Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 196
  • 864
  •   1
Отговори
# 90
Не съм чела коментарите..
Но съдейки по себе си..
Колкото по-сериозно се вземаш,толкова повече отблъскваш.
Няма как да прецениш един мъж ,дали става за семейство.
Гледай сега..Харесва ти,желаеш го - действай.

Така се случват отношенията и после семейство евентуално.

С плюсове ,минуси-не става.И идеалния в един момент може да те изненада.

# 91
Мене малко ме плашат съвети, тип сравнения с аритметики относно удоволствието от интимния и сексуалния живот. Simple Smile.
Освен аз да я посъветвам да пусне обява. И каквото дойде, или ще избира или ще приема Simple Smile

# 92
И прочетох за танците:)
Човек отива да танцува.Защото обича да танцува.
Другото е губене на време!
Но ако обичаш,те ти откриват един нов свят.
И внасят само позитивизъм.

# 93
  • Linz
Не всеки човек заслужава да има това, което иска. Но всеки има това, което заслужава.
Ако се съмняваш, че заслужаваш семейство- най-вероятно е така. Промени си мисловните модели.

# 94
Не всеки човек заслужава да има това, което иска. Но всеки има това, което заслужава.
Ако се съмняваш, че заслужаваш семейство- най-вероятно е така. Промени си мисловните модели.
Доста крайно и некоректно изказване.. Хората с рак и те ли го заслужават? Или инвалидите? А може би хората, които са загубили любим човек?

# 95
Много коментари има, та ще пиша, без да ги чета - само в отговор на поста на авторката.
Ние се запознахме като студенти, всъщност първата седмица на моето студентстване, той беше вече втори курс. И от дума на дума...
Ако не ти се получава да срещнеш правилния човек, си отвори съзнанието, може би не го виждаш. Познавам хора, които са се срещнали по-късно, но това не ги прави по-малко щастливи в брака. Все пак с напредването на възрастта всеки започва да си има табиети и ми се струва, че трябват повече компромиси. Може и да не съм права, може и да се случва да си паснат идеално.
Според мен, наблегни на хобитата, които са свързани с общуване, например планинарство - започни да ходиш с някоя група и знае ли човек.

# 96
Но нали мъжете са мъже, за да са активни... Мога и аз, но тогава се губи усещането.
Ето ти я грешката. Пасивна си и чакаш на другия, сигурно очакваш цял живот някой да те води като ремарке. Ако се стигне дотам де, по-скоро някоя по-оправна мацка ще го прилапа желания момък без да се мае много-много и да те чака.
Често съм го чувала това, но само от жени. Никога от мъж, не че има нещо лошо. Просто нямам финеса да го направя така елегантно, че да не е грубо. А го има и другия въпрос- искам ли мъж, който се оставя да го командири жена...

# 97
Всяка жена трябва да умее да насочва мъжът в дадена посока без да му се налага грубо.
Ако за 38 години не си се научила да съблазняваш и след това да задържиш интересът на един мъж, не знам...

# 98
Авторке, в момента има ли край теб мъже, за които знаеш, че те харесват, но нещо не отговарят на търсения образ? Ще споделиш ли какво не им достига?

Женени изобщо не коментираме.

# 99
Авторке, в момента има ли край теб мъже, за които знаеш, че те харесват, но нещо не отговарят на търсения образ? Ще споделиш ли какво не им достига?

Женени изобщо не коментираме.
Понякога се обаждат хора, с които съм излизала. С единият човек се познаваме повече от две години, малко излизахме, нищо сериозно. В повече ми идва нахалството му и грубостта. С другия човек ни запозна приятелка, приятен човек, говорим си приятелски. Силно религиозен, а мен хич ме няма по тази част. Тези евентуално може би да ме харесват. А аз последно харесвам треньора по плуване, но това в кръга на шегата. Там нямам шанс.

# 100
  • Linz
Доста крайно и некоректно изказване.. Хората с рак и те ли го заслужават? Или инвалидите? А може би хората, които са загубили любим човек?
Ако успееш да си смениш перспективата (някой ден), ще си отговориш сама. Сега, след твоите определения, НямаСмисъл да коментирам.
Пп Не съм чела другите мнения.

# 101
  • Пловдив
 Не се притеснявай първа да заговаряш мъжете и да предложиш среща. Много мъже ще оценят тази ти способност. Стига, разбира се, да умееш да подбираш кадърни мъже, подходящи за сериозни отношения и семейство с всичките му отговорности.

# 102
... А го има и другия въпрос- искам ли мъж, който се оставя да го командири жена...
Познавам изключително корави и твърди мъже, чиято работа е да са командири на други хора. Буквално.
Обожават жените си обаче и тяхната (на жените) дума е закон за тези мъже. Абсолютно разбирателство и нищо против това жената да е основният двигател у дома.
Така че не мисля, че това може да е някаква пречка.
Съвсем друго е, ако е безволев, който не може да вземе сам решение.

# 103
Абсолютно.
Имала съм връзка с властен и управляващ, голям кеф му беше аз да го управлявам.

Ето и кандидат се появи - Жребчо..Wink

# 104
То зависи и как ги заговаря... Ако е нещо от сорта „Как искаш да наречем трите си деца, които ще ти родя, след като се оженим?“, нормално е мъжът да духне със скоростта на светлината. Simple Smile
Не знам, на мен лично методът да подхождаш към всеки мъж, с когото се запознаваш, като към евентуалния ти съпруг и баща на децата ти е доста стряскащо за мъжете и не работи, освен ако мъжът отсреща също не е тръгнал на лов за майка на децата си. Проблемът обаче е, че обикновено такива жени не харесват такива мъже.
Може и да има изключения... Дано да има.

ПП Разсъждавам си на глас, нямам предвид конкретно авторката на темата.

Общи условия

Активация на акаунт