Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 483
  • 864
  •   1
Отговори
# 210
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
След последните две страници от коментари, авторката ще се откаже тотално от мечтата си за семейство.

Не е задължително да имаш "семейство", особено в днешно време. Примерно, наличието  на дете ми носи освен радост и хубави моменти, и желание да го набия, когато се инати и ми образува нерви, и неспирни тревоги за здравословното му състояние. Живота е шарен, и не се състои само от мечти. Като се събуди в неделя в 6.40,  и започне да врещи "Ставай мамо, ставай" , не пръскам дъгички от щастие. И не, не ще да ходи да буди баща си, не ще да си намери нещо за игра, иска точно аз да стана с него.  Grinning

# 211
Просто пишат хора с различна дължина на връзката. Сега ще сравняваме връзка на няколко месеца или години с 15-годишен брак ли? Хихи.

# 212

Уместен за темата цитат.
Блокажа обаче е само един - думичката "трябва".

# 213
За какво "пускане" става дума?! Сексът е по желание и с цел приятна емоция, не отпускане, спускане.
Ако една жена нещо не ти се кефи максимално - физически, умствено дори, някак въобще - никакво пускане няма да видиш, секс не е сигурна дали ще иска от теб. Щото като те гледа, сигурно се чуди - тоя дали е същият слабак и в секса, както в поведението?!
Ако мъжете имат потребност просто да се пъхнат някъде, при жените това не е така, искат качество. Не просто нещо да се пъхне. Разбира се, не е така, ако жената просто е решила тая вечер да прави секс. И въпреки това, отново подбира повече от един мъж. Освен в някои случаи, които тук не обсъждаме...

# 214
''Пускат" , за да им "пусне "после  мъжа им парички . Имаше една такава професия , ама как ли се казваше...

# 215
''Пускат" , за да им "пусне "после  мъжа им парички . Имаше една такава професия , ама как ли се казваше...
Масово е това, няма какво да се заблуждаваме. Жените от тази професия между другото заслужават повече уважение и не бива да се приравняват към нивото на гореспоменатите "пускачки", които ме отвращават.

# 216
Скрит текст:

те всички така правят, ама тук разбира се ще кажат друго

Абе не всички сме се оженили, за да ни осигурява някой материално срещу секс.

още по-лошо за вас

Лошо е, когато една жена може да предложи само секс, но по-лошо е, когато и това не може.

Скрек, ти си напълно ненужна за съпруга ти. Вероятно ти изневерява и те използва като евтина гледачка за децата си.

ампутирали са ми сексуалния орган и нема как Laughing

Коте, хората го казаха преди няколко страници, но ти пак се държиш като магаре на лед: като си по-малко сексуално активна от партньора си и това очевидно за теб е трагедия от Шекспир, ще си намериш по-малко сексуално активен като теб, а няма да стоиш с този. Да стоиш с такъв, и то с ясното съзнание, че е такъв, е мъчение за него, а не за теб. За теб е самог@зничество.

а ако в началото е имало голям мерак, но с времето е затихнал - разбира се се развеждаш и търсиш или друг, който ти подбужда мерака или ниско сексуално активен.
Абе жениш се и се развеждаш според моментните ти сексуални приумици и нема кво да го мислиш.

Съжалявам, но аз не правя секс по принуда. Звучи ужасно тъжно. Да, ако сме се скарали с мъжа ми, няколко дни няма да сме интимни, но ще го преживеем някак си. Моето либидо е по-високо от неговото, ако ми изневери, едва ли ще е заради липсата на секс.

горките жени с по-ниско сексуално либидо. Що изобщо са живи като е толкова тъжно жалкото им безсексуално съществувание.
Само дето само ти си мислиш, че някой се мъчи. Хората просто си изразходват енергията за градивни неща, а не за голо е...не и са удивлетоврени от живота си повече отколкото ти се иска да си представиш.

''Пускат" , за да им "пусне "после  мъжа им парички . Имаше една такава професия , ама как ли се казваше...

Платената професия се казва простит...тка, а безплатната - ку...ва. Всеки си избира според личните предпочитания Wink

# 217
  • София
Безсексието си личи на пръв прочит.

Братане, аз също не съм съгласна да се обиждат така момичетата.

# 218
Да, те мъжете са два вида. Едните дотичват с пръстена, другите свалят гащите.
За какво са ви?

# 219

Съжалявам, но аз не правя секс по принуда. Звучи ужасно тъжно. Да, ако сме се скарали с мъжа ми, няколко дни няма да сме интимни, но ще го преживеем някак си. Моето либидо е по-високо от неговото, ако ми изневери, едва ли ще е заради липсата на секс.

горките жени с по-ниско сексуално либидо. Що изобщо са живи като е толкова тъжно жалкото им безсексуално съществувание.
Само дето само ти си мислиш, че някой се мъчи. Хората просто си изразходват енергията за градивни неща, а не за голо е...не и са удивлетоврени от живота си повече отколкото ти се иска да си представиш.

Не съм казала нищо за "горките жени с по-ниско сексуално либидо". И да, смятам, че да правиш секс по принуда си е мъчение. И не, секса не е 24/7 , и аз , и хиляди други хора правим много други неща.
 Надявам се поне себе си да си успяла да убедиш, че си удовлетворена от каквото и да е, защото това въобще не е така.

# 220
Скрит текст:
За какво "пускане" става дума?! Сексът е по желание и с цел приятна емоция, не отпускане, спускане.
Ако една жена нещо не ти се кефи максимално - физически, умствено дори, някак въобще - никакво пускане няма да видиш, секс не е сигурна дали ще иска от теб. Щото като те гледа, сигурно се чуди - тоя дали е същият слабак и в секса, както в поведението?!
Ако мъжете имат потребност просто да се пъхнат някъде,
при жените това не е така, искат качество.
Скрит текст:
Не просто нещо да се пъхне. Разбира се, не е така, ако жената просто е решила тая вечер да прави секс. И въпреки това, отново подбира повече от един мъж. Освен в някои случаи, които тук не обсъждаме...

Да де, това е въпроса, и темата, и проблема.
Много жени на тоя свят, малко качество.

# 221
Масово е това, няма какво да се заблуждаваме. Жените от тази професия между другото заслужават повече уважение и не бива да се приравняват към нивото на гореспоменатите "пускачки", които ме отвращават.

хитрите жени са пускачки, ама понеже са хитри не допускат наивният им мъж да се усети за пускането, а го лъжат, че си умират от кеф да ги тъпче, когато нямат ама никакво желание за това.
Аз съм от глупавите и си казвам директно "Неам желание ама действай бърже и ми се махай от главата че ми се спи"
Мъжете обичат да ги лъжат - ако можеха само да вникнат в женския мозък щяха да се почувстват зверски измамени и унижени Wink

# 222
  • Пловдив
Скрит текст:
Чудна работа, как споровете между двама души влияят отрицателно и над половия им живот и допълнително се самонаказват така. Аз пък имах връзка преди години, в която жената палеше доста лесно поради всякакви причини тип "от мухата - слон", но сама е казвала "Изчукай ме, че ако сега не си го получа, ще стана още по-нервна, а знаеш тогава какво става". И двамата бяхме доволни. Има (хитри) жени, които искат да се чувстват физически укротени по собствено желание. Не го е правела с цел влияние над мен. Тя си беше такава - ненаситница. И доста спокойна след всеки път. Но пък има и друг тип жени, които не изпитват нужда от интимност с дни или дори седмици и за тях не е проблем да подложат мъжа до себе си "на суша" за дълго време, докато уж са им сърдити и използват това като вид наказание.

# 223
Скрит текст:
Чудна работа, как споровете между двама души влияят отрицателно и над половия им живот и допълнително се самонаказват така. Аз пък имах връзка преди години, в която жената палеше доста лесно поради всякакви причини тип "от мухата - слон", но сама е казвала "Изчукай ме, че ако сега не си го получа, ще стана още по-нервна, а знаеш тогава какво става". И двамата бяхме доволни. Има (хитри) жени, които искат да се чувстват физически укротени по собствено желание. Не го прави с цел влияние над мен. Тя си беше такава - ненаситница. Но пък има и друг тип жени, които не изпитват нужда от интимност с дни или дори седмици и за тях не е проблем да подложат мъжа до себе си "на суша" за дълго време, докато уж са им сърдити и използват това като вид наказание.

Tц, само се е правела на сърдита. Плоска манипулация.

# 224
Сексът е взаимност, желание да си доставите удоволствие един на друг и в това няма абсолютно нищо лошо. Когато се превърне в "пускане" и "задължение", всичко отива по дяволите или е отишло там, много отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт