Любители на Котки - Тема 148

• 31 325
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ducet0, жива и здрава да си и много, много щастлива!

Какъв е проблемът с мазнините на Пуризон?

Не казвам, че има проблем. Просто ми се струва много като процент. Иначе от сухите купувам такава и Феринга.
Проблемът всъщност може и да е в мен - не възприемам като естествена сухата храна и това е Relaxed

Мнение за храната Smilla?

И Майкушин...

# 211
Тихичко да прошепна, че вече е 24.08. и че на тази дата всяка година пораствам с по годинка и идвам да почерпя за мое здраве:

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 09:57 от Джаста Праста

# 212
Симантро, братчето на Ади беше на смила бебешка и изглежда добре за цената си

# 213
Джасте, честита да си! От здраве да не се отървеш. Hug

# 214
Честит рожден ден на Duceto със закъснение!
Честит рожден ден и на Джаста Праста!
Живи и здрави да сте момичета! От това по —важно няма, всичко да ви се полувава със замах!

Ноеми, аз във кръглата муцунка, розовите уши и лапички се влюбих като я видях моята Лола, не толкова във цвета. Ама сега си я обожавам цялата.
Иначе най— голяма слабост са ми рижавите късокосмести котки.

# 215
  • На плажа
Момичета,на каква възраст мога да отделя малките котета от майката?На 26.08 стават на два месеца и вече ядат котешка храна.
И ако може да ми препоръчате нещо за вътрешно обезпаразитяване за тях.

# 216
Ако не се намери кой да го прибере, грях или не ще се наложи да го приспим. Гадно е
Тъй като явно сте го решила - моля споделете кой ветеринар се е съгласил да приспи котка, която реално няма здравословен проблем, а просто е възрастна.
Много искам да се пазя от него, защото това (до колкото знам) е категорично забранено и щом все пак някой го е направил, то за него са важни парите. Съответно ако друго животно попадне при него, то той може да не предприеме адекватно лечение, а такова от което да вземе повече пари ...

Честит рожден ден, Duceto и Джасте! Да сте живи и здрави, всичко друго си идва рано или късно! Да е честита, жива и здрава и майката на Слънце!

# 217
  • София
Честити да сте, момичета! 🎂🎉🎁🍾🥂
От здраве и хубави емоции да се не отървете! 😘😘
Duceto, ⚘⚘⚘
Джасте, 🌹🌹🌹

# 218
Честит рожден ден на Duceto със закъснение!
Честит рожден ден и на Джаста Праста!
Пожелавам ви много обич и да си останете все така, с големи сърца

# 219
  • Sofia
Може ли да ме ориентирате от кой физически магазин в София бих могла да взема на изгодна цена 2 пипети Broadline (широкоспектърна защита срещу вътрешни и външни паразити)? Имам нужда от тях в кратки срокове, затова нямам много време за онлайн поръчки.

# 220
  • София
Джаста Праста, бъди здрава! Прекрасен ден с любими хора ти пожелавам.

Blаck Cat, попитай в Гергьовче. Не съм купувала, но и аз ще търся до няколко дни.

# 221
Да сте честити, момичета 🐱🐱🐱 Здрави и щастливи! Да слушате опашатите, пухкави и лапести шефчета ☺

# 222
  • София
Blаck Cat, опитай в Стефанов. Гледам имат в онлайн магазина. Може просто да звъннеш на който физически магазин ти е удобен и да питаш дали имат налично:
https://zoomagazin.eu/bg/search/Broadline/
Като цена обаче не знам дали е изгодно. Имат отстъпки за редовни клиенти и допънителна отстъпка при поръчка от сайта и взимане от магазин.

# 223
Честит Рожден ден Джаста Праста! Жива, здрава и много обичана! Balloon

# 224
  • на брега на морето
Рожденичките, да сте живи и здрави и усмихнати

Общи условия

Активация на акаунт