ОСМИ клас 2020/2021 - На море, на планина или пък вкъщи на дивана, до 8-ми клас време не остана!

• 28 931
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Страхотни, страхотни усмихнати деца.

# 646
  • у дома...
Моята Ангелина и моя милост...
Скрит текст:

# 647
  • София
Прекрасни са децата ви, да са живи и здрави!

Додиела, случайно да си учила някога в 120-то, поразително прилича девойката ти на моя съученичка в основното..Вероятно не е това случаят, понеже едва ли си ми набор (74), но просто останах с отворена уста..

# 648

Додиела, случайно да си учила някога в 120-то, поразително прилича девойката ти на моя съученичка в основното..Вероятно не е това случаят, понеже едва ли си ми набор (74), но просто останах с отворена уста..
Хайде сега, прилича на твоя съученичка🤣 Прилича на мен!
Не съм учила в 120- то и съм 75 набор 😊

# 649
  • София
Нямам много актуална снимка под ръка. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 11:45 от Red

# 650
  • София

Хайде сега, прилича на твоя съученичка🤣 Прилича на мен!
Не съм учила в 120- то и съм 75 набор 😊
Simple SmileLaughing

# 651
Много, ама много хубави деца!  Да са ви живи и здрави!

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 11:18 от Amanda.D

# 652
  • гр.София
Ох,чудесни,одухотворени деца! (В което не съм се и съмнявала,де.)

# 653
  • у дома...
Иначе за бегачи и байкъри - https://chepan.stenata.com/?fbclid=IwAR3NjeGCEm-874627XVfMRPzunE … Zq1Pv_IGXYitBqLWs
Съвсем близо до София, в нашето градче.

# 654
Доди, това цветенце излъчва такава доброта и чистота, че сто пъти се връщах да гледам снимката! Хубавица!

Чудесни са всички деца от темата ни, и не защото са си наши, а защото излъчването им е на будни умове, което се отразява и на личицата им!

# 655
  • у дома...
Прави ми впечатление за тази година колко по-отговорна е станала Ани. Не се налага да я гоня да чете задължителната литература, по-подредена е станала и у дома. Амбицирала се е още повече да учи испански и да си гони мечтите. Разсъждава доста земно и реално. Очарована е от бъдещите си съученички - не били кифли, земни деца били. Тя има поглед и от бъдещия клас на приятелката си - там се хвалели само коя от кой магазин пазарувала, ходели във "Флейм" (някакво наргиле заведение май), хвалели се на коя жилището колко голямо било и колко чистачки имали...  Средата в новия клас ѝ допада, дано не се разочарова като почнат училище.

# 656
  • о`майна лунна нощ е
Много, ама много хубави деца!  Да са ви живи и здрави!

Видях ви, видях ви Wink
Големи свежари са!

Прави ми впечатление каква заплесия го е тряснала набора. С клизма се правят и изпълняват елементарни неща. Четене?! Какво беше това? До обяд спи, следобед си почива.

# 657
ТуиГ, стѐгни се. Децата , за да са красиви, трябв И да си почиват. Я, какъв е хубавец твоят син!
Няма да мориш детето с четене посред  лято, само от време на време:-)

# 658
ТуиГ, Бисе, Joy
Моето твърди, че чете Библията от христоматията. Брат му потвърди, че чете Беше сготвил пилешки гърди и му ги занесе. И докладва.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 13:59 от Amanda.D

# 659
  • софия
Просто_майка, точно вчера, докато се прибирахме от вилата, си говорехме как е да живееш там (40 мин. с кола до София) и дали бихме го правили. Доста тежко ми се струва. Не сме като американците, напр., които път 2+ часа до работата за нищо го нямат. Имате хъс и искрено ви се възхищавам.
Хубавото е, че преасфалтираха и оправиха пътя, което не попречи на една уфсъ почти да направи катастрофа с маршрутката. Беше на по-малко от 10 см странично. Щеше да стане адско.
Скрит текст:
Mреди 10+ години майка ми реши, че ще купува вила за мрън да имало къде да я водим събота и неделя и имаме имот на 5 км от Годеч. Първите години ходехме всяка божия събота и неделя, че и от петък сме тръгвали. Сега, ако отидем веднъж в месеца е постижение.
Това да имаш вила е хубаво само на филм. Голям проблем е да се намерят и читави майстори в района.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 14:05 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт