ОСМИ клас 2020/2021 - На море, на планина или пък вкъщи на дивана, до 8-ми клас време не остана!

• 28 925
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Много ме кефи болднатото Simple Smile
Представям си кефа на Ред, когато любезно прилага писъмцето Simple Smile

# 676
  • София
Ама как добре ме разбира Мария! 😁
След като ехидно го пуснах, на следващия ден друга майка лаконично съобщи, че са и казали същото от новото училище и въобще дружно, но пък културно им казахме, че са идиоти.

# 677
Дидева, благодаря. Помня, че имаше нещо такова, но си мислех, че ще ми се размине. А вече три майки били занесли такива бележки. Докато  има такива "отличници" ще ни преследват. Сега ще ѝ върна отговор. Хич не се харесвахме с нея, сагата продължава.
И друго се сетих сега да питам. Има ли сред вас платили капаро за зелено училище и неполучили си го. Класната отговори , че фирмата нямала сега пари.

# 678
И изобщо, когато имате съмнения и колебания по отношение на това, което ви отговарят или изискват от вас, помолете ги любезно да посочат нормативното основание, което подкрепя твърдението ( изискването).

# 679
  • софия
Фирмата може да няма пари сега, но трябва да се уреди връщането на парите. Еър имаше история с ТА.
Ако от училище продължават да ми обясняват как някоя си фирма, която те са избрали, няма да върне пари и нищо не правят взаимоотношенията да се изчистят, пускам жалба до РУО и Главния инспекторат без да ми мигне окото.

# 680
  • у дома

И друго се сетих сега да питам. Има ли сред вас платили капаро за зелено училище и неполучили си го. Класната отговори , че фирмата нямала сега пари.
Да ,ние-плагили сме капаро още през ноември-отговора на фирмата е същия-аз лично се обаждах да питам...Обаче моето си продължава в същата гимназия и се надявам все някога да ни ги върнат-по 50лв сме дали.

# 681
  • Някъде в Европа...
Относно капарото за зелено училище - класната го върна юни месец. (Мисля, че не го беше дала на ТА, тъкмо хи събираше парите, когато обявиха изв.положение)
Относно личната почивка - Караджъ турс ми дължи едни 3000 лв (за които се преборих с големи перипетии и нескончаеми 3 месечни разговори на висок тон).,за които имам само кредитно известие..ТА така си "натамъниха" закона, че ще връщат пари след 1 г, т.е май 2021 г....Но поне не успяха да ме излъжат за ваучер или смяна на дата...Чета Египет почват да искат от 1.09 отр. тестове при влизане, та тези, които се подлъгаха да сменят за есента, ако ТА пътува и тестове ще правят...
Моят синковец се прибра днес след 6 седмици при баба и дядо. Еми порастнало ми е момчето...Сега е навън с колелото естествено (не, че тези седмици е бил без него Grinning..) ..приятелите му тук го "тормозели" от сутринта по тел...Довършителни работи по жилището и до 15.09 трябва да се преместим....

# 682
  • София
Моето момиче взе да се напича как сега никой нямало да познава в новия клас. Успокоявам я, че вече го е преживяла (в 5 клас смени училището) и си намери приятели, пък сега класът ще е новосформиран и всички ще са нови. Ах, дано да попадне на няколко поне сродни души. Simple Smile Синът ми изобщо не се впечатли миналата година. До 7 клас беше сменил 3 училища, в осми отиде в 4 - то.

# 683
  • София
Ау, при нас ново 20. 😁
Понеже си проучва маршрутите за пътуване, реших пак да попитам, предпазливо, като гласно предположих, че вероятно не иска да идваме на първия учебен ден. Отговорът беше много ларж: "Ама както искате, може и да дойдете."
Дано да не си смени нагласата, с удоволствие ще се възползваме. 😁

# 684
  • София
Дъщеря ми ще е с баща си на първия учебен ден. Единствено се пазареше дали, въпреки че подразбрахме, че къси панталони не са позволени в училище, на първия ден още няма да са получили официален инструктаж т. е. можело да отиде така облечена.

# 685
  • София
Хаха, Ред, повечето са така. Много са големи, докато не им дойде яйцето... И изведнъж си проличава какви дечица са си още! Възполвайте се, много ясно!

# 686
  • София
Слънчевата, да си призная честно аз вече окончателно се обърках - малки ли са, големи ли са...
Като гледам снимките тези дни тук, виждам едни пораснали млади хора, и тайно си казвам - абе, какво юркане им спретнахме през последната година! Ужас. Чак малко неудобно ми става. 🤣

# 687
  • София
Големи са им само опаковките, все още. Wink

# 688
Аз ще отида, стига от работата да не ми извъртят номер Simple Smile

# 689
  • София
Слънчевата, да си призная честно аз вече окончателно се обърках - малки ли са, големи ли са...

А представяш ли си те колко са объркани? Laughing

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 23:13 от sanaka

Общи условия

Активация на акаунт