Астрология - 18 тема

• 37 571
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Можете ли да кажете за себе си, че сте чаровни, че обичате скъпи и елегантни дрехи, скъпи и хубави парфюми, розовият цвят, че жените ви завиждат за красивото облекло?

Смятате ли, че тялото ви е приятно закръглено, а не кльощаво?

Държите ли много да получавате комплименти и признание за външността си от вашия партньор?

Обичате ли да ядете сладки неща?

Това отговаря за мен! Но моята планета в близнаци не е на толкова градуса.

99 процента от жените биха се припознали в това описание. Само розовият цвят може да не го харесват всички. Коя жена не би се припознала в написаното ? Smiley Има си хас, някоя да каже, че не е чаровна по своему. И че не й харесва да получава комплименти като жена.

Който го интересува повече информация за неподвижните звезди. И по-конкретно за Алдебаран

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 13:40 от starinthenightsky

# 421
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Доста съм надценила интелекта ви. Хайде търсете си сами информацията. Като си изтрия постовете, ще си я четете само от цитатите.

Типично женско поведение на емоционална и не особено интелигентна жена. Защитаваш някоя, която уж ти е приятелка, защото пише по-отдавна във форума, обаче не се интересуваш да получиш знанието. Е, няма и да го получиш. И то не само това знание, а по принцип. Останете си на елементарно ниво в астрологията.

Ще си намеря информацията , която ми трябва,  не държа непременно да е от вас Kissing Heart. Благодаря за мнението ви за мен, то не ме обижда, защото просто не се отнася за мен. И къде става въпрос за интелект, става дума за елементарно възпитание и някаква доза такт, добронамереност....
Типично женско поведение ? .... Злобно, нападателно, защо вие първа започнахте с негативизма, а сега триете постовете си ? Защитавам страната, която смятам, че е правилна.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 13:43 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 422
  • София
Това ще да е от ПълнолуДието...

Довечера ще си сипя едно вино, ще излезна на терасата и ще й кажа: "Наздраве Луна! Наздраве Кукувице! Не мо'а та разбера щот си ми в 12-тия дом, но да знайш, уважаам та! Ти мен уважааш ли ма?".

# 423
Уау, ами аз като съм със Слънце в 12 дом ? Че и Меркурий там ! Много ли съм неосъзната ? Сега започвам да се замислям....., че трудно се разкривам пред околните 🤔

Не, не си много неосъзната. Слънцето в 12 дом има различни прояви от Луна в 12 дом. Гледат се и аспектите. Гледа се и какъв е знакът на върха на този дом и къде са управителите му, тоест - цялата карта има значение.
Така само по Слънце и Меркурий в 12 дом, мога да те попитам за фигурата на баща ти и отношенията ти с него. Но заключение за личността ти и осъзнаването ти, биха били много повърхностни и прибързани.
Esmee,
Мерси много за отговорът. Обожавам баща ми и съм много привързана към него.
Стрелец ми е на 12 дом, не знам управителите, ако е Юпитер, той ми е в 7 дом в Лъв. Татко също е Стрелец, като мен 👍
Не се понасям с майка ми (още от дете, но тя си е егоистка и не се понася с никого по принцип)

# 424
За Луна в 12 дом на Куспида някой иска ли да се включи с мнение? Flushed

Дискусията , ако мога така изобщо да я нарека, за неподвижните звезди ми беше много интересна, но начинът на провеждането й ме натъжи. 😮 Това беше и причината да не се осмеля да се намеся и споделя.

# 425
И аз имам важна точка в 12-тия градус на Близнаци, но не бих отговорила вече на подобно арогантно отношение.

Честито да ни е Пълнолунието довечера. Моето е близо до Марс и СЛВ. Налагам си още от сега як контрол върху негативните емоции, след малко мисля да потренирам за осовобождаване на напрежението. Nature Full Moon

# 426
  • SF
Да, малко агресивно бяха задавани въпросите, но тя обикновено така си ги стреля.

Катерица, щом една планета е на куспид, тя работи и в двата дома. Планетите в 12 дом показват страховете на майката, преди нашето раждане, нейната бременност. Една от индикациите за Луна в 12 дом е физическо разделяне от майката.

# 427
  • София
Скрит текст:
Да, малко агресивно бяха задавани въпросите, но тя обикновено така си ги стреля.

Катерица, щом една планета е на куспид, тя работи и в двата дома. Планетите в 12 дом показват страховете на майката, преди нашето раждане, нейната бременност.
Една от индикациите за Луна в 12 дом е физическо разделяне от майката.

[/quote]
А кои са другите индикации? Simple Smile

# 428
При мен Луната е в съвпад с Хирон в Близнаци почти на асцендента и е с куинконс с Плутон и Нептун, част е от йод. Имах много тежко детство по отношение на майка ми (Скорпион). В последните години затоплих отношението си към нея, по-скоро това се дължи на  приемане на факта, че сме коренно различни натури и винаги ще  говорим на различен език.

# 429
  • София
Скрит текст:
При мен Луната е в съвпад с Хирон в Близнаци почти на асцендента и е с куинконс с Плутон и Нептун, част е от йод. Имах много тежко детство по отношение на майка ми (Скорпион). В последните години затоплих отношението си към нея, по-скоро това се дължи на  приемане на факта, че сме коренно различни натури и винаги ще  говорим на различен език.
Ти ли си скорпион?

# 430
Скрит текст:
Ти ли си скорпион?
Не, аз съм Теле, а майка ми е Скорпион.

# 431
  • в 1001-та нощ

Катерица, щом една планета е на куспид, тя работи и в двата дома. Планетите в 12 дом показват страховете на майката, преди нашето раждане, нейната бременност. Една от индикациите за Луна в 12 дом е физическо разделяне от майката.

Понеже имаше интерес - голямото ми дете е с Луна в 12 дом, в Телец. Бременността беше много трудна, с прогноза, че ще завърши в 5 месец. Наистина всеки ден съм се молила - за още един ден ... та така избутахме до 9 месец - по чудо. След това - малкия остана 1 месец в неонатологията. Аз ходих всеки ден, но реално бяхме разделени.

# 432
Благодаря ви много за отговорите🤗💗
И моята бременост имаше застрашаващи обстоятелства, които трябваше да преодолявам със силата на волята и вярата си.
Мисля, че намерих най- точния отговор на въпроса относно Луна в 12 дом. Така вече пасва за детето ми.🙂

starinthenightsky, до сега четох линка за неподвижните звезди. Забележителни неща открих в него.🙂
А хем съм чела през годините много и различни източници. Винаги има какво ново да се научи, осъзнае, открие. Останах във възторг🙏

# 433
  • SF

Понеже имаше интерес - голямото ми дете е с Луна в 12 дом, в Телец. Бременността беше много трудна, с прогноза, че ще завърши в 5 месец. Наистина всеки ден съм се молила - за още един ден ... та така избутахме до 9 месец - по чудо. След това - малкия остана 1 месец в неонатологията. Аз ходих всеки ден, но реално бяхме разделени.

Да, ето това е една класическа проява на Луна в 12 дом. Благодаря ти за споделеното, Алена!
 Повтарям се, но планетите в 12 дом показват събитията преди нашето раждане. Това е домът на необяснимите страхове. А те са необясними, защото не са наши страхове, а страховете на нашите майки. 12 дом показва как е протекла бременността на нашите майки и страховете им, които те ни предават по наследство.

# 434
Може ли да попитам за луна като управител на 12 дом  същото ли е?
Моята е в 3-дом в Скорпион прави съвпад със Сатурн и Плутон които също са в 3-ти
Опозиция с МЦ и тригон с Лилит но управлява 12-ти където нямам никакви планети.

Общи условия

Активация на акаунт