Астрология - 18 тема

• 37 510
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Ох, кога ще ме отпусне този Сатурн.... В началото на годината беше в съвпад, сега отново Head Band Малко само разведряване кога мога да очаквам? Disappointed Relieved
Скрит текст:

# 346
  • в 1001-та нощ
В края на годината - Сатун и Юпитер излизат от Козирог, но Плутон остава там и ще се навърта около твоя Сатурн още няколко години.

# 347
  • SF
Ох, кога ще ме отпусне този Сатурн.... В началото на годината беше в съвпад, сега отново Head Band Малко само разведряване кога мога да очаквам? Disappointed Relieved
Скрит текст:

Започнал е вече да те отпуска. Около 8 месеца е един транзит на Сатурн. Споко! Там, където ти имаш Сатурн, аз имам Марс. Simple Smile
Този месец ме измори. Каквото и да трябваше да направя, все не! и не! И то от тези дребните спънки и препятствия, които насищат ежедневието с нервност и неудовлетвореност: на бензиностанцията, пълня бензин, картата ми не работи. Грешен ПИН. Отивам в банката - нямам грешен ПИН. Но могат да пуснат за нов, защото друго обяснение нямат. Доставка на новия - 5 работни дни. Но 2 от тях за през уикенда... Трябваше да си платя Гражданската отговорност - отне ми 3 дни. Няма да ви разказвам детайлите защо се получи така, за да не ви отегчавам, но не е заради картите и банките.
Ретрограден Сатурн върху натален Марс, съчетано с ретрограден Меркурий... Разхождам се с един тефтер и записвам какво е трябвало да свърша, а не съм успяла. Хубавото е, че все пак откъсвам някакви листчета. За днес имам банка и купуване на кафе. Ако не го направя, утре ще пия вода на закуска.

# 348
Проблемите вероятно са в отношенията, и не е причината само транзита на Сатурн, но вероятно тази соларна година ще се наложи да ги разрешите.

# 349
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Проблемите вероятно са в отношенията, и не е причината само транзита на Сатурн, но вероятно тази соларна година ще се наложи да ги разрешите.
Да, определено имам проблеми в отношенията. Благодаря!

Благодаря и на Алена и Есме за отговорите.

# 350
Здравейте отново на всички.
Пиша, за да кажа, че на 27.10 родих и все пак съм още жива. Раждането обаче не беше напълно безпроблемно, както и сега имам големи проблеми след секциото и явно всички аспекти в моята карта за, които писах тук, не означават точно смърт при раждане, а смърт заради бременност, раждане на дете и т.н. Наисти имам усложненния, които могат да наложат отстраняване на матката или дори смърт. Ще пиша понататък как се развиват с мен нещата.

# 351
  • Тра-ла-ла
Здравейте отново на всички.
Пиша, за да кажа, че на 27.10 родих и все пак съм още жива. Раждането обаче не беше напълно безпроблемно, както и сега имам големи проблеми след секциото и явно всички аспекти в моята карта за, които писах тук, не означават точно смърт при раждане, а смърт заради бременност, раждане на дете и т.н. Наисти имам усложненния, които могат да наложат отстраняване на матката или дори смърт. Ще пиша понататък как се развиват с мен нещата.
Дърпаш дявола за опашката...неастрологично казано. Спри да тровиш себе си и да го предаваш на бебето. Фокусирай се върху позитивните неща в живота ти. Въртиш, сучеш - все смърт искаш да излезе. Сякаш да си докажеш, че правилно си разгадала наталната си карта. Не било едното фатално, ама можело да е другото фатално...и чоплиш ли, чоплиш. Живее ли ти се?! Ами живей...с усмивка!!!!

# 352
  • SF
Честито бебе! Родило се е на много хубава дата! Миличкото се е преборило и сега заслужава една спокойна майка, която да го обича и да му помага да расте здраво и удовлетворено!
Момче, момиче, колко килограма, колко сантиметра, как се казва, похвали се! Зарадвай ни!

# 353
Честито бебе! Родило се е на много хубава дата! Миличкото се е преборило и сега заслужава една спокойна майка, която да го обича и да му помага да расте здраво и удовлетворено!
Момче, момиче, колко килограма, колко сантиметра, как се казва, похвали се! Зарадвай ни!
Ами то се роди месец по-рано и е доста малко 2460гр. и 48см. , но педиатрите казват, че е ок. Аз съм зле за съжаление, затпва няма с какво да се хваля. Имам адски болки след секциото и то на 3 ден, когаго вече нещата би трябвало да се подобряват. Имам отоци по цялото тяло. Ужасно е! Не знам до кога ще издържа всичко това.

# 354
Как така няма с какво да се похвалиш? Не се ли радваш на бебето поне, не ти ли дава надежда и сила, както и баща му, и най-вече оцеля по веме на раждането, в твоя случай, както беше намислила си е за хвалене. Много жени са били зле след секцио и им правят повторна операция .... ти като беше решила, че ще умираш по време на раждането и не стана, сега си решила че след раждането...
Освен физически зле, не може ли някакви хормони да се изследват, кое не е балансирано, че толкова много си нещатна.  Понякога виждам някакви бездомици по улицата толкова щастливи, не знам пияни ли са или химията в тялото им е балансирана...

2 кг и половина бебе изобщо не е малко, а даже е с месец по-рано. Момиче ли е ?

# 355
MilenaBA, мисля, че е добре да се погрижиш за психическото си здраве и да оставиш астрологията завинаги.
Да ти е живо и здраво бебето.🙏
Без значение от обстоятелствата, ти във всичко виждащ смърт....
И не, не е задължително да умреш нито от секциото, нито от вагинално раждане. Нито от последваща операция, ако се налага. Нито от проблеми, нито от безпроблемно и леко раждане, нито от усложнения при кърменето, нито от хормоналния дисбаланс, който би могло да се наблюдава....има ли смисъл да продължавам с всякакви, безброй примери?

Не се фокусирай като в някаква фиск идея в темата смърт.Това, че се случва понякога, е факт. Но повярвай, не е задължително. Избери си друга тема! А какво по- хубаво от едно новородено, в което искрицата живот тепърва ще пламти.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 11:29 от Катерица

# 356
Извинявам се за оф-топика.

Скрит текст:
И моето бебе се роди 3 седмици по-рано, 2650г., такъв ми беше капацитета на плацентата. При все, че нямам тромбофилия, получих огромен хематом и беше под въпрос дали пак ще ме оперират, но се оказа подкожен и си изтече. Разбирай, раната от секциото ми се отвори на две места и една седмица течеше кръв. Толкова бях съсредоточена да успея да си накърмя детето, че изобщо не обръщах внимание на теча. Но си спомням, че много плачех, че вече нямам корем (забременях много трудно и след много години борба). Това са хормони, следродилна депресия, няма какво да се направи. Поплачи си и се надявай на най-доброто. Стискам ти палци и вярвам, че ще си жива и здрава мама на страхотно дете Heart

# 357
Интересно ми е да науча дали сред вас има хора, които имат планета на 30 градуса в Лъв, където е Регулус. Искам да проуча такива хора.

# 358
Бебето ми е момченце. Казва се Георги и е много хубав и сладък. В сравнение с бебетата от другите легълца до неговото си е направо мини! Но педиатрите все повтарят, че нямат никакви проблеми с него. Затова не се притеснявам. Днес за първи път го храних, но не ми го оставиха заради силните ми болки. Радвам му се разбира се и все се моля да остана жива и здрава, за да си го отгледаме с мъжа ми, но само като си помисля колко проблеми имам и затова все залотам в онази посока. Извинете за писанията извън темата. Благодаря на всички, които ми пишат и отговарят.

# 359
Интересно ми е да науча дали сред вас има хора, които имат планета на 30 градуса в Лъв, където е Регулус. Искам да проуча такива хора.

Мъжът ми е със Слънце в 29,07 градус на Лъв. Ако това ти върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт