Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 220
  • 864
  •   1
Отговори
# 495
  • MI
Покана за кафе вулгарна?! Flushed Приеми че е точно само кафе, а не среща и че е много вероятно въобще нищо да не се случи и ще ти мине притеснението. Не може ли преди кафето просто да си говориш с тези хора, да излезеш извън сферата на просто плуване или танцуване, така, на майтап да видиш нямате ли други общи интереси? Ако не, наистина интернет е вариант ако човек е такъв интроверт. Там все пак има повече време за обмисляне на реакции.

# 496
  • Пловдив
Скрит текст:
Също си мислех, че с напредването на възрастта жената става по-... може да не е най-подходящата дума, ама да кажем отракана, в сравнение с времето, когато е била червящо се девойче.
Айде, корекция - самоуверена.

За Марина нищо не знаем, защото тя говори прекалено неконкретно. Все пак един съвет - за мъжете най-важна е външността, сори. Старай се да си в най-добрата си форма винаги. Та може би иззад ъгъла да се появи някой принц...
Външност, външност, обаче и поведението и отношението на жената са важни за тази част от мъжете, които се себеуважават и държат на някакво ниво на жената до тях. Защото обикновено и те самите са такива.
 А и вече беше писано неведнъж от няколко човека, че ако една жена си стои само с красотата, а не набира смелост да заговори мъж или да му се усмихне (повече от явен знак за изразена симпатия и подкана мъжът да действа по-уверено), то няма как нещата да се случат от самосебе си.
 С чакане се получава единствено време, загубено в чакане. С действие, обаче, може и да се случи нещо красиво, ако си съвпаднат с даден мъж. И не е казано, че ще е първият, с когото пробва запознанство. Може и да петият или десетият. Но важното е да се правят дейни опити, защото най-лесно е да се стои и нищо да не се прави. Но какво ще промени това?

# 497
  • София
Маринче, за любовта си отвори отделна тема, тази е за семейството. Не че си престаряла, ама не е зле да се заземиш малко.

Никакво приземянаве, тя вече е достатъчно приземена. По-скоро трябва да разпери криле, успехът обича смелите, колкото и клиширано да звучи.  на 38 една жена може да си позволи да бъде дръзка и да прави каквото си иска с когото си иска.  Ако иска някой мъж - да си го вземе. Но не да се жени за него, а за удоволствие, пък каквото дойде нататък (я момиче, я момче;))
Съвсем я сдухахте авторката, ако слуша тук всички "реалисти", до никъде няма да я докара, а ще се превърне в стара мома или ще се омъжи насила, за да пере на някого чорапите. Сещам се за един филм - Мадам Бовари от Сливен. Там героинята реши да постъпи разумно - отиде да живее с един, който съвсем естествено искаше семейство и дете, всичко беше спокойно, премерено, по часовник.

# 498
Е, изпаднах в изненада. Ако е вулгарно да поканиш някого на кафе, кхм.
Аз по-скоро щях да се притеснявам треньора да ме гледа по бански и евентуално придържа да се мъча да заплувам (не знам какво правят треньорите, не мога да плувам Joy), отколкото вече облечена да кажа, че може да пием кафе, ако иска. Наистина сме различни хората...
Принципно е безобидно, в конкретния случай ми изглежда вулгарно: човекът е изключителен професионалист и просто си върши работата. А е  и по-млад, аз как да му се ухиля насреща като някоя тетка и да го каня на кафе. В басейна по бански. От горе на всичко няма и с какво да го впечатля, уча се да плувам тепърва. Неуважително ми е, а и ако нещо се обиди няма да иска да ме тренира повече:)

# 499
Мдаа, повиши си самооценката и нещата ще потръгнат..

# 500
  • София
Е, не е много добре да каниш на кафе треньора, учителя или изобщо някого, който е в ролята на ментор, обучител и подобни служебни отношения. Ако той си държи на нивото няма да приеме поканата. Това не е като клиент-мъж да му предложи да пият по една бира. Ако беше треньорка - пак става да пият кафе/бира две жени. Обаче мъж и жена, които се срещат по работа и единият обучава другия - не върви никак.

# 501
Че то и в службата не вървяло. Rolling Eyes Къде върви? Thinking

# 502
А половината ми приятелки се изпожениха за колега или шефа..

# 503
  • София
В службата между колеги е ок, но с треньора не върви. Треньорът, ако спазва писани и неписани правила, може не само да отклони поканата, но и да откаже да работи с нея, защото може да се чувства некомфортно. Тя е клиент, а той е треньор. Между колеги дори е често срещано да се женят помежду си, защото прекарват по цял ден заедно. Навремето имахме три двойки във фирмата, които първо станали колеги, а после се оженили.

# 504
Когато жената си знае цената и има висока самооценка, не е нужно  тя да се натиска и да кани  всеки на кафе. Тия мъже за какво са?
Марина,покажи му с жестове и закачки,че го харесваш   ..  ..ако той има интерес, сам ще поеме инициатива.

# 505
  • София
не всеки, но защо да не покани някого на кафе? Докато пият кафе ще се види накъде върви разговорът - може да си остане дружеско кафе, може и нещо друго. А да му се сваля с жестови може, така ли, но на кафе да го покани не може? Какви са тези ориенталски прийоми, не сме в сериала Великолепния век!

# 506
  • Пловдив
Скрит текст:
Когато жената си знае цената и има висока самооценка, не е нужно  тя да се натиска и да кани  всеки на кафе. Тия мъже за какво са?
Марина,покажи му с жестове и закачки,че го харесваш   ..  ..ако той има интерес, сам ще поеме инициатива.
Откога жена да покани мъж на кафе се счита за "натискане"?

# 507
не всеки, но защо да не покани някого на кафе? Докато пият кафе ще се види накъде върви разговорът - може да си остане дружеско кафе, може и нещо друго. А да му се сваля с жестови може, така ли, но на кафе да го покани не може? Какви са тези ориенталски прийоми, не сме в сериала Великолепния век!

Защото поканата за кафе от нейна страна е заявка за нещо и той, ако не я приеме и се зачуди, как да я откаже тя ще се почувства отритната и нежелана.Една жена винаги може да разбере отсрещния обект ,дали я харесва, дори само по погледи. Тогава съм съгласна да се пробва,но така на сляпо си е чиста форма мазохизъм.

# 508
Скрит текст:
Когато жената си знае цената и има висока самооценка, не е нужно  тя да се натиска и да кани  всеки на кафе. Тия мъже за какво са?
Марина,покажи му с жестове и закачки,че го харесваш   ..  ..ако той има интерес, сам ще поеме инициатива.
Откога жена да покани мъж на кафе се счита за "натискане"?
Откогато съществува израза " На кафе с райбер"😀😀😀 И ти ли чакаш да те покани някоя булка?

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 17:18 от happy doc

# 509
Авторката се изразява толкова неконкретно, че вероятно не знае какво иска. Не че нещо, ама човек трябва да си има цели и да си ги преследва. Темата за дете въобще не е засегната от авторката, вероятно си мисли, че има цялото време на света. Всичко мъгливо, романтично, бавничко.

Общи условия

Активация на акаунт