Кумуване на сватба:)

• 7 116
  • 165
  •   1
Отговори
# 60
Не само няма да ида, Ами и повече няма да ми видят очите тези хора.
Тук с ММ си коментираме, питах го за неговата гледна точка. Мнението му:
В тази ситуация или ще идем в отделна кола и ще си седим заедно, или да си търсят друг кум.

# 61
Вярно, че младоженците са центъра на внимаието, но тези направо се имат за центъра на света... Толкова егоизъм струи от цялата история. Щом мъжът е канен за кум, значи е най-близкия на младоженеца. Аз така го разбирам. Що за грозно отношение към жената на най-близкия ти приятел. Или не са толкова близки, ама е нямало кой друг да поканят...

# 62
Тя и функцията на кумовете е различна от тая - да не са семейство, а разни приятели на същия акъл като женещите се, ама пусти модни изгъзици, дето основно без много мисъл се следват.
Сценарий за сватба!? Брей! Има ли репетиции? Joy

# 63
А кумата има ли съпруг или партньор? Ако има - той също ли е заточен някъде без нея?

# 64
Много ми е неунажително това , не съм тънкообидна , ама ... Ще преживея , че няма да съм кума , ама да седя на друга маса , да нямам покана , да се придвижвам сама . Бих си намерила някаква занимавка за уикенда - събиране с приятелки , спа процедури или нещо , което ми се иска да направя за себе си и изобщо няма да отида . Отделно , това семейство ми влиза в черния списък .

# 65
  • София
Кумът е един - мъж, жена, все тая.
Изгъзицата е да му притурят мъж/ жена.
Това е.

Младоженците са крайни селтаци, ама и вие сте някакви шушумиги. Той да заяви - искам я до мен, както сме решили, като сме се оженили, ти на свой ред питай що така?
Какво траете всички не разбирам?!

Мъжа ти голяма фигура - първи кумски урок - шушумигарство.

# 66
Има репетиции да. С водещия по сценарий. То е мащабно събитие.
Кумата няма партньор.

# 67
  • България
Добре, че в обкръжението си нямам приятели, които биха причинили подобно нещо на една жена. Тия, всички, не са на център!

# 68
Съпруга ти е много мек.
Ако мен ме поканят за кума,а най-добрата ми приятелка неглижира съпруга ми,ще се чудя защо ми е най-добрата.

Кофти ситуация,в която всички са те поставили.
Бих си я спестила. 

# 69
Изгъзицата е да му притурят мъж/ жена.
Това е.

Младоженците са крайни селтаци, ама и вие сте някакви шушумиги. Той да заяви - искам я до мен, както сме решили, като сме се оженили, ти на свой ред питай що така?
Какво траете всички не разбирам?!

Мъжа ти голяма фигура - първи кумски урок - шушумигарство.
И тва е така, ама поне са намерили място на жена му, защото кумът е мъж.

# 70
  • София

Абсурт, за мъж говорим все пак... Едва ли изобщо е бил наясно, че жена му няма да е на масата на младоженците, вероятно всички унизителни детайли са му убегнали - приел е и сега е на пачи яйца. В еуфорията надали изобщо е разбрал, че има нещо толкова кофти недомислено. Пиша за себе си - в тази ситуация аз бих си преглътнала егото, за да му помогна да излезе от положението с достойнство, пък после той да си прави изводите. Авторката нищо няма да спечели, ако обяви война. Но ако мъжът е осъзнал тъпотията на ситуацията и това, че жена му го спасява от гадна сцена, в крайна сметка тя ще "спечели" - ще спаси достойнството на мъжа си и ще бере плодовете на неговата благодарност после.
Всеки от нас е вземал недомислено решение - вероятно вече мъжът е осъзнал грешката и се чуди как да оправи нещата. Аз бих изтърпяла няколко часа не заради младоженците, а заради мъжа си.
Авторке, моля те пиши в крайна сметка какво си решила и как са се развили събитията.
Права си- кажи му "мъж" и не го обиждай повече!
Само че, аз си мисля, че този номер е скроен от булката или младоженеца- не може да са толкова тъпи, да предвиждат и хранене с торти и с ръце. Това си е подигравка с нея.
Да вземе да се поинтересува какви са били отношенията на мъжа й с кумата, че и с булката преди.

# 71
Нямат отношения, с кумата не се познаваме и двамта изобщо.
С булката сме се запознали по едно и също време.

# 72
  • София
Луне, имам предвид, че по църковни канони кумът е един брой човек. Няма втори.
Тук им притурят половинки, че по- угодно от СОЦ- а.

# 73
Много тъпа ситуация. Крайно неприемливо и според мен...
Говорете с твоя мъж и да каже на приятеля си какво мисли в крайна сметка. Той как реагира на това,че може ти да не присъстваш на сватбата? Няма ли да му е тъпо , че жена му стои вкъщи, а той танцува с чужда мацка?

Репетиция за сватба? Сефте чувам, а съм ходила на доста,включително и аз съм омъжена 😄
Да не са някое кралско семейство тези индивиди...

# 74
Изгъзицата е....
Изгъзицата са кумските ритуали. Бракосъчетанието винаги има двама свидетели. Мъж и жена, самостоятелен мъж и самостоятелна жена, двама мъже, две жени - всякакви варианти са позволени за цивилен брак (при църковния е друго, но той не е легитимен у нас), но винаги са двама.

Общи условия

Активация на акаунт