ОСМИ клас 2020/2021 - На море, на планина или пък вкъщи на дивана, до 8-ми клас време не остана!

• 28 950
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
И аз съм спретнат шишко, а бях 47 кг. преди първата бременност. Ама си хапвам и ми е сладко. Някога може и да отслабна.
Моята е с атопичен дерматит от бебе. За няколко години беше изчезнал, но после пак се появи. Къпе се със специална козметика, хладка вода, маже със специални кремове, обаче истината е, че най-добре й действа морето-слънце и солена вода. След море издържа по няколко месеца без обриви.
Ще ми си смеете, но след море в Гърция й е най-добре, вероятно защото водата е много солена.

# 631
  • София
Бисе, много е красива Моника, едно такова дяволито! Да ти е жива и здрава! А за метаморфозата на Хера направо съм без думи. Страхотна промяна. Аз от карантината качих 5 кг., а имах и 5 отгоре та с две думи едно десетина килца трябва да сваля. Но нещо нямам воля с храната, не че много ям, но наистина след 40 г. нещо нещата трудно се получава. (на 42 съм). А иначе всеки ден имам поне 4-5 км. пеша, а уикендите обикновено над 10. Ето днес са 14, но какво от това. И успях да снимам Митко с 300 кандърми, но утре ще кача снимка, че сега нямам време.

# 632
За дерматит много добре ни действат Биодерма, душ олио и крем. Набора е и с алергии, аз доколкото знам вървят в комплект нещата. Обриви няма от много време, но кожата му е мнооого суха и се лющи като змия.

# 633
  • София
Докато се запишя, вие свършихте темата Simple Smile
Връщам се да чета

# 634
  • София
Трудно ми беше да съчиня снимка, но ето от днес на път с тати за язовир Доспат:

Много ги мисля като тръгнат някъде....това и е второ возене.
Хера браво за успешното справяне с килограмите, впечатляващ резултат!

# 635
  • Стара Загора
Благодаря ви момичета.
ТУк виждам страхотни деца! Трябва и моето да ви покажа....тайно...че ще ме убие сигурно:)))))
Скрит текст:

# 636
  • София
Хера, браво!
Всички деца са страхотни!
Да ви кажа наддадох и аз кг от ДО, от хоум офис, но истината е, че съм генетично обречена, а освен това хоби си ми е кулинарията, а и обичам да си хапвам. С мъжа ми сме кулинарни туристи, за разлика от сина ни, който е изключително злояд.

# 637
Бих свалила 4-5 кг, като най-неприятното е, че всичко допълнително ми е около талията, но структура, какво да се прави.
Прегрешението не ми е в количествата, а сладкото, което обичам. Виден chocoholic съм.
Kакто каза Red, като за човек, който не си вади хляба с външния вид - толкова Sweat Smile

Хера, аплодисменти и от мен!

# 638
  • София
Аз и не се надявам за "подобрение", качих от март 12 кила... Да свяля поне половина ще е супер.
Напоследък не мога да се ограничавам... и сега от 1 година влизам в своя "пубертет", гони ме едно... Simple Smile

Страхотни са ви децата!
Късмет и успех на децата ни и на нас няма да е излишен!:relaxed:

# 639
Това с килограмите е болна тема и при нас. До скоро младежът беше с няколко килограма отгоре, но успя да ги свали. Малко да прекали със сладкото и тестеното и веднага се отразява. Малката е по същия начин. Аз се боря от много време с едни 4-5 килограма, но нещо не ми се получава. Трудно е да им правя забележки, а в същото време да нямам воля да спра сладкото и да смъкна килограмите.
Негов приятел му даде христоматията да чете и онзи ден ми звъни и казва: пет пъти прочетох "Любов" на Сафо и накрая ме заболя главата и нищо не разбрах. Аз съм скарана с литературата и не мога да помагам, ако ще и десет пъти да го прочета.

# 640
По въпроса за текстовете-тръгнах най-после да местя старите учебници, да правя място на новите. В учебника по литература няма текстове от Антигона, Илиада, митът за Едип, на Сафо само "Любов" го има в литературата.По-нататък не съм гледала От христоматията са ползвани в училище текстовете. Литература-Просвета Плюс, Христоматия-Просвета. В христоматията има и таблици със съпостовка, но те така или иначе се преподават от учител(при нашите деца беше така)

За кг не ми говорете, че ме е срам как не мога да махна едни 3-4кг.Ама то не става само с ядене, трябва и акъл.

# 641
  • София
Качвам снимки и аз. Първата е от събота - малко крива усмивка, но и на това съм доволна. Колажът е от миналото лято.
След няколко часа ще ги махна.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 14:33 от мама МОНИ

# 642
Мони, какъв красавец си имаш! Пу- пу! Слънчево дете!

# 643
Прекрасни деца сте показали. Колко бързо растат и колко големи изглеждат! Да са живи и здрави!
Моята тийнка започна да яде по много и ще трябва да я побутна за някакъв спорт, но не сме го доизмислили все още и предвид ковида не е ясно какво ще работи и какво не.

# 644
Хайде и аз да покажа моето пиленце

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 12:31 от Dodiela

Общи условия

Активация на акаунт