Кумуване на сватба:)

• 7 142
  • 165
  •   1
Отговори
# 30
Оуу, що за хора са тия, що за приятели??? Ти да не си съседката, че ще те дистанцират така? Мъжът ти въобще къде му е ума да приеме подобна покана, да кумува без съпругата си??? Никак не е ок това, авторке. Поговорете си сериозно вкъщи.

# 31
  • София
Тъпа ситуация, но аз бих отишла с уговорката с мъжа ми, че при първи удобен момент ще си тръгна незабелязано. Бих го направила за мъжа ми, за да не го поставям в неудобна ситуация.

Честно казано, не бих отишла въобще.
Той я е поставил в кофти ситуация, като се е съгласил в нейно отсъствие да става кум.
Освен това, да не е прокажена, че да седи на друга маса и да си тръгва незабелязана?
За мен, булката има някаква неприязън към авторката и затова е това показно.
Как няма да й връчат покана за сватбата?
Как няма да поговорят като с бял човек с нея, да й обяснят, да се извинят, ако трябва дори......

# 32
  • София
То па и мъжата ти един....
Кумството как се приема ей така? Разходи са, ангажимент и бла бла, щом ще правят всички панаири.
Не се ли сети да го обсъди с теб?

# 33
Нищо лошо не виждам да кумува съпругът, ако е бил близък с булката или младоженеца, съответно с друга дама, която също е тяхна приятелка.
Не го приемам като неуважение, нито като нещо друго.
Бих отишла. Бих си изкарала чудесно. Поводът е весел. Съпругът ми ще е там. Ще се запозная и с младоженците. Какво повече от добри предпоставки за купон. Това на коя маса и с какви хора стоя не ми е никакъв проблем. Ще се запознаем.

# 34
Аз викам ще ни каниш на сватба, с това заглавие... То самата ти не си поканена.

Голямо неуважение спрямо теб и вашият брак. На мястото на съпругът ти, бих отказал да им кумувам.
+100

# 35
Бих отишла. Бих си изкарала чудесно. Поводът е весел. Съпругът ми ще е там. Ще се запозная и с младоженците.  Какво повече от добри предпоставки за купон.

А, ми да вземе да из*ка младоженеца в кенефа - да им е весело на всички.

# 36
Не виждам драма в това, че са решили да поканят отделни хора, а не семейство за кумове. Но можеха съвсем човешки да отидат с две покани, да поканят кума и да поканят жена му, като отделен гост. Не мисля, че в тази ситуация щеше да има засегнати или някакво недоразумение.
Те не стига, че го канят без нейно присъствие ами от няма и какво подхвърлят, че и тя може да дойде. Все пак това е сватба, а не някой купон, на който всеки да извика повече хора.
Ама да, колкото и те имат вина, толкова и мъжа ти, че още в началото не е изяснил нещата.

# 37
Бих отишла. Бих си изкарала чудесно. Поводът е весел. Съпругът ми ще е там. Ще се запозная и с младоженците.  Какво повече от добри предпоставки за купон.
А, ми да вземе да из*ка младоженеца в кенефа - да им е весело на всички.
И защо?!

Бахти, с много комплекси живеете всички и се чудите от какво да се засягате и напъвате.
Не ми се мисли колко е тежко така. Trollface

# 38
Уф, че селтаци. Тая тема цялата е за „Селски номера и пинизи”... И не е проблема, че кума и кумата не са двойка, а че тия младоженци-убавци тотално се подиграват в лицето на авторката. И аз много се ядосах...

# 39
  • София
Той че не го е обсъдил с нея, едно на ръка, ама и тя- защо му мълчи и позволява да я подритват всички?
Цяла година е имала време да се поинтересува какви са ги замислили и да реагира.

Само като спомена за игри с торти и омазване, ми стана ясно колко интелигентност притежават.......

# 40
Абе как ще поканиш съпрузи на сватба и ще ги настаниш на отделни маси? То тя не е и поканена, де. Любопитно ми е как ви го съобщиха. А и "ще дойдем да вземем кума от дома му, ама жена му да си намери сама транспорт". Трудно ми е да повярвам, че има такива гьонсурати.

# 41
Мъжа ми когато прие, беше преди една година и ме пита да. Тогава се позамислихме що точно в тоя момент го канят, без мен да ме има(решихме че им е неудобно щото не съм кума и нарочно така, за да имаме време за обсъждане), но без останалите събития, все още не беше нещо страшно. Тогава са могли - казах му, не се отказва, чест е, прие.
Не съм дори и очаквала, че изобщо няма да бъда поканена никога.
Сега просто получихме поканата плюс разпределението кой къде седи и мен ми дойде в повечко май.

# 42
Има сигурно едно 5-10 защо, а може и повече защото.
Като не им знаете отношенията на хората, освен пак тоалетни и чукане, какво ли друго да ви родят мозъците, я.

# 43
Как така хем не си канена, хем покана с разпределението.
Значи си канена, но не за кума. И не на масата на съпруга, който е редно да е около младоженците.
Къде е проблемът?

# 44
Бахти, с много комплекси живеете всички и се чудите от какво да се засягате и напъвате.
Не ми се мисли колко е тежко така. Trollface

Ти за живот с комплекси не говори, че публикациите ти са публични.

Дренке, не се напъвай. Скучна си ми. Няма ти се получи и днес диалога с мен. При следващото пълнолуние опитай пак.

Общи условия

Активация на акаунт