Астрология - 18 тема

• 37 630
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • При децата ми

Понеже имаше интерес - голямото ми дете е с Луна в 12 дом, в Телец. Бременността беше много трудна, с прогноза, че ще завърши в 5 месец. Наистина всеки ден съм се молила - за още един ден ... та така избутахме до 9 месец - по чудо. След това - малкия остана 1 месец в неонатологията. Аз ходих всеки ден, но реално бяхме разделени.

Да, ето това е една класическа проява на Луна в 12 дом. Благодаря ти за споделеното, Алена!
 Повтарям се, но планетите в 12 дом показват събитията преди нашето раждане. Това е домът на необяснимите страхове. А те са необясними, защото не са наши страхове, а страховете на нашите майки. 12 дом показва как е протекла бременността на нашите майки и страховете им, които те ни предават по наследство.

А, така! Какво е тълкуването за Венера в 12-ти дом? Венера е в Козирог, съвпад с Асцендента. Доколкото знам бременността на майка ми с мен е протекла нормално, без усложнения. Зора, обаче идва веднага след раждането, тъй като остава с мен цели три месеца в болница. Въпросът дали ще оцелея е бил на живот и смърт.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 12:06 от Hrispa76

# 451
По отношение на ковид ситуацията, някой може ли да каже астролог /ютуб, статия и тн/, който е добър, че искам да видя какво казват. Може и чуждестранни имена, или наши.
Пролетта гледах в ютуб и казваха, че есента ще има пак нова вълна, но от януари ще отслабва. Не помня имена обаче.

# 452
Аз също имам Юпитер (ретрограден) (28 градус) в 12 дом в Телец. Незнам какво значи това, но майка ми едвам са е спасили след раждането ми. Дори след това мен са ме изписали от болницата, а тя е останала със седмици на лечение в болницата. Jupiter Inconjunction Uranus ; Moon BiQuintile Jupiter ; Venus Opposite Jupiter.

# 453
По отношение на ковид ситуацията, някой може ли да каже астролог /ютуб, статия и тн/, който е добър, че искам да видя какво казват. Може и чуждестранни имена, или наши.
Пролетта гледах в ютуб и казваха, че есента ще има пак нова вълна, но от януари ще отслабва. Не помня имена обаче.
Бях чела на една украинка ( нейният блог го чета чат пат), но нищо конкретно не помня.
Те и вирусолозите 🙂 без да са астролози, казваха,че очакват втора вълна есента. 🙂
Не търся никакви прогнози, защото на никоя няма да повярвам.
Още есента на 2015 г. Силва Дончева каза, че " празникът свършил". Сигурно е имала това предвид, защото говореше наедро, без конкретизиране на време и години.
Тогава се учудих, защото не разбирах за какви празници говори, при положение, че българският народ преминава постоянно от криза в криза и все се чудим как и дали ще оцелеем. Поне за моя живот това е било актуално.
Сегашната криза обаче е доста мащабна и действително изключително разтърсваща, включва всякакви области от живота и всякакви структури, нива и групи хора.
И...да,...действително сега трудно могат да се планират и проведат каквито и да е празници. 😣
До кога обаче ще е този ад, не съм търсила никакви мнения. За мен е ясно, че периодът е силно пречистващ и хората би трябвало да се смирят, да търпят ограниченията, да спазват мерките и да се молят.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 19:54 от Катерица

# 454
И аз съм съгласна с Катерица. Чела съм прогнози през годината, не помня дума по дума, но май доста астролози казаха, че уж всичко щяло да приключи до юни/юли ама не стана точно така.
Има хора дето си мислят, че тоя вирус ще се изпари до края на годината и от 01.01.2021 всичко ще е цветя и рози. Аз не съм много сигурна, че ще стане точно така. Да не говорим, че икономическата криза в световен мащаб тепърва ще се усеща. Декемрви 2020 Юпитер и Сатурн се преместват във Водолей ама това едва ли значи, че нещата ще се оправят.

# 455
И какво да седнем да мрем ли? Да се примирим....точно с пост и молитва светът не е продължил напред. Но за мнозина периодът е изключително благоприятен и изобщо не им се отрази но никакъв начин. 
Със страх не се живее... Нито в изолация.

# 456
И какво да седнем да мрем ли? Да се примирим....точно с пост и молитва светът не е продължил напред. Но за мнозина периодът е изключително благоприятен и изобщо не им се отрази но никакъв начин.  
Със страх не се живее... Нито в изолация.
Не, разбира се. Няма да сядаме да мрем!
 Разбирам те идеално какво искаш да кажеш.
Написала съм смирение, а не примирение.
Страх....хм.....ако имаш предвид, паника. Разбира се, че с паника не се живее.

Но със Страх Божи, е препоръчително. По принцип.😉

Теоретично, "изключително  благоприетен период" може да имаме по всяко време, но в личен план.
В случая основният определящ фактор, който коментирахме беше общата социално- обществена ситуация.
 А тя е толкова силна, че ако не пряко, то косвено засяга всеки един от нас, независимо дали сме в "изключително благоприятен период" или не.

# 457
  • София
Прогнозите които съм чела на западни астролози са, че пикът на втората вълна ще е около 15 ноември. Към средата на Декември щяло да бъде по спокойно. Евентуално пробив в лечението щяло да има към средата на Януари. Тези астролози казаха, че от Септември-Октомври вирусът ще изкочи отново въпреки, че много хора лятото са помислили че е изчезнал.  Аз не мога все още да си обясня как изключително благоприятен период в личният хороскоп може да се прецака от неблагоприятен мунданен период. Нали в личният хороскоп намира и отражение заобикалящата среда, той не е сам за себе си.

# 458
Kene, какъв беше твоят случай? Очакваше хубави събития, а такива нямаше ли? В първите години често съм го преживявала, остана ми само страхът от лошите аспекти вече, не смея много-много да се надявам. По принцип за да се случи нещо, то трябва да крещи от много места - натална карта, транзити, прогресии, солар и т.н. Аз търся и в картите на членовете на семейството потвърждение.

# 459
Интересно ми е и на мен какви са били тези благоприятни лични аспекти, прецакани от мунданните? Звучи невъзможно и дали не става въпрос за грешно разчитане на първите.

# 460
Аман от религиозни фанатици 🙄 които тормозят и в темите за астрология

# 461
  • София
Не се оправдаха пътуванията например. Нямам предвид на почивка това нещо дори не го поглеждам в картата, а в професионален аспект. Знаците за повишение станаха знаци за орязана заплата. Канела за мен ли се отнася религиозни фанатици?

# 462
Разбира се, че не за теб.  Simple Smile за страха божий е
Иначе и при мен се получи същото, или не са ми е била правилна разчетена картата... Но миналите години и събития се случиха, а тази година е празна в календара, всъщност по-лошо, но няма смисъл да обяснявам .

# 463
Според мен тук може да говорим за прекалено буквално и/или пасивно четене на знаците.
Давам пример с тези на kene просто, за да илюстрирам - не го приемай лично.
Началото на март трябваше да летя за чужбина, за да стартирам един много дълго гонен и трудно издрапан проект. Не се случи пътуването по световно известните причини, но натиснах да не отлагаме, а да случи всичко онлайн. Беше и още е много трудно, но по същество реализирахме каквото трябваше.
Орязаната заплата като събитие може да бъде приета пасивно и стоически, но може да те накара да потърсиш нова работа, която може да се окаже по-добра, на по-висока длъжност.
Поправете ме, ако греша, но страхът и личните избори могат да прецакат благоприятни аспекти.

# 464
страхът и личните избори могат да прецакат благоприятни аспекти.

Това сериозно ли? А не би ли трябвало в картата да се виждат тези неща като страх например. А и личните избори не са ли заложени и те в картата. Не се ли вижда, ако обстоятелствата пречат ... какво значи въпреки това ще насилвам ситуацията ли? А и има неща, които те зависят само от теб, А от още хора и техните избори.
Не знам вече, обърках се, не аз съм си разчитала картата, а астролози

Общи условия

Активация на акаунт