Астрология - 18 тема

• 37 564
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Да, аз на 30 май, Слънце на 8° Blush, само, че точно сега трябва да работя, нямам време

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 09:24 от Щефи

# 391
Търся хора за изследване на Алдебаран. Някой има ли планета, която е на 9-10 градуса в Близнаци, плюс-минус два градуса?

Или хора, родени на 30 май?

АСЦ - 10 градуса в Близнаци.

# 392
.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 13:17 от forumkaye

# 393
Можете ли да кажете за себе си, че сте чаровни, че обичате скъпи и елегантни дрехи, скъпи и хубави парфюми, розовият цвят, че жените ви завиждат за красивото облекло?

Смятате ли, че тялото ви е приятно закръглено, а не кльощаво?

Държите ли много да получавате комплименти и признание за външността си от вашия партньор?

Обичате ли да ядете сладки неща?

Това отговаря за мен! Но моята планета в близнаци не е на толкова градуса.

# 394
.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 13:26 от forumkaye

# 395
Притежавам естествена младоликост, просто ген. Дразнещо ми е да се чудят "леле, каква кожа, с какво се мажеш".

Обичам красиви дрехи, много:),  парфюми и бижута - не.
Имам стройно, хармонично тяло, не съм кльощава и никога не съм била.
Сладко ядох много като дете, сега - не, обичам да приготвям сладки неща и да радвам другите.

Оставете си въпросите, довечера ще погледна:)

# 396
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Можете ли да кажете за себе си, че сте чаровни, че обичате скъпи и елегантни дрехи, скъпи и хубави парфюми, розовият цвят, че жените ви завиждат за красивото облекло? ДА

Смятате ли, че тялото ви е приятно закръглено, а не кльощаво? ДА, макар че не съм чак закръглена, с нормална фигура съм, но в никакъв случай кльощава.

Държите ли много да получавате комплименти и признание за външността си от вашия партньор? ДА, държа Grinning

Обичате ли да ядете сладки неща? Обожавам шоколад, нямам ден без нещо шоколадово

Описаното важи и за планети от 3, 46  до 17, 06 градуса в Близнаци. - Слънцето ми е в 3,34 гр в Близнаци, съвпад с Луната .

Още един въпрос. Иска ли ви се да имате много деца или пък вече имате? ДА, вече имам две деца

Смятате ли, че вашият настоящ или бивш партньор много ви е харесвал и ви е предпочитал пред всяка друга? ДА

# 397
.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 13:27 от forumkaye

# 398
  • София
Аз съм с Луна в 9 градуса в близнаци в 12 дом. Ставам ли за експеримента? Simple Smile

# 399
Аз съм с Луна в 9 градуса в близнаци в 12 дом. Ставам ли за експеримента? Simple Smile

Отговори за всички въпроси, които съм задала в няколко поста назад и ще научим.

# 400
  • в 1001-та нощ
forumkaye, много по-полезно за остналите ще е, когато се интересуваш от дадена тематика - да предоставяш и информация по нея в темата.

Например - звездата ХХХ се намира на  ХХ градус в съзведзие ХХХ. За нея се знае/вярва, че ... Ако имате обекти в картата си на този градус, споделете дали ....

Споделянето на информация е интересно, но нека бъде и по-полезно и градивно за участващите. Има какво ли не инфо в нета, но така питащя споделя гледната си точка.

# 401
Моя приятелка родена на 31.Май.
Закръглена, обича розово и като цяло добре си съчетава облеклото, елегантна. Обича децата има 2 в момента е над 50 и би родила още едно ако можеше като види бебе се размазва. Обича да я ласкаят и Да обича да бърка торти и кексове от сутрин до здрач.

# 402
forumkaye, много по-полезно за остналите ще е, когато се интересуваш от дадена тематика - да предоставяш и информация по нея в темата.

Например - звездата ХХХ се намира на  ХХ градус в съзведзие ХХХ. За нея се знае/вярва, че ... Ако имате обекти в картата си на този градус, споделете дали ....

Споделянето на информация е интересно, но нека бъде и по-полезно и градивно за участващите. Има какво ли не инфо в нета, но така питащя споделя гледната си точка.

Аз съм споделила всичко. Ти, ако не го забелязваш, какъв астролог си?

# 403
  • София

Не обичам розово, не обичам сладко. Обичам да готвя, но не и десерти. Нямам кръгло лице. Имам бяла кожа, даже прозрачна, имам магнетични очи и поглед. Черни като мрак!
И не обичам лиготии, и нелюбезни хора, карат ме да бъда лоша!

# 404

Не обичам розово, не обичам сладко. Обичам да готвя, но не и десерти. Нямам кръгло лице. Имам бяла кожа, даже прозрачна, имам магнетични очи и поглед. Черни като мрак!
И не обичам лиготии, и нелюбезни хора, карат ме да бъда лоша!

Мисля, че не осъзнаваш много неща по Луната си, защото е в 12-ти дом, на дълбокото несъзнавано.

Общи условия

Активация на акаунт