистина всеки ден съм се молила - за още един ден ... та така избутахме до 9 месец - по чудо. След това - малкия остана 1 месец в неонатологията. Аз ходих всеки ден, но реално бяхме разделени.
Да, ето това е една класическа проява на Луна в 12 дом. Благодаря ти за споделеното, Алена!
Повтарям се, но планетите в 12 дом показват събитията преди нашето раждане. Това е домът на необяснимите страхове. А те са необясними, защото не са наши страхове, а страховете на нашите майки. 12 дом показва как е протекла бременността на нашите майки и страховете им, които те ни предават по наследство.
А, така! Какво е тълкуването за Венера в 12-ти дом? Венера е в Козирог, съвпад с Асцендента. Доколкото знам бременността на майка ми с мен е протекла нормално, без усложнения. Зора, обаче идва веднага след раждането, тъй като остава с мен цели три месеца в болница. Въпросът дали ще оцелея е бил на живот и смърт.
за страха божий е