Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 381
  • 864
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Има хора с ужасно ниско либидо, никаква потребност и желание. Те използват секса като разменна монета. Аз “ давам”, значи ще искам. Това даване ми е като поене на жаден с капкомер, ужасна работа.
Ама първи на пангара със семействата. Или си намираш подобен или не мъчиш и себе си и някого.

# 166
Аз лично не намеквам за бърз секс, а за това, че "сериозните" разговори са за последващ етап, когато придобиеш идея що за човек стои пред теб.
Защото полза никаква да се кълне в началото, че търси сериозна връзка, при положение, че общуването е като между инопланетяни, примерно.

Разговорите в началото са да прецениш човека,дали ти допада и евентуално какъв е(на елементарно и не толкова ниво)..
И после следва,каквото следва..

# 167
Какви очаквания имаш от мъжа до теб, че да го намериш подходящ?
Какви очаквания имаш към себе си във връзка?

Сигурно са прекалено много, не знам. Очаквам да му е приятно да е с мен и заради мен, а не заради работата ми, парцалите ми или нещо си. Да се разбираме, да си вярваме. Да не е луд и да не е много голям егоист.  Последното често ми се случва, затова и споменах, че повечето пъти е интерес, а не истинско чувство.
От себе си очаквам да имам възможност да бъда себе си във връзката, а не да трябва да се преструвам. Надявам се да не ми се налага да играя игрички и да се надлъгваме, да има място и за моите любими неща и да мога да ги споделям с него.
Не се притеснявай ,очакванията ти не са прекалено, напълно нормални са.Нормални са ,защото знаеш какво те кара да се чувстваш щастлива в една връзка. Сигурен съм в това защото вече минах през този момент на съмнението и вече знам ,че не бих направил компромис с това което ме кара да съм щастлив и себе си.Нормално е да искаш да откриеш себе си в друг човек. Просто някой хора трудно си намираме половинката,която да ни пасва.Казвам "си" ,защото и аз като теб и подобни очаквания от човека до мен ,но обикновенно,също като теб, попадам все на неподходящи.

# 168
  • Sofia
Жребче, тази мацка никак не си е падала по теб – от началото, та до края. Simple Smile

Това е лично мнение, което принципно не ме интересува, но не мога да разбера какъв ефект се очаква, че трябва да има като ми се съобщи. Не знам защо в този форум много хора решават, че трябва да си кажат всичко, което мислят за мен, без значение дали ме интересува или не. Simple Smile
Защото за мен е просто спам, който си пускам покрай ушите.
Наясно съм, че не те интересува, но първо ми задаваш въпрос, как така не съм разбирала какво пишеш, после – след като получиш елементарен отговор – се фръцваш, че било спам. Ми, изясни си исканията. Crazy
Освен това, в предишни теми си ме бомбардирал с 2-3 последователни поста с реплики по мои включвания, макар да виждаш, че тенденциозно те игнорирам.

Това не съм го писал никъде.
Е, хайде, сега... Wink Постът ти все още си стои малко по-назад. Написа, че при мъжете сексът бил по-силно застъпен, като нужда (оп, май влизаш в пряко противоречие с приказките на твоя форумен ортак – bratan), и че жените трябвало да легитимират тази потребност, проявявайки "взаимност". Явно това в превод означава – "пускайки компромисно". Trollface Нещо като: "Пено, аз цял уикенд ти тичам по гъза и ти угаждам на женските емоционални настроения, пък ти сега на един сви*чок си тръгнала да ми се мусиш.".
Абе, като цяло, долнопробна история, ама щом някои хора ги кефи...

Има хора с ужасно ниско либидо, никаква потребност и желание. Те използват секса като разменна монета. Аз “ давам”, значи ще искам. Това даване ми е като поене на жаден с капкомер, ужасна работа.
Ама първи на пангара със семействата. Или си намираш подобен или не мъчиш и себе си и някого.
Точно така, Гордж, но много често се търсят други тълкувания на тази простичка истина.

# 169
Значи съвета е по лесно да пуска на мъжете, с които излиза и може някой да се навие за семейство. Принципно няма лошо, но има мъже, които биха и обещали доста неща, само и само да седи с тях. А и авторката не изглежда от този тип. При нея вероятно чувствата и желанието за секс идват след като си поопознал човека. Пък и така отсяваш кои търсят най вече секс, те бързо приключват нещата и отиват на следващата.

Жребче,  тази твоята много глупава се оказва. Още от началото си дал знак, че не значи нищо за теб, освен сексуално. То такава връзка няма бъдеще. Още в него момент бих те зарязала.

# 170
  • Агент под прикритие
Е, хайде, сега... Wink Постът ти все още си стои малко по-назад. Написа, че при мъжете сексът бил по-силно застъпен, като нужда (оп, май влизаш в пряко противоречие с приказките на твоя форумен ортак – bratan), и че жените трябвало да легитимират тази потребност, проявявайки "взаимност". Явно това в превод означава – "пускайки компромисно". Trollface Нещо като: "Пено, аз цял уикенд ти тичам по гъза и ти угаждам на женските емоционални настроения, пък ти сега на един сви*чок си тръгнала да ми се мусиш.".
Абе, като цяло, долнопробна история, ама щом някои хора ги кефи...
Две грешки:
1. Братан НЕ ми е "форумен ортак". Той говори за него си, аз за мен си. Всеки си носи отговорност за неговите си приказки.
2. Знам какво съм писал. Никъде НЕ съм писал, че става по принуда. Никой никого не принуждава и не може да принуждава. Четеш между редовете и само това, което си искаш. Оттам идва основно неразбирането ти.

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 01:18 от Не се сърди, човече

# 171
Може и да прозвучи леко.но аз и на 17г. и сега смятам,че..ако нещо се случва ,то е след като сме намачкали чаршафите.
Другото е приказки от 1001 нощ.
Подкрепям! Секса ми е много важен и обикновено не го бавя. След това ако сме си допаднали и има химия и страст между нас продължаваме да се опознаваме. Между другото връзката ми с ММ започна със секс на първата среща.
По нашите ширини на жените от малки се насажда, че секса е нещо мръсно и позорно и цял живот внимават някой да не ги употреби за секс, все едно те не изпитват удоволствие от него.

# 172
Лимонче, хубаво го казваш това, но ако скочи в леглото, без да познава човека, и отпосле узнае, че е женен/ излиза от затвора/ шизофреник, как ще се чувства? Ако се познават все пак като колеги, съседи, в обща компания - тогава ок, не е проблем.

# 173
  • Агент под прикритие
По нашите ширини на жените от малки се насажда, че секса е нещо мръсно и позорно и цял живот внимават някой да не ги употреби за секс, все едно те не изпитват удоволствие от него.
Те точно тези най-често потвърждават правилото "Апетита идва с яденето". Grinning

# 174
  • Sofia
2. Знам какво съм писал. Никъде НЕ съм писал, че става по принуда. Никой никого не принуждава и не може да принуждава.
А къде в моя пост видя да говоря или дори да намеквам за принуда?

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 01:17 от Не се сърди, човече

# 175
Значи съвета е по лесно да пуска на мъжете

Не знам коя пуска..
Съвета е обратно..
Семейство не е гаранция..
Но ако усети нещо,да го опита.
Без страх..от провал

# 176
  • Пловдив
Жребче,  тази твоята много глупава се оказва. Още от началото си дал знак, че не значи нищо за теб, освен сексуално. То такава връзка няма бъдеще. Още в него момент бих те зарязала.
Догадките ти са в погрешна посока и ще ти обясня защо. Simple Smile В една съседна тема писах по-рано днес, че от онзи случай насам (бях някъде на малко над 20 години) се научих повече никога да не чакам жена половин година, преди да пристъпим към интимност.

# 177
Това са глупости. Както го усеща.
Имала съм връзка от първия път, имала съм и връзка дето месеци ме чакаше.

# 178
Лимонче, хубаво го казваш това, но ако скочи в леглото, без да познава човека, и отпосле узнае, че е женен/ излиза от затвора/ шизофреник, как ще се чувства? Ако се познават все пак като колеги, съседи, в обща компания - тогава ок, не е проблем.
Е, разбира се, че трябва да го познаваш донякъде. Никъде не съм казала, че на здрасти падат гащите. Все пак трябва да има някой друг разговор за да се стигне до привличане.

# 179
Лимонче, хубаво го казваш това, но ако скочи в леглото, без да познава човека, и отпосле узнае, че е женен/ излиза от затвора/ шизофреник, как ще се чувства?

Като прецакана, задето не умее да снема психичен статус или като страдалка по времето, в което в зеления паспорт пишеше “женен”.
Wink

Общи условия

Активация на акаунт