Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 384
  • 864
  •   1
Отговори
# 150
То принципно българките мноооогоо се пазят да не би да правят секс без келепир от него. Много отблъскващо, когато е прикрито.
Не знам дали е защото няма да има келепир или чисто и просто няма привличане, от онова истинското, което да те кара да се вълнуваш. Реално погледнато, какво толкова важно ще разбера за човека от една нощ - ами същите неща, както и от разговор с него. Има си и предимства физическото общуване, обаче, ми е супер безмислено ако няма какво да си кажем. То и секса няма как да е нещо особено, няма на какво основание да е.
Има го и другия момент, една обикновена жена и предлагат секс колко - два до три пъти на месец. Това са 50 мъже за година, и то всичките на основание проба-грешка. И какво би означавало грешката - скука, липса на привличане, несъвместимост. Всичките се разбират и чрез скучно и традиционно общуване. А какво би означавало успех - еми секса беше готин. Може с всички да му се получава. За отношението му към мен би ми показало само дали ме иска или не. Ама той ако не ме иска ще си ме отсвири. Може би съм консервативна, но това за мен не мисля че ще сработи.

# 151
Няколко пъти вече пишеш за изживявания като от любовен роман, което доста ми контрастира с общия образ на човек, който знае какво иска.
Хрумвало ли ти е, че си се фиксирала в търсенето на еднорог и затова не го откриваш?

# 152
  • Sofia
До манталитет си е. На индивидуално и колективно ниво. Сексът по целия свят е еднакъв, какви нередно в секса може да има по нашите ширини?
Нещата са доста простички. Вадиш някаква констатация (дали я намирам за правилна, е отделен въпрос) и аз ти казвам какви са логичните причини за появата на това явление.
Когато нещо не ти е приоритет, но за друг се оказва от водещо значение и е търсен "продукт", в голяма степен си в позиция да търгуваш с него.
Но предполагам, за един средностатистически мъж осъзнаването на факта, че е попаднал на жена с ниско либидо, е същински кошмар и директен удар по егото му. Видиш ли, как така готин пич, като него, се е нахендрил на някаква, дето не си пада много по секса. Wink Та, оттам идват и повечето мисконцепции по въпроса.
Просто за мъжете най-простичкото обяснение не е най-комфортното.

А може би просто се пазят да не би някой да прави секс с тях и да им бие шута след това. Защото такива, които не им хареса, обикновено не го докарват докрай. Така правят нормалните жени, а не да го докарват докрай от няма и какво и след това да дрънкат, че не им е харесало достатъчно. И това е естественото следствие, никаква пресметливост. Grinning
На теб по принцип малко трудно ти разбирам какво искаш да кажеш, но този път ще проявя толеранс и ще опитам.
Имат умението да се "пазят", точно защото сексът за тях не е потребност. Именно това обясних и на bratan. Ако нещо адски много ти допада, не умуваш и не пресмяташ, а просто го правиш. Наличието на задръжки (и то – доста изкуствени) само по себе си вече е индикатор, че нещо не те влече чак толкова, колкото си мислиш или колкото някой се опитва удобно да ти втълпи.
Повечето фригидни и слабосексуални жени също правят секс, защото желаят да имат връзка, семейство и близост с партньора си.
Връзка без секс е възможна, само ако и двамата партньори са "asexual". Напълно допустим е и този вариант в съвременния свят, само че, доколкото разбрах, не обсъждаме подобни нетипични случаи.

# 153
  • Агент под прикритие
Сексът за тях не е потребност, но също така широко заложен във взаимоотношенията "мъж-жена".... Сигурно се шегуваш. Grinning
Да говориш за нещо, което си наясно, че (хайде да не твърдим, че е приоритет, но) е заложено в мъжа повече, отколкото при жената и същевременно да твърдиш, че не ти е приоритет..... Това е все едно да знаеш отлично как работи една машина, но да искаш от нея и да очакваш да работи по друг начин. Чиста проба невежество.

Искаме отсреща да разбират потребностите ни, но когато стане въпрос за обратното, това не е задължително. Чиста проба самог@зничество. Взаимност - нулева!
Чудни двойни стандарти, но от теб не съм и очаквал друго. Simple Smile

ПП: Интересно, на цял форум, ти си единствената, която твърди, че не разбира какво пиша. Що така.....

# 154
То принципно българките мноооогоо се пазят да не би да правят секс без келепир от него. Много отблъскващо, когато е прикрито.
Не знам дали е защото няма да има келепир или чисто и просто няма привличане, от онова истинското, което да те кара да се вълнуваш. Реално погледнато, какво толкова важно ще разбера за човека от една нощ - ами същите неща, както и от разговор с него.

Първо,стигаш до секс с човек,който си пожелала.Пък това никак не е малко,защото не всеки те предизвиква..
Второ..вече си говорите на друг език..Simple Smile

# 155
  • София
Добре де, какъв е смисълът от това на втора среща мъжът да заяви, че е със сериозни намерения, каквото и да означава това, а на пета среща да се установи, че мирогледът ви е толкова различен, че няма повече накъде?
С какво такъв мъж е по-ценен от друг, който не търси връзка, но може толкова да си паснете като компания, секс и настроение, че да се задържи с вас?
Това със сериозните намерения е една химера, в която жените вярват, но за мен всичко опира до привличане и пасване.

# 156
Тука да не би да намеквате, че жената не намира съпруг, щото не предлагала бърз секс?

# 157
  • Агент под прикритие
Това, че един мъж/жена може да каже на първа среща, че търси сериозна връзка (в което няма нищо лошо) абсолютно НЕ значи, че я търси точно с конкретната/конкретния, с която се вижда в момента. Ей това често се интерпретира грешно, оттам и погрешните изводи.

# 158
  • Пловдив
Обикновено жените, които остават сами разсъждават прекалено много, не рискуват и мноооого се пазят, да не би някой случайно да прави секс с тях и да им бие шута. Според мен трябва да се дава шанс на мъжете, не всичко е ясно от една- две срещи. Многото пресметливост не води до успех.
Имал съм такава връзка. Дърпаше се, пазеше се, и все с оправданието "Страх ме е да не ме зарежеш после, като ти дам, защото бившият така направи". Веднъж ми писна и ѝ казах, че ще я напусна не ако ми пусне, а ако не го стори. Ти да видиш как още същата вечер се разгорещи и развихри в леглото.

# 159
Тука да не би да намеквате, че жената не намира съпруг, щото не предлагала бърз секс?

Гал,,секс не се ли случва при взаимно съгласие и желание?
Отлагайки го по-сериозна ли ще те направи?
Всъщност има ли норми?

# 160
  • Агент под прикритие
Имал съм такава връзка. Дърпаше се, пазеше се, и все с оправданието "Страх ме е да не ме зарежеш после, като ти дам, защото бившият така направи". Веднъж ми писна и ѝ казах, че ще я напусна не ако ми пусне, а ако не го стори. Ти да видиш как още същата вечер се разгорещи и развихри в леглото.
На твое място, нямаше да заплашвам, а просто щях да я напусна още първия път, когато ми сервира това. Не поради факта, че ми отказва, а поради факта, че ме сравнява с хора, които дори не познавам.

Много жени забравят, че както те имат право да размислят в даден момент, така и мъжете имат същото право. И никой на никого не дължи нищо в този живот.

# 161
  • Sofia
ПП: Интересно, на цял форум, ти си единствената, която твърди, че не разбира какво пиша. Що така.....
Далеч не съм забелязала да съм единствената, съдейки по включванията на други дами, но все пак, това е без съществено значение, защото аз отговарям само за себе си и своите усещания. Различен типаж хора сме, дори в начина си на изразяване, очевидно. В реалния живот едва ли бихме разменили повече от 1-2 думи.

Ето, отново се опитваш да кажеш, че не си съгласен с изложеното от мен, но всъщност, само го потвърждаваш с думите си; да не кажа, че го припокриваш дословно, в известен смисъл. Именно това написах и аз – за дадена жена сексът може да не е приоритет, т.е. да не го усеща като нещо, което ѝ е изключително важно, но припознавайки тази потребност у срещуположния субект, да е склонна да се ангажира с интимности, в името на отношенията ѝ с този конкретен мъж. Кое не е ясно?

За останалото, какво да ти кажа... Щом си OK с идеята жената до теб да ти пуска, ще – не ще, понеже от нея се очаква да проявява "взаимност" и да разбира "нуждите" ти... Rolling Eyes Това по-добре го пиши само по форумите, ама не го разправяй на хора от обкръжението си. Приятелски съвет!

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 11:27 от Blаck Cat

# 162
  • София
Аз лично не намеквам за бърз секс, а за това, че "сериозните" разговори са за последващ етап, когато придобиеш идея що за човек стои пред теб.
Защото полза никаква да се кълне в началото, че търси сериозна връзка, при положение, че общуването е като между инопланетяни, примерно.

# 163
  • Пловдив
Скрит текст:
На твое място, нямаше да заплашвам, а просто щях да я напусна още първия път, когато ми сервира това. Не поради факта, че ми отказва, а поради факта, че ме сравнява с хора, които дори не познавам.

Много жени забравят, че както те имат право да размислят в даден момент, така и мъжете имат същото право. И никой на никого не дължи нищо в този живот.
Нещата приключиха месеци по-късно, когато реши (по подобие на много, много други жени) да използва онова долу като начин за налагане над мен, чрез отказ от полов живот, докато не изпълня едно или друго. Естествено, че не позволих подобен тип натиск и после ми се чудеше как е възможно да посмея да зарежа хубава жена като нея. Не можеше да повярва, че основното ѝ оръжие засече отведнъж. Някои жени забравят, че не всички мъже мислят с долния етаж и мнозина всъщност държат не по-малко на качественото поведение от страна на жената.

# 164
  • Агент под прикритие
Далеч не съм забелязала да съм единствената, съдейки по включванията на други дами, но все пак, това е без съществено значение, защото аз отговарям само за себе си и своите усещания. Различен типаж хора сме, дори в начина си на изразяване, очевидно. В реалния живот едва ли бихме разменили повече от 1-2 думи.
Това е лично мнение, което принципно не ме интересува, но не мога да разбера какъв ефект се очаква, че трябва да има като ми се съобщи. Не знам защо в този форум много хора решават, че трябва да си кажат всичко, което мислят за мен, без значение дали ме интересува или не. Simple Smile
Защото за мен е просто спам, който си пускам покрай ушите.

За останалото, какво да ти кажа... Щом си OK с идеята жената до теб да ти пуска, ще – не ще, понеже от нея се очаква да проявява "взаимност" и да разбира "нуждите ти"... Rolling Eyes Това по-добре го пиши само по форумите, ама не го разправяй на хора от обкръжението си. Приятелски съвет!
Това не съм го писал никъде. Интерпретираш. Нямам нужда от проекциите ти. Задръж си ги. Не ме интересуват.
Ако ми трябваше "приятелски съвет" и то за нещо, което не съм казал, ти си последния човек, от който бих взел такъв. Ако въобще стигна дотам да искам такъв... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт