Любители на Котки - Тема 148

• 31 323
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря за пожеланията, момичета! Бъдете здрави и вие 😘
Джасте, честит празник и на теб! Бъди обичана, ценена и много щастлива 🤗😘🌸

Малкия Драко ми лази по нервите.. при всяко отваряне на входната врата се спуска и хуква по стълбите. Пет пъти го върнах днес на излизане и три на прибиране  🙄

# 226
Благодаря за поздравите и пожеланията, мили момичета! Бъдете здрави! Hug

# 227
Честити да сте, момичета! Да ви галят като котета, а вие да има на кой да мъркате!

# 228
  • София
Честит рожден ден на Ducet0 и Джаста!! Да сте здрави и щастливи!!

Мади ме вдигна в 05,00ч да я храня. Flushed Не отслабва мацката от намалените дажби, но за сметка на това гладува и ме тормози за допълнително. Laughing

# 229
Джасте, честит рожден ден! Винаги е огромно удоволствие да чета постовете ти! Внасяш неповторим колорит и настроение с тях, а когато е нужно голяма доза здрав разум. Жива и здрава да си, много щастлива и много обичана Simple Smile

# 230
  • София
Живи и здрави да са ни рожденичките!  Birthday

Наскоро купихме Бродлайн от Гергьовче. Излезе около 16 лв. за голяма котка (има и за малки), но не отварят кутийките. Трябва да се купят 3 броя. Но пък е с голяма трайност и може да остане за друг път. На мен ми останаха 2 от втората кутийка.

# 231
  • Варна
Duce, Джасте, здрави да сте и честити Simple Smile Голяма прегръдка ви пращам и на двете Simple Smile

# 232
  • София
Рожденичките, живи и здрави бъдете и много, много щастливи.

# 233
  • София
Таня, колко е трайността? Обезпаразитявам Майкун веднъж на няколко месеца. Сега за бебето казаха след седмица да повторя. Разликата за малки и големи котки в количеството ли е или в концентрацията, ако си обръщала внимание? Ако за двамата по три трябва да взема... Ще го мисля тия дни.

# 234
Ето я официално новата играчка на Ади, Бени ще се казва. Днес бяха сами през деня, май са спали, ако съдя по липсата на поражения Simple Smile

# 235
  • София
Таня, колко е трайността? Обезпаразитявам Майкун веднъж на няколко месеца. Сега за бебето казаха след седмица да повторя. Разликата за малки и големи котки в количеството ли е или в концентрацията, ако си обръщала внимание? Ако за двамата по три трябва да взема... Ще го мисля тия дни.
На моята кутийка трайността е до януари 2022 г.

Разделени са за котета до 2,5 кг и от 2,5 до 7 кг. Малката пипета е 0,3 мл, а голямата 0,9 мл. Не бива да се прилага при котки под 0,6 кг или под възраст от 7 седмици. Аз разделих една между Богдана (3 кг) и Преслава (1 кг).  Аминка ме посъветва да изтегля количеството за малката котка със спринцовка.

Заради глистите вторият прием трябва да е след 10-14 дни, но в една група, в която пишат ветеринари ме посъветваха да не е пак Бродлайн  и дадох хапче само на Преслава. На другите им го спестих. Теоретично Бродлайнът трепе и ларвите и не би трябвало да има втори прием, но при доказани паразити като при Преслава или твоето бебе, е добре да се повтори.

Бени е разкошен! Честита "играчка" на Ади! Joy

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 18:17 от Тaня67

# 236
Таня, аз май по-грозно коте не съм виждала, ама този път съм подготвена, че има надежда Grinning

# 237
ЧРД и от нас с Пуфи. Heart

# 238
  • София
noragami, ама нали се разбрахме, че грозни котки няма Wink Много е сладичък.

Таня, много благодаря. Значи и аз ще деля. Майки тежи малко над 4 кг, а бебето преди няколко дни беше над 700г.

Първия път са дали на малкото каниверм таблетка и ефипро спрей, така че сега ще е бродлайн.

Бебчето още няма официално име. Питали брат ми в първата клиника как да го запишат. Казал Фъсти, понеже му фъскало. Дъщеря ми иска да е Кайли. Това искаше, като взехме Майки и мислехме, че е момиче. Аз го разконспирирах веднага, де, обаче го предлагаха за женско и тя се надяваше да е женско. Малко ми е странно за котка, но може и Кайли да остане, ако ще е при нас Simple Smile

# 239
Да сте живи и здрави рожденичките (някои на патерица)!
Ducet0, не бъркаш за рожденичките.
Скрит текст:
Вчера имах 30-годишен юбилей, а някои колеги смятат, че ставам на 20 Grinning
Ивекс, моите котки също редовно повръщат, най-вероятно е лакомия. Замисляла ли си се да му купиш купичка за лакоми котки? Преди време в темата ми я предложиха, наскоро купих една, но утре ще купя втора за другата писана.
Simatro, ако Майки яде само мокра храна, 200 грама не са никак много за неговото тегло. Smila е среден клас, консервите са по-качествени от сухата храна, макар наскоро да пуснаха от втората беззърнен сорт.
лято, аз сега давам Пуризон на двете капризи, не ѝ се радват много, а съм взела цели 5 кила и имам цял чувал още + още от сегашния... Аплауз не съм давала, но Феринга и при нас нямаше успех. N&D я има в Стефанов и Петмол в пакети от по 1,5 килограма, в Зооплюс има само варианти със зърно (овес и ечемик ако се не лъжа).

Общи условия

Активация на акаунт