Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 609
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
И според мен най-доброто решение е микроблейдинг, разбира се при доказал се специалист. Рисуването ще ти отнема доста време, защото имаш доста за рисуване, иначе помадата е добър вариант, но с нея лесно можеш да прекалиш.

# 316
Madelief, опита ли да слагаш серуми за мигли, тип Нанолаш на веждите? Само от това видях някаква разлика напоследък, при положение, че хич не съм редовна. Погледни и серумите от системата Ниоксин тип Intensive Therapy Hair Booster.

Дъщеря ми има вежди като на Scalestone и излишно е да казвам, че вече посяга към пинсетите ми, а аз само дудна, че ще има време да се орезили по нататък, в момента е в крак с модата Simple Smile

Ния, не знам Телешки късмет ли е или някоя планетарна опозиция на Венера, но след като се зарекох да не купувам червила повече снощи пак се прибрах с 2 бр. Но си имам оправдание - бях много ядосана, с една дума - бясна, и пак добре, че са само 2 бр. Grinning

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 15:54 от Agent Provocateur

# 317
# Стрина Калина благодаря, не се обиждам, но аз за снимкат вдигнах вежди, уж да се виждат  по добре.
Страх ме е за микроблейдинг да не ми ги прецакат нещо и после да няма оправия, все пак модата се върти, но ще го помисля...
Дори веждите да са повдигнати за снимката, просто са с тотално неспазени форми. Има си точно определено място, от което започва веждата, къде да бъде чупката и края. Не мисли, че те критикувам, защото моите ги бях направила тотал щета, просто съм минала по този път. Никакви серуми не ми помогнаха, тук-таме изникваше по някой косъм, който беше крайно недостатъчен, за да оправи положението. Отделно, че хубавите серуми са си цифра, а гаранция няма. Нищо страшно няма в микроблейдинга, когато отидеш при добър специалист. Ще ти ги нарисува предварително, ще кажеш колко дебели ги искаш, ще си каже и той мнението. А и това не е вечно, подновява се на около година и половина, иначе изчезва с времето. Не е нужно да си като Реджеп Иведик, могат да ти направят съвсем нежни вежди.

# 318
  • Варна

Дъщеря ми има вежди като на Scalestone и излишно е да казвам, че вече посяга към пинсетите ми, а аз само дудна, че ще има време да се орезили по нататък, в момента е в крак с модата Simple Smile

Аз много се радвам, че не съм ги пипала моите, но то и по принцип нямат много за пипане.  Но се радвам, че приключих със сключените вежди.

По принцип мисля, че бадемовото, аргановото и риционовото масла действаха на растежа на веждите. Не помня кое беше обаче. Който се интересува, да пита чичко Гугъл.

# 319
Скейл, дечко, ние и без Гугъл знаем наизуст и илачите и цените им и т.н. Но проблемът е, че след 40 хормоналният фон не способства твърде много за окосмяването, та като сложиш в кюпа 25 год скубане, ген, хормони и опираш до това да ти кажат, че единственият ти изход е микроблейдинга Wink

Madelief, Стрино Калино, нищо лично, просто се разпознавам в ситуацията и се смея на себе си.... аз дори не ги скубех толкова, но генът ми е гайтанлийски Grinning

# 320
  • Варна
Скейл, дечко, ние и без Гугъл знаем наизуст и илачите и цените им и т.н. Но проблемът е, че след 40 хормоналният фон не способства твърде много за окосмяването, та като сложиш в кюпа 25 год скубане, ген, хормони и опираш до това да ти кажат, че единственият ти изход е микроблейдинга Wink

Madelief, Стрино Калино, нищо лично, просто се разпознавам в ситуацията и се смея на себе си.... аз дори не ги скубех толкова, но генът ми е гайтанлийски Grinning

Аз не го написах с тон, просто още ме държи от вчерашния футболен цирк! Извинете ме!

И дечко не съм за съжаление, ми 30-годишна женка....

HugHugHugHug

# 321
  • София
Забелязала съм, че с веждите е като с косите при жените - никога никоя не счита, че са идеални, дори и да са съвършени.
Не мога да дам съвет за оформяне или стимулиране на растеж, за съжаление...
Успех, Мади! И да намериш решение за тях, не си махай бретона - супер е, че ти отива!

# 322
Няма за какво да ми се извиняваш, аз с най-топли чувства и доста закачливо ти разказах, изобщо не съм те прочела с тон... а ти ще си изглеждаш наполовина на годините си още дълго, слушай баба си, тя ги разбира тия неща Wink

PS А колко обичах да ходя по/гледам футболни мачове!

# 323
Madelief, най-бързо микроблейдинг ще ти оправи проблема. Обикновенно рициновото масло много ми помага за растеж. Твойте вежди, обаче в основата са много тънки и прекаленото скубане и изтъняване с времето, може никой продукт да не ти помогне. Продуктите, който имаш, вършат работа. Тези гелове за вежди, като бюджетни варианти, държат молива по дълго време.

# 324
  • Варна
Няма за какво да ми се извиняваш, аз с най-топли чувства и доста закачливо ти разказах, изобщо не съм те прочела с тон... а ти ще си изглеждаш наполовина на годините си още дълго, слушай баба си, тя ги разбира тия неща Wink

PS А колко обичах да ходя по/гледам футболни мачове!

Значи сме от една порода!

А дано си права, но не се знае. Макар че миналия месец една съученичка ми каза, че съм си същата, преди 5 години съученик го каза, но аз като си гледам снимките, ми не е точно така май, но както и да е.

На щерката й кажи да махне, ако има излишно, другото хич да не помисля.  И ти, ако си баба...... Искам и аз да съм такава баба, че и прабаба.

Тези дни искам да пробвам фоксито, ако се получи, ще се покажа.

# 325
  • Нидерландия
Много благодаря красавици🌷🌷🌷,
само един въпрос към Miss_Vi,  тези гелове кога се слагат, преди или след молива/ сенките?
 Имам и кафяви и безцветни но така и не разбрах кога се слагат. На филмчета гледам че оформят буйни вежди с тях а аз като нямам какво правя?
Поразстърсих се за микроблейдинг в нета, има много варианти наистина ще взема да се престраша да си направя подарък 🙂 няма да казвам на мъжа и сина за идеята че веднага ще кажат НЕ 😬
Пс при мен имаше и малко психологичен  момент със скубането, точно когато мама беше в болница и почина за 3 седмици из невиделица, бях много зле психически и само скубех натрапчиво и не можех да се спра.. Беше през 2009та 😥 така се успокоявах

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 19:19 от Madelief

# 326
  • Стара Загора
Вече ми е тотално есенно.... Затова днес се позлатих хубаво и бронзово сложих, само червилото не можах да реша какво да е. Смесих 4 цвята. 😁 На живо стоеше по-топло, но основата беше в лилаво и съответно от устните ми избива розовия подтон. Очите са с Tarte Pineapple of my EYE.... Чудя се тази година каква ли ще изкарат?

Нямах време за очна линия, затова семпличко. 😊

И аз подкрепям идеята за микроблейдинг. Моите вежди бяха същите след постоянно скубане, имах по 6 косъма буквално. Всяка сутрин със ставането хваща пинсетата и майка ми все викаше 'стига си скубала, то вече няма какво'. Явно защото бяха плътни и избиваха за часове, но ги оставих (не ме питайте как, и аз не знам 😆), та сега са прилични. Мазах и онзи известен вазелин на Балеа по онова време, който стана популярен тук... От него ли пораснаха, не мога да потвърдя..

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 20:39 от iv4enceto_91

# 327
Иве, много красив грим.
Иначе Тарт излязоха вече с коледната колекция, има мини палитри на Тартлет палитрите. И АВН са пуснали мини Софт глам. Явно няколко фирми са на мини вълна. Аз бих се радвала повече на някаква нова палитра, но ... засега още не се задава.

# 328
  • Стара Загора
Оооо, да вярно че имах мейл. Но ми е толкова натоварено последните седмици, че тотално изключвам. И те едно след друго пращат някакви оферти, аз само трия от пощата. Пълна драма. 😆

За Анастася не съм обърнала внимание, защото имам Норвина и Ренесанса, та са ми достатъчни. Вчера бях се гримирала с първата. Много ги харесвам двете. Само Софт Глам още не съм взела, но нюдове имам и не се решавам. А и вече нямам желание да трупам нови палитри. Честно казано не ме е и грабнало нищо. Ползвам си наличните и им се радвам. Единствено бих си подарила за някой празник Nabla.

Благодаря ти. 🍒

Нещо розово от сряда, но спиралата чак в офиса я слагах... А и светлината никаква за снимки.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 21:08 от iv4enceto_91

# 329
Аз съм стигала 2 пъти до това да ми рисуват формата, която според"специалистката" е оптимална за мен. Н'знам, сигурно проблемът е в мен....
А, имам и шаблони... мани-мани Wink

Едно от 3-те нови червила:
(чакам децата да приключат с математиката, но имам само Сънсет под ръка в колата)
Скрит текст:
....

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 00:41 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт