Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 287
  • 864
  •   1
Отговори
# 525
Е, има и такива без служебни среди. Аз се срещам супер рядко с хора по работа, няма начин там да срещна когото и да било.

# 526
  • MI
Нали не може нито на работа, нито на танци, плуване и т.н. Rolling Eyes И да търси, и да чака, не остана къде.

# 527
Подчинени ли каза, Марина.
Май все пак си жена с кариера. Аз одобрявам. Simple Smile

# 528
  • София
Да не търси и да не чака. Да си живее живота нормално. На работа не може с подчинен и с началник. На танци и подобни не може с хора от персонала - треньори, учител по танци. Но колеги, други ученици от танците и т.н. защо не? Хората се сприятеляват, после отиват някъде, където има и други хора и така.

# 529
Според мен подценяваш онлайн възможностите за запознанства, а те наистина ти дават достъп до хора, с които нямаш допирни точки. Имай предвид, че има мъже също като теб, които търсят същите неща и изпитват същите проблеми с намирането на подходящата жена. Те също ползват онлайн приложенията и сайтовете, просто трябва да се научиш да разпознаваш подходящите мъже от играчите и професионалистите. Не е толкова трудно, но се изискват нерви и упоритост.
При мен със сайтовете се получи само веднъж, но беше достатъчно. По онова време въпреки, че бях на 25-6, също изпитвах трудности с намирането на подходящо момиче, когато ме намери бъдещата ми жена.
Така че опитвай, търпение му е майката, ако проявиш достатъчно постоянство ще срещнеш подходящия. Не е нужно да си лягаш с някой, за да разбереш става ли или не. Излизай на срещи, пиши си онлайн и така.

# 530
  • София
напротив, не само не ги подценявам, а са и направо опасни. Всеки лъже както му падне, да не говорим за по-сериозни неприятности. Всеки може да си направи фалшив профил. Много жени и мъже са си изпатили така. Ще разпознаеш подходящите от играчите и мошениците, ама друг път!

# 531
Много ретро разсъждения имате.

# 532
  • София
Кое му е ретрото? И на кои разсъждания им е ретро? То е същото като да застанеш на площада и да всеки мъж да може да дойде да те заговори, защото си си сложила табела, че търсиш запознанство.

# 533
За много хора това е начин да срещнат някой, с когото иначе не биха им се пресякли пътищата, защото са от различна среда, образователно, кариерно, житейски.
За много хора това е начин да срещнат някой, който също търси връзка и любов без неудобството да се чудиш какъв му е статусът и как да го приближиш.

И да - селективност с кого, колко и дали изобщо съществува и онлайн.

Така че вие може да мислите каквото искате, но за много хора точно така е започнала историята на партньорството им, включая и на някои от пишещите тук.

Разбира се, далеч по-безопасно е да не се прави нищо и да се седи на дивана. Докато се огледаш, минал животът.

# 534
Така като помисля, живот на дивана си има не малко предимства.

# 535
Сериозно ли няколко страници вече не се разбира защо не е много удачно да зарибяваш човек, когото срещаш твърде често и на места, които обичаш/имаш задължение да посещаваш често?

# 536
Сериозно ли няколко страници вече не се разбира защо не е много удачно да зарибяваш човек, когото срещаш твърде често и на места, които обичаш/имаш задължение да посещаваш често?

Напротив, всички много добре разбират това. По-скоро вие не сте разбрала, че авторката на темата има съвсем други желания от това да "зарибява".

# 537
Авторката я разбрах чудесно. Не мога обаче да кажа същото за хора със съвети да си плюе на професионалните и социалните контакти. Не че не ги разбирам и тях, напротив. Ама те нея - тцъ.

# 538
  • Пловдив
 Дали ще се запознае с някой мъж на живо или в интернет, той ако е изпечен играч, все ще я заблуди. Ако пък не е, това също си личи. Плюс това, нали се сещате, че за да решиш да се видиш с някого след запознанство по интернет, вие вече сте разменили Х на брой писма, вероятно и сте се чули по телефона, може и по камера да се видите (всеки "умен" телефон в наши дни има такава), а от изказа и грамотността се усещат много неща за човека отсреща.

# 539
напротив, не само не ги подценявам, а са и направо опасни. Всеки лъже както му падне, да не говорим за по-сериозни неприятности. Всеки може да си направи фалшив профил. Много жени и мъже са си изпатили така. Ще разпознаеш подходящите от играчите и мошениците, ама друг път!

Много неща са опасни, ако се практикуват неправилно. Авторката е постигнала кариера и е на ръководна длъжност, би трябвало много добре да познава кога я лъжат и кой има скрити намерения. Освен това е на 38, не е на 20 та да могат лесно да я излъжат опитните батковци и да и го наденат.
Важно е да се спазват някои принципи, първо играчите се разпознават още от снимките и описанието, както и от първото писане. Ако е някой по-прикрит, трябва да следи за несъответствия още при онлайн комуникацията. Ако всичко е наред се излиза на среща без много протакане, в централната част в някое вървежно заведение. Няколко срещи, опознаване и така нататък. Не е някаква супер голяма философия, който си е наивен или глупав и в запознанства на живо могат да го прекарат.

Общи условия

Активация на акаунт