Астрология - 18 тема

• 37 519
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Нали има разлика между мъжка и женска карта, като каква се гледа картата на трансексуалните хора?

# 361
Интересно ми е да науча дали сред вас има хора, които имат планета на 30 градуса в Лъв, където е Регулус. Искам да проуча такива хора.

Мъжът ми е със Слънце в 29,07 градус на Лъв. Ако това ти върши работа.

Можеш ли да кажеш, че той е силно свързан със своите предци, особено по линия на семейството на баща му, че повтаря нещо от тяхното поведение, че има наследствена професия?

Какво е отношението му към неговия баща и към дядо си по бащина линия?

Мъжът ти заема ли висока позиция в работата си? Обича ли да командва и да се съобразяват с него?

# 362
Можеш ли да кажеш, че той е силно свързан със своите предци, особено по линия на семейството на баща му, че повтаря нещо от тяхното поведение, че има наследствена професия?

- Свързан е със семейството си, но е много независим в действията и мисленето си и не позволява на никой да му влияе. По-скоро е свързан повече със семейството на майка си. ( Има Луна на МЦ и е изрснал с баба си по майчина линия). Няма наследсвена професия, но е работохолик като баща си.

Какво е отношението му към неговия баща и към дядо си по бащина линия?

- С баща си имат сравнително хладни отношения, но се отнасят с уважение един към друг. Казвал ми е, че визуално прилича на дядо си по бащина линия, по характер е смесица между майка си и баща си.

Мъжът ти заема ли висока позиция в работата си? Обича ли да командва и да се съобразяват с него?

- Да, да и да Grinning

# 363

- Свързан е със семейството си, но е много независим в действията и мисленето си и не позволява на никой да му влияе. По-скоро е свързан повече със семейството на майка си. ( Има Луна на МЦ и е изрснал с баба си по майчина

Ще ми кажеш ли в кой дом е Слънцето му и с кои планети има аспект?

А Луната му в кой знак е?

# 364
Ще ми кажеш ли в кой дом е Слънцето му и с кои планети има аспект?
А Луната му в кой знак е?

Слънцето е в 8-ми дом, но е 9-ти знак от Асц(Стрелец). Прави тригон с Нептун, който е на самия Асц., квадрат с Уран и секстил с Юпитер и Плутон. Секстилът с Юпитер и квадратът с Уран са разходящи.

Луната е на самия МЦ, съвпад със Сатурн(откъм 10-ти дом е Сатурн) във Везни.

# 365

Луната е на самия МЦ, съвпад със Сатурн(откъм 10-ти дом е Сатурн) във Везни.

Около времето, когато е роден, майка му или баба му били ли са много тъжни?

[/quote]

Слънцето е в 8-ми дом, но е 9-ти знак от Асц(Стрелец). Прави тригон с Нептун, който е на самия Асц., квадрат с Уран и секстил с Юпитер и Плутон. Секстилът с Юпитер и квадратът с Уран са разходящи.

[/quote]

Много ми е интересно да науча по какъв още начин повтаря кармата на баща си и дядо си по бащина линия. Общи болести, проблеми, но и общи дори неща. Но трябва сами да проучите и установите повторенията. Може да има повторения в датите на раждане на роднини и други хора, свързани с рода.

По наследство има ли печалба на имоти или нещо друго и имал ли е проблеми с придобиването на наследство?

# 366

Не, но е роден с увита няколко пъти около него пъпна пръв, целият е бил посинял. Също поради финансови причини известно време от 1-вата до около 3-тата година не е живял с майка си.

# 367

Не, но е роден с увита няколко пъти около него пъпна пръв, целият е бил посинял. Също поради финансови причини известно време от 1-вата до около 3-тата година не е живял с майка си.

А баща му или дядо му по бащина линия били ли са на висока позиция в работата, някакви шефове? Той и те занимават ли се с общи финанси или тайни неща?

# 368
А баща му или дядо му по бащина линия били ли са на висока позиция в работата, някакви шефове? Той и те занимават ли се с общи финанси или тайни неща?

Не на всичките въпроси.

# 369
Здравейте forumkaye,
Мъжът ми е 30 градуса в Лъв ?

# 370
Здравейте forumkaye,

Отговори на същите въпроси, които съм задала на другата потребителка.

# 371
Здравейте forumkaye,

Отговори на същите въпроси, които съм задала на другата потребителка.
Слънцето му е в 7 дом. Сатурн също там. Венера и Вертекс също в 7 дом.
Асцедент Водолей.
Луната му е в Рак, 6 дом.
Венера, Меркурий и Марс са в Дева.
Да, наследствена му е професията от баща му и дядо му. Техните са разведени отдавна.
Не мисля, че свекърва ми е била тъжна около раждането. Роден е нормално без проблеми. Да, той е на ръководна позиция и управлява много хора. Доколкото виждам и чувам, много добре работи с хора, успява да ги мотивира, успява да ги насърчи, така че да изкара най-доброто от тях. Много обичан шеф, според мен. Хората са му верни и лоялни. Той също много ги цени и уважава. Обича да помага на хората и е много коректен и справедлив. Адски спокоен като темперамент. За 15 год аз почти не си спомням да съм го виждала ядосан.

# 372

Не мисля, че свекърва ми е била тъжна около раждането.

Този въпрос се отнасяше за съвпада на Луна със Сатурн при мъжа на другата потребителка. Не се отнася за Слънце в съвпад с Регулус.

А твоят мъж какво още е наследил от предците си по линия на бащата, болести, наследство, още положителни неща?

Неговото Слънце какви аспекти прави? В коя област работи?

# 373

Не мисля, че свекърва ми е била тъжна около раждането.

Този въпрос се отнасяше за съвпада на Луна със Сатурн при мъжа на другата потребителка. Не се отнася за Слънце в съвпад с Регулус.

А твоят мъж какво още е наследил от предците си по линия на бащата, болести, наследство, още положителни неща?

Неговото Слънце какви аспекти прави? В коя област работи?
О, какви аспекти прави...роден е на 22.08.1976
Вечерта към 18.30 ч.
Ами от предците си по бащина линия.  Носи името на дядо си. Да, наследство, земи, къщи.... Строителен инженер е и проектира. Велик е по математика 😄 и земна механика.

# 374
Искам да попитам жените със съпрузи, които имат Слънце в съвпад с Регулус дали имат синове от тези мъже. Как мъжете ви се отнасят към бащинството и за тях важно ли е да са добри бащи и да осигурят на децата си бащина любов и материални блага? Сигурно ще кажете, че всеки баща се стреми към това, но мисля, че може при тези мъже да е по-силно изявено.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 19:54 от forumkaye

Общи условия

Активация на акаунт